Bamsekram :)

Året 2007;s BAMSEKRAM går till ängel skrattis!

Anledning till att hon får årets bamsekram är för att hon har hjälpt mig att inse mina situationer men framför allt har hon lyssnat på mig men också gett mig olika råd. Hon har fått mig att må bra men också har hon fått mig att må skratta. Det fanns stunder då när hon har fått mig att inse att jag är värd, precis som alla andra.

Hon är GULDVÄRD för mig!

image36

GOTT NYTT ÅR önskar jag lilla Sabina Er

Jobba imorgon

Imorgon ska man jobba från klockan 10.00-13.00 på min mammas kära jobb. Och det är inte många timmar jag ska jobba men det kanske beror på att jag är extra personal samt att jag ska träna på att jobba vid kassan. Det gör mig lite nerövs och jag var nerövs förra gången vilket jag inte borde ha varit för det gick ju bra enligt personalchefen. Och visst, man gjorde fel några gånger men jag är faktiskt nybörjare och sen tror jag att alla gör fel så jag är inte ensam om det.
Det ska bli kul att jobba imorgon, ser fram emot även om jag är nerövs :)

Nästan hela dan idag har jag saknat ängel skrattis, eller mest har jag velat att träffa henne nu men snart får jag träffa henne. Hon som får mig att må bra och skratta :) Hon är bäst!

Jag önskar att jag kunde trolla...

Mina änglar

Mina två änglar har osynliga vingar som alltid kommer finnas i mitt hjärta!
De är guldvärda för mig!

Ängel loser och Ängel skrattis
<3


Världens bästa syster <3

163356-33
Lillasyster Ajla & Storasyster jag, Sabina

Världens bästa lillasyster Ajla <3
 
Jag kan inte bara beskriva hur mycket jag älskar min lillasyster, det gör jag av hela mitt hjärta och det kommer jag alltid göra det vad än som händer. Och det går inte heller beskriva hur mycket hon betyder för mig, för hon har alltid betytt för mig sedan hon föddes. För varje dag älskar jag henne mer och mer.
Jag minns när vi två var mindre, då vi bråkade jämt men vi sa alltid förlåt till varandra. Framför allt sa vi alltid till varandra Jag älskar dig. Fortfarande idag säger vi det till varandra för jag tycker att det är viktigt att man kan visa syskonkärlek, för det är inte många ungdomar som gör det vilket det är synd. Man måste kunna tala om för sina syskon att man älskar de. Varje dag talar jag om för min syster att jag älskar henne för hon är värd att få höra det.
Idag har vi fått en god kontakt med varandra, det känns jättebra speciellt nu när jag vågar berätta för henne hur jag mår. Tidigare kunde jag inte prata med henne om mina tankar och känslor för jag tyckte att det var otroligt svårt att prata med henne om jobbiga saker. Och visst, jag berättar inte allt för min syster för det behöver man inte göra för ibland måste man ha lite privata saker. Min lillasyster talar alltid för mig att hon finns här för mig, det värmer mitt hjärta när jag får höra det för det betyder mycket för mig att få höra det.

