Min mobil

Imorse började man jobba klockan o8.oo, lite trött var man och man ville bara sova men var tvungen att vakna tidigt för annars skulle jag inte ha börjat förrän klockan 12.45. Jag var en timma på jobbet, plockade upp varor i en timma och satt i kassan i en timma. Sedan stack jag. Först stack jag hem för att byta om, sedan cyklade man till Ali Baba för köpa en hasselnötskräm och sen träffa ängel skrattis. Utanför dörren upptäckte jag att jag hade inte min mobil i jackan utan att jag hade tappat bort den. Jag kollade noggrant i jackan och i min väska men hittade inte. Jag misstänkte att jag måste ha tappat utanför Ali Baba för det var då sist jag kollade på mobilen. Jag var arg på mig själv, att jag kunde tappa en mobil. Jag ville inte ens ha en ny mobil utan jag ville ha den jag köpte i höstas. Hos ängel skrattis fick jag ringa till Ali Baba och fråga om de hade fått in en mobil men det hade de inte. Ängel skrattis ringde till mig mobil men något svar fick inte hon. Jag kände min ilska som jag hade inom mig men jag försökte fokusera mig på något annat vilket jag lyckades med. Jag var lugn, LUGN var jag idag enligt ängel skrattis : ) Det gjorde mig glad... Jag trodde att jag skulle vara nervös, för i början kände jag att jag var på väg att bli nervös men det var jag inte. Utan jag försökte slappna av, det gjorde jag. Det är andra gången på den här månaden som jag har känt mig lugn hos ängel skrattis.

Efter ängel skrattis cyklade man till Ali Baba för att fråga igen men de hade inte fått in någon mobil. Då blev jag ännu tokigare på mig själv. Sen cyklade jag till Polisstationen, hittegods men det fanns inte.
Jag cyklade hem för att äta mat innan man skulle cykla tillbaka till jobbet. Mat åt man inte för jag var helt koncentrerad på min mobil. Jag ringde till min mobil flera gånger men inte något svar fick man. Och då tänkte jag att en dum människa tog min mobil och använde sitt kort. Jag ringde till personalchefen A för att be henne göra en tjänst, min mobil fanns inte på jobbet. Det var bara köpa en ny mobil tänkte jag. Bättre att tappa en mobil än bankomatkort som man inte vill tappa. På jobbet försökte man koncentrera på jobbet men jag tänkte mycket på min mobil som jag gärna vill ha, som jag gärna vill ha tillbaka. Från min mammas mobil ringde jag till min mobil för att se om den personen svarade i telefonen som hittade den. Inget svar fick man. Innan man skulle sluta, kollade jag på min mammas mobil och hon hade ett samtal missat så jag kollade vem samtalet kom från och hade hoppas på att det var från min mobil. Och jag hade rätt, det stod mitt namn :)
Vad glad jag blev... Jag ringde till min mobil från min mammas mobil och fick prata med en man som hade min mobil men min mamma tog över samtalet för jag hörde inte för det var brus. Den mannen hade min mobil hos sig, och då skulle jag åka till Lillån och hämta den. Jag cyklade hem efter när jag hade slutat för jag och min pappa skulle åka tillsammans och hämta mobilen. Jag var helt stressad, det har jag varit hela dagen idag vilket det inte är alls bra för mig. När jag kom hem, sa jag till min pappa att vi måste åka iväg och hämta mobilen men han sa att mannen skulle komma hit och lämna. Vi väntade en liten stund tills han skulle ringa, vi skulle mötas utanför vid busshållsplatsen. Han ringde och jag och min pappa hämtade min mobil, vad glad jag blev : ) Jag och mina föräldrar blev glada över mobilen, jag hade verkligen tur! : ) Mannen sa att hans svärmor hade hittat min mobil utanför bion Filmstaden. Då betyder det att jag måste ha tappat den när jag cyklade, jag drog inte upp dragkedjan i min ficka där jag hade min mobil. Mannen fick 200 kronor, tyckte att han borde få för han ringde och sa att han hade min mobil och sedan körde han hit. Det var väldigt snällt av honom.

Jag har haft både otur och tur idag. Otur att jag tappade mobilen. Tur att jag fick tillbaka min mobil.

