Bara två veckor kvar

Om två veckor åker man till kära hemlandet Bosnien. Det ska bli kul att komma till vackra hemstaden Jajce och få träffa vissa släktingar som man vill träffa, inte alla men några vill man träffa. Dygnet runt kommer jag att vara med min söta kusinbarn Lejla, det ska bli skoj att vara med henne hela tiden. Busa med varandra hela dagen. Och stackars morfar, för jag har sagt till honom att jag och min syster ska inte komma till Bosnien i år och han tror på det men egentligen så är det bara min syster som inte ska följa med till Bosnien. Jag ville inte säga till morfar att jag ska komma därför att jag vill överraska honom och jag är säker på att morfar kommer bli glad när han får se mig. Och det ska bli kul och se hans mim :) Tidigare idag pratade mamma med morfar och då hade han frågat mamma om papper gäller fortfarande som han kunde fylla i om han ville komma hit till Sverige och hälsa på. Morfar sa att han ville komma hit till Sverige och hälsa på mig och min syster, för han ville gärna träffa oss. Mamma sa att papper inte gäller fortfarande men att hon kunde skicka ett nytt till honom, så kunde han fylla i papper och komma hit till Sverige.


När jag fick höra det, tyckte jag synd om morfar och jag är säker på att jag har gjort honom orolig och det är inte bra. Jag är rädd att han går och tänker på det här varje dag, för jag vill inte att han ska må dåligt på grund av det här. Jag är lite elak som gör så här mot min morfar men jag vill så gärna överraska honom. Inte bara morfar utan morbror och faster eftersom de tror också på att jag inte ska komma till Bosnien.

Jag ska väl inte göra så mycket i Bosnien utan jag ska ta mest lugnt. Sola, bada, promenera, äta mat och leka med Lejla. Och sedan åka till havet, men vart vet jag inte.  Jag måste kolla upp var i Kroatien vi ska åka, för jag vill att det ska vara en bra plats. Dessutom ska Lejla följa med mig och mina föräldrar, det blir kul :)
Självklart ska man shoppa lite om man hittar något. Några dagar innan jag åker tillbaka till Sverige från Bosnien, ska jag handla godis/kakor för jag har gjort en lista vad för godis/kakor jag ska köpa som jag ska ta med mig till Sverige.
Jag kommer att bjuda den finaste ängel på godis/kakor som jag vill att hon ska få :) Hoppas hon inte bara slår mig men jag vill gärna att hon ska få de olika godis/kakor som jag tycker om.
Samtidigt är man lite orolig hur det kommer bli i sommar, för varje år har jag tyckt att det har varit jobbigt att vara där. Och jag vill inte hoppas för mycket på att det ska vara bra men jag vill att det ska vara lite bättre i år än vad det var förra året.
Jag får se vad som händer.


RSS 2.0