Idag var min syster gullig, eller världens gulligaste syster som gjorde en gullig sak.
Vi var lite på stan för jag behövde kolla lite saker och sedan komma ifrån stan trots att jag är sjuk så kanske det inte var så smart av mig MEN det hände en liten sak på stan som fick mig att vara ledsen på grund av en person. Jag berättade för syster vem jag såg, som inte ville hälsa utan vände sig bort. Det gjorde mig jävligt ledsen, fick genast ångest och kände bara hur jag hatade mig själv och livet men samtidigt tänkte jag hur kan jag låta den personen påverka mig?! Jag grät lite på stan för jag orkade inte hålla mina tårar inom mig, det var för jobbigt att hålla de inom mig. Jag mådde dåligt när jag kom hem men visade inte för familjen. Man tog en lång dusch. Samtidigt när man tog en dusch, grät man också vilket jag borde inte ha gjort. Jag kunde inte rå för det, för det gjorde så jäkla ont i mitt hjärta när jag såg personen som vände sig bort. Min ångest bara växte och växte. Samtidigt när den bara växte, hade man många negativa tankar. Efter när man hade tagit en lång dusch grät man igen, fast bara inför min syster för det var bara jag och hon som var hemma. Hon ville köpa pizza till mig men jag ville inte det. Samtidigt ville hon inte lämna mig ensam hemma men jag sa till henne att hon ska vara med sin kille och att jag klarar mig. Hennes kille kom och de gick. Efter en liten stund ringde det på dörren. Jag kikade genom hålet och där stod min syster och hennes kille. Öppnade dörren och min syster hade tagit med en pizza, sallad, choklad toblerone och chips jordnötsringar till mig för att uppmuntra mig för att jag var jätteledsen. Naw, tänkte jag och tyckte att det var verkligen super gulligt av henne att tänka på mig och att hon vill att jag ska må bra, och det vill jag också. Jag sa till henne att hon inte behövde göra det men hon ville så gärna det.
Sen gick de. Det knäppaste var att jag glömde ta bort choklad toblerone från pizzan som var i vardagsrummet. När jag kom dit, så hade toblerone redan smält. Shit tänkte jag och la i frysen så att det skulle vara hård.
Har käkat min favoritpizza, åt lite toblerone men inte chips än för jag är fortfarande mätt. Jag får nog ta det lite senare eller så sparar jag det till en annan dag : )

Tusen tack till dig min lillasyster som bjöd mig på pizza, chips och toblerone : )
Du gjorde mig glad och du fick mig att må lite bättre även om jag fortfarande tänker på personen.
Du är verkligen världens bästa syster jag har, du kommer alltid vara världens bästa syster. Av hela mitt hjärta är jag glad att jag har DIG i mitt liv och att just DU är min syster!
Tack för att du finns vid min sida!
Din storasyster Sabina älskar dig lillasyster

Fortfarande sjuk

Jag är fortfarande sjuk vilket det är jobbigt för jag vill gärna vara frisk nu men det är inte lätt. Man kan inte bli frisk på en dag eller kan man det? Jag har förkylning, ont i huvudet, lite ont i halsen och nu har man börjat hosta vilket det är tragiskt för det kommer leda till att jag kommer ha slem i halsen vilket jag redan har.
Jag får dricka mycket te under dagen idag och bara ta det lugnt för inget speciellt ska jag göra idag. Ikväll är man ensam hemma i några timmar då kan jag kolla på en film som jag gärna vill se igen men jag vet inte vilket av de:
Sound of music eller Miraklet i New York. De två filmer kan jag kolla om och om för jag älskar att kolla på de filmerna. För några veckor sedan kollade jag på Miraklet i New York, den började jag kolla på ungefär klockan 23.00 på kvällen för då hade hela familjen gått och lagt sig förutom jag :) Jag somnade cirka 01.00 på natten, lite tokig va? Jag få se ikväll vilken av de två jag ska kolla på ikväll.
I helgen händer det inget speciellt, ska bara ta det lugnt. Kanske träffa Ronja imorgon om jag mår bättre. Jag vill inte åka dit och smitta henne så att hon inte blir sjuk. Jag får se hur jag mår ikväll men också imorgon på dagen. Imorgon ska jag kolla på en film som heter Marys jul och den är helt underbar måste jag säga men den är också lite sorglig så man börjar gråta, det gör jag alltid. Jag kollar alltid på den filmen varje år när det är jul för det går inte att missa. Min mamma ska också kolla på den, för hon såg inte hela förra året så nu ska jag och hon sitta tillsammans och gråta :)