" Du får MVG " :)

Jag är ganska trött

Det var ett tag sedan jag skrev något här och får göra det nu ikväll innan man ska gå och lägga sig. Egentligen skulle jag ha skrivit ett inlägg i lördags eller i söndags men det gjorde jag inte för jag har inte haft ork och man sitter inte heller mycket framför datorn nu för tiden. Förra veckan jobbade man hela veckan, från i måndags till i lördags fast i lördags skulle jag inte ha jobbat för det var min lediga dag men jag fick hoppa in för det var brist på personaler. Hela veckan har man jobbat sent. Redan i fredags kände jag att jag var helt slut i kroppen för jag jobbade hårt. Man kände sig också stressad, det borde jag inte vara. Utan jag ska ta det lugnt precis som alla andra men jag har nog lite för bråttom där. Igår var det söndag, det var min enda ledig dag innan man skulle börja jobba igen, som idag. Igår promenerade jag och mina föräldrar till min syster och hennes kille, de har flyttat nu. Snart har det gått en månad sedan de flyttade tillsammans. Deras lägenhet är jättefin. De har gjort det jättebra :) Min kommentar till min syster var att jag sa att de har en mysigt lägenhet än mina vänner, kompisar och bekanta. Taskigt av mig att säga så men så tyckte jag. Det är fritt land, jag har rätt att säga vad jag tycker, tänker och känner.

Idag har man jobbat från klockan o9.oo - 19-15 fast jag egentligen skulle ha börjat jobba klockan 14.oo men personalchefen A sms mig imorse som väckte mig och undrade om jag kunde jobba tidigare. Det kunde jag även om jag hade redan planerat för andra saker men det får jag ta på onsdag istället.
Dessutom hade jag någon känsla att personalchefen A skulle sms mig och fråga mig något, jag hade rätt. Idag på jobbet var det mycket varor som kom, det var bara ta en vagn och plocka upp alla varor. Ta en ny vagn och plocka upp alla varor. Det får man göra varje dag. Efter jobbet när man kom hem, var jag helt slut. Jag hade ont i axlarna vilket jag redan har. Det gör ont att man känner sig spänd. Just nu är det bara den högra axeln som jag har ont.

Vad händer i veckan?
Fram till fredag ska man jobba, man jobbar sent. Jag kommer vara helt slut efter jobbet nu i framöver.
Imorgon börjar man jobba klockan o8.oo fast jag skulle börja jobba klockan 12.45 men personalchefen A undrade om jag kunde jobba tidigare och det kunde jag trots att jag hade ett ärende att göra i mellan.
Först fick jag tiden 8.45. Sen ville hon att jag skulle komma klockan o7.oo men insåg att det blir en lång dag för mig eftersom jag slutar jobba klockan 18.oo. Då blev det o8.oo. Som tur får jag går 45 minuter tidigare innan jag ska ha ett ärende för annars brukar jag gå 3o minuter innan men jag sa till personalchefen A att jag gärna vill gå 1o.15 för att inte bli stressad. Och det fick jag, det var inga problem för henne : )
Imorgon ska man träffa ängel skrattis. Fett najsigt :) Något som jag ser fram emot, det gör jag alltid. Den här gången ska jag inte vara nervös som jag var förra gången, det får jag inte utan jag ska slappna av - SLAPPNA AV!
Sedan på onsdag ska man träffa en kvinnlig läkare på vårdcentralen. Jag var där förra veckan och fick träffa en sjuksköterska som var snäll och gav mig en kram efter besöket. Lite nerövs är man inför läkare för jag är lite orolig att hon inte ska lyssna på mig det jag har att säga, att hon kanske tror att det är bullshit när jag vet att det inte är det. Enligt farbror doktor säger att jag lider av det, och det tror jag också. Jag har kollat upp det på nätet och några punkter av de stämmer på mig så jag hoppas på att jag kanske kunde få medicin för det för det är något som jag inte vill att det ska påverka mig på jobbet eller på fritiden för det har påverkat mig enormt mycket på jobbet, och så vill jag inte att det ska vara. På grund av det, har man tänkt mycket på att sjukskriva mig men det gör jag inte det än. Egentligen hade jag velat träffa farbror doktor men jag har inte hört något från honom på flera veckor nu så jag får nöja med vårdcentralen.

