Fotografen Miranda :)

Den dagen när jag hälsade på sötnosar Miranda och Viktor, ville Miranda ta kort på mig och det fick hon.
Så här såg jag ut när hon fotograferade mig. Jag var inte beredd för jag trodde att hon skulle missa ta kort på mig men det gjorde hon inte. Jag höll i kameran och hon tryckte knappen på kameran. Hon tog en snabb kort på mig för jag var inte beredd men glad var man på kortet.


Glada jag på kortet ;)



Mirandas och mina händer :)
Gulliga händer hon har...


Snart åker man

Efter fyra sena arbetsdagar på jobbet är man ledig idag och det är vad jag behöver. Varje dag har jag känt mig sliten men också har man känt sig trött efter när man har jobbat. Stressad har man inte varit förutom i måndags för då hade jag huvudvärk, ont i mina öron samt att mina händer var skakiga vilket jag var arg. Jag förstod inte riktigt varför mina händer var skakiga när jag inte kände mig stressad. Jag drack samarin för att ta bort sakningar och det funkade. Kanske jag borde dricka samarin när mina händer blir skakiga? Och mina händer får inte skaka för det får inte påverka mitt jobb. Jag har aldrig haft skakiga händer då när jag jobbade som timvikarie inom barnomsorg men de senaste veckorna har man haft skakiga händer på jobbet. Något som jag inte är glad för, för att både min mamma och personalchefen A har märkt det så det är inte bra. Inte bra att min personalchef A ser mina skakiga händer. Och det är inte bra att hon ser mig att jag mår dåligt i kassan för det är något som jag måste bli bättre på. Fortsätter så här, kommer inte jag jobba lika mycket som jag har gjort den här terminen.

Förra veckan funderade jag på vad som är orsaken till varför mina händer blir. Tanken slog mig, och jag mailade till farbror doktor och beskrev situationen. Igår fick jag ett kort mail från honom men han skulle svara på mina frågor då när han kommer tillbaka från semester. Sitter och funderar på om det inte är bättre om jag bokar en tid hos honom och detaljerar situationen. Jag måste fråga vad jag kan göra åt mitt stressyndrom. Jag bara hatar stressyndromen som jag lider av för den kommer nog aldrig försvinna.


Idag har jag varit på stan och shoppat en del saker. Bikini hittade jag till slut som jag är glad över. Jag har haft väldigt svårt att hitta bikini för det är inte lätt för mig att hitta bikini, det förstår inte jag. Jag hade verkligen tur som hittade ett par bikini på Cubus som jag egentligen ha velat ha i början men bikini trosa var stort. Idag fanns det mindre storlek och det passade bra. Dagen innan man åker på sin semester, hittar man ett par nya bikini. Snacka om att jag hade tur som hittade ett par idag : ) Sen har man diskat och städat hemma så att hemmet ska se rent och fräsch ut nu när jag ska på semester. Man har också packat något som jag inte tycker om för jag tycker att det är jobbigt att packa för man vet inte vad för kläder man ska ta med sig på semester.

Imorse ringde man och avbokade min tid hos audionom för den tiden som jag fick, kunde jag inte för jag är i Bosnien. Hoppas på att jag kan få en tid i augusti för det vore bra. Hoppas att det går att lösa problemet. Kanske jag kunde få ett par andra hörapparater som jag bara kan använda på jobbet. Inte vill jag koppla in Försäkringskassan för det har inte jag lust med. Och sedan skulle jobbet också kopplas in, det skulle bli jobbigt för mig.


Jag har inte hunnit träffa mina kompisar förutom Anna i måndags fast det var en väldigt kort stund. Vissa dagar har man sovit över hos min syster och hennes kille. Det var trevligt. Vi kollade på en film och sedan spelade vi SuperMario, det var roligt :)

Imorgon bitti åker jag buss till Bosnien. Lite nervös är jag för det är första gången jag åker själv ner till Bosnien men det ska gå bra. I bussen ska jag läsa en bok av två böcker, lyssna på musik och sova. På söndag är jag i hemstaden Jajce. Det ska bli kul att träffa mina föräldrar som är redan i Bosnien. Jag har saknat de <3
Hoppas att väder i Bosnien blir fint så att man kan sola och bada varje dag. Och njuta av naturen för det är något som jag har saknat. Jag älskar naturen där. Även ska man träffa en del släktingar, det ska bli roligt.

Snart kommer min syster och hennes kille hit, de ska sova över. Lillasyster ska baka den goda pajen som är fylld av ost, de älskar jag. Packa, ska jag fortsätta för jag är inte färdig än.

När jag kommer till Bosnien ska jag inte tänka på Sverige eller på mitt jobb utan jag ska bara njuta av naturen. Jag ska njuta av maten. Slappna av för det är vad jag behöver för jag har slitit hårt på Biltema den här terminen. Jag förtjänar nog att ta det lugnt. I Bosnien ska jag vara i tre veckor...

När det gäller saknaden, kommer jag sakna min lillasyster oehört mycket <3 Jag ska sms henne då och då.
Jag älskar dig lillasyster <3 Och jag kommer att sakna sötnosar Miranda och Viktor för jag tänker på de ofta. Barnen är himla gulliga, de gör mig glad <3

En tanke gjorde mig glad idag:  Idag, exakt om sex veckor får jag träffa ängel skrattis! Den dagen när jag ska träffa henne, kommer jag bli glad :)

Mina planer

Mina planer för idag:

Jobba: 8.45-18.oo
Tvätta: 19.oo-22.oo
Resväska: Packa inför resan
Baka: Scones?
Skriva: Blogg samt min privata dagbok

Det är vad jag ska göra idag...

Mina två änglar finns alltid i mitt hjärta!


RSS 2.0