Fortfarande väntar jag på att personalchefen från Biltema ska ringa mig och tala om när jag kan komma och träna lite mer att stå vid kassan. Hon glömmer saker ;) Hon kanske tror att jag helst vill jobba inom Vikarieförmedlingen men jag ska tala om för henne att jag helst vill jobba på Biltema.
Jag måste erkänna att den här veckan har varit lite bättre, det var ju ett tag sedan jag tyckte att min vecka var lite bättre för jag har oftast tyckt att de senaste månader har varit jättejobbiga men inte den här veckan. Och jag har också mått lite bättre än de senaste månader så det är ganska bra för min del. Jag vet inte vad det berodde på men jag tror att det var ängel skrattis som fick mig att inse något. Eller jag vet inte men det hon sa, det påverkade mig och jag kanske borde ändra på den synen när det gäller den situationen. Visst, man var lite ledsen häromdan på grund av en person men har pratat med mamma och syster om det så det kändes bra att man pratade lite med de :)

Som sagt, händer det inget speciellt för mig i helgen förutom att jag måste skicka iväg mitt arbete till min lärare som jag skulle ha gjort för länge sedan men jag har otroligt svårt att koncentrera mig, koncentrationssvårigheter. Det har man hamnat igen för jag minns att jag hade jättesvårt att koncentrera på lektionerna, det var svårt för mig men det blev lite bättre och bättre.

Nu ska man stanna här för det är dagens blogg!


Happy Birthday

Min farmor skulle ha fyllt år, om hon var i livet idag. Eller ska man skriva att hon fyller år idag även om hon inte finns i livet längre. Varje år när den här datumet kommer som idag, tänker jag alltid på hennes födelsedag för jag kommer aldrig glömma bort hennes födelsedag för det vill jag inte. Hennes födelsedag kommer alltid finnas i mitt hjärta. Jag har tänkt lite på henne idag för jag saknar henne och önskar att hon var i livet nu. Hoppas hon har det bra i paradiset. Min älskade farmor finns alltid i mitt hjärta och jag kommer alltid älska henne.

Och sedan finns det en annan person som också fyller år idag, och det är den finaste ängel.
Jag skickade ett födelsedagskort till henne igår så jag tror att hon har fått det idag. Hoppas hon blir glad för kortet : ) Och jag hoppas att hon har en bra födelsedag med sina nära och kära.

Grattis på födelsedagen till er båda två : )
♥ ♥

Grattis grattis


Scones och kanelbullar :)

Idag har jag bakat scones till kära familjen :) Det var ett tag sedan jag bakade scones, det var för ett år sedan så det var verkligen länge sedan. Det är alltid lätt att baka scones, inte komplicerad som alla andra matbröd kan vara. Jag ska nog baka scones varje månad till kära familjen. Och jag älskar att baka, bakar hellre än lagar mat. Och jag lagar inte ofta mat som jag borde göra och jag ska skärpa mig här. Men för några veckor sedan lagade jag mat och maträtten som jag lagade, det tyckte jag om för jag åt tre portioner på samma dag. Mamma, morfar och syster tyckte också att det var gott. Jag ska börja laga mat mer än vad jag gör.

Mamma och jag har bakat kanelbullar, eller ja... Det var mest hon som gjorde men jag hjälpte till och det gör jag alltid. Mamma gör världens bästa kanelbullar. De som har smakat hennes bullar, har tyckt om de :)
Det var tre plåtar med kanelbullar hon har gjort. Hennes bullar brukar vara stora och de är himla goda också.
Varje gång när hon gör kanelbullar så är de alltid goda :) Nu är den andra plåten inne i ugnen och sedan ska den tredje också in i ugnen. Imorgon ska jag träffa Tiina, det ska bli kul. Och jag ska ta med kanelbullar till henne som jag vill bjuda men jag ska nog först sms henne imorgon bitti och fråga om det är okej :) Men jag tror inte att det blir några problem...

" Abina " :)

Nää, jag måste bara berätta den här söta historian också som gör mig alltid glad när jag tänker på det här.
Efter fyra veckors sjukskrivning, började jag jobba igen och det var på P-daghem. Det finns två avdelningar, K-avdelning och B-avdelning. Och den här gången var jag hos B-avdelningen. Det finns en pojke som ska bli två år om jag minns rätt nu, men ålder har ingen betydelse nu utan det är historia som jag ska berätta om.

J: Vad heter du?
Jag: Jag heter Sabina.
J: Abina
Jag: Nej, Sabina heter jag inte Abina
J: Abina. ( Samtidigt när han sa Abina till mig, log han )
Jag: Nej, Sabina. Kan du säga Sabina?
J: Abina
Så skrattade han bara :) För han tyckte att det var roligt att reta mig men han fick mig att skratta.
Nu kan han säga Sabina till mig. Några gånger har han sagt Abina till mig men då har jag frågat honom vad jag heter och då svarar han Sabina. Den lilla pojke, han är så himla söt : ) Varje dag blev jag glad när jag såg honom för han fick mig att le, han log när han sa Abina till mig. Naw, man blev rörd...


Den finaste ängel

Igår tänkte jag på en rolig sak som jag känner att det här måste bara skriva om. Jag får även skriva om det i min positiva bok som jag har, som jag alltid kan skratta åt när jag är på dålig humör. När jag tänker på det här, så skrattar jag alltid för mig själv för jag kommer aldrig glömma bort den finaste ängels min.


När man gick sista året på gymnasiet träffade jag den finaste ängel varje vecka :)
Och varje vecka frågade hon mig om jag ville ha något att dricka - vatten eller te, och jag sa alltid nej.
En gång sa hon: Jag kanske inte behöver fråga dig, för du vill nog säkert inte ha dricka för du säger alltid nej.
Så en dag när jag kom dit för att träffa den finaste ängel, så hon så här:
" När ska du nån gång säga ja? Det hade varit kul om du hade sagt ja till dricka. "
Jag sa bara: Jaha och log.

Några veckor senare...

Den finaste ängel: Vill du ha någon att dricka, vatten eller te?

Jag: Ja, vatten tack.

Och den finaste ängel var helt chockad, hon hade en så rolig min att jag skrattade.
Jag: Jag skojar bara med dig, jag ville bara driva lite med dig.

Den finaste ängel: Trodde att du menade allvar.
Jag skrattade och det gjorde hon också :)


Den finaste ängel kommer alltid finnas i mitt hjärta vad än som händer!
Hon betyder otroligt mycket för mig och kommer alltid göra det vad än som händer, det vet hon för jag har sagt flera tusen gånger till henne om det. Själv tycker jag att den här söta historia är rolig att jag aldrig kommer glömma bort det :)


En liten söt historia :)

Jag måste bara berätta om en liten söt historia då när jag var hos Vivvi och Miranda för flera veckor sedan. Den dagen hade jag verkligen roligt för jag och tösen lekte kurragömma och det tyckte hon var roligt :)
Vi satt i köket för att tösen skulle äta sin kvällsmat, och hon hade broccoli som grönsak. Jag tycker inte om broccoli för jag klarar inte av den lukten, och jag har smakat en gång och det var inte alls gott.
Jag och tösen hade en söt samtal som fick mig att skratta :)

Jag: Tycker du att det är gott med broccoli?
Miranda: Ja, det är gott.

Vivvi: Sabina tycker också om broccoli.

Jag: Nej, det gör jag inte.

Miranda: Jo, du tycker om det.

Jag: Nej, jag tycker inte om broccoli.

Miranda: Du tycker om broccoli, du måste tycka om det.

Vivvi: Säg till Sabina att det är nyttigt

Tösen: Det är nyttigt med broccoli.

Jag: Jag vet att det är nyttigt men jag tycker inte om broccoli.
Miranda: Jo, det gör du. Du måste äta det.

Söt samtal vi två hade för hon fick mig att skratta vilket det var bra :) Den söta tösen är så smart och vet vad hon ska säga. När jag tänker på det här samtalet som vi hade, så ler jag för mig själv men också skrattar. Jag kanske är knäpp men ibland måste man får le för sig själv eller skratta ;) 
Vivvi och Miranda retade mig :) Den lilla tösen gör mig alltid glad!


RSS 2.0