Det var kvällens blogg, inget mer har jag att säga.

Även solen har sina fläckar...


Sol och kyla

Idag passade jag på att ta en lång promenad på grund av det fina vädret som man hade på eftermiddag här i Örebro. Det var lite soligt men också var det kyla, men för min del var det ett fint väder. Inte världens bästa väder men jag tycker om när det är sol och kyla för då njuter man av härliga luften fast det är inte samma sak som i Bosnien utan i Bosnien är det en annan luft som jag tycker om. Man blir glad av det härliga värme men också blir man glad av härliga naturen i Bosnien :) I två timmar har jag promenerat. Samtidigt när jag promenerade lyssnade jag på musik, hade det högsta volymen på min Ipod. Rensade bort tankarna som jag inte ville tänka på, men de kom tillbaka. Men som sagt, det var härligt med promenaden :) Snart kommer våren vilket jag ser fram emot för då kommer jag promenera ganska mycket men också cykla för det gör jag alltid när våren kommer men också på sommaren. Bort med vinterjacka, vinterstövlar, vantar, halsduk och mössa - det är jobbigt.

När våren behöver jag inte använda jacka. Eller jo, beror på väder men jacka vill jag helst inte ha utan bara en långärmad tröja, stickad tröja eller snygg t-shirt.


Snart är det dags för mig att shoppa, det har man inte gjort på länge.
Det jag behöver shoppa är byxor, tröjor, skor, klocka, parfym och smink.
Jag funderar på om jag ska shoppa nästa helg för då är jag ledig eller om jag ska vänta om två veckor då min lön kommer. Min lön som jag blir nöjd.

Nu ska jag gå och läsa en bok: Vem bestämmer i ditt liv av Åse Nilsonne.
Den ska jag läsa klart till imorgon. Jag ska ta med boken till jobbet och läsa när jag ska ta min lunch. Förresten ska man upp tidigt, ska nog vakna klockan o5.oo för jag måste göra min lunch och sticka till jobbet för lilla jag Sabina börjar jobba klockan o7.oo. Tidigt va? Jag klagar inte att klockan o7.oo är tidigt medan andra skulle klaga på tiden men så är det när man har jobb.

Jag älskar min familj <3

Good Morning

Good morning : )
Inatt har man inte kunnat sova bra, varför vet jag inte. Jag hade inga mardrömmar eller något. Kanske för att jag har ett eget rum nu för min söta lillayster har flyttat hemifrån med sin kille i deras första lägenhet tillsammans i lördags. Och nu får man ett eget rum, det är första gången jag har ett eget rum för annars har jag och min syster delat rum tillsammans sedan hon kom till världen. Just nu lyssnar man på musik, bosnisk musik är det som gäller : ) Jag börjar sakna kära hemlandet Bosnien, skulle vilja vara där nu men samtidigt inte. Jag få se hur jag gör i sommar, om jag ska åka till Bosnien eller inte i sommar. Jag måste snart bestämma mig, jag har redan beslutångest och har haft det i några dagar.
Sedan har vi Grekland med ett gäng, skulle vilja helst åka till Grekland för vi pratade om att vi skulle åka dit och för någon månad sedan började vi prata om andra platser där man också kunde åka. Tjejer Ronja och Sanna - vi måste börja boka resa för jag måste veta när vi ska åka så att jag kan meddela min personalchef A om detta. Ser fram emot att åka med gänget : ) Och måste ta reda på hur mycket jag kommer att jobba i sommar, hade velat att prata med henne idag men hon har tagit semester idag, gah! Får snacka med henne imorgon för jag jobbar också.

Börjar inte jobba förrän klockan 8.45-19.15, så det är en lång dag. Förresten fick jag tillbaka mina pengar idag som jag förlorade i flera månader under januari - oktober 2007 : ) I flera månader hade jag 86.47 kr/h som timlön istället för 96.47 kr/h. Ser fram emot att få lönen slutet av februari ( Biltema )... Många timmar jobbade man i januari.

Idag ska man träffa ängel skrattis, ser fram emot : ) Den här gången måste jag slappna av - SLAPPNA AV!!! Det ska jag skriva på min vänsta hand så att jag kan kolla på handen ; ) Dock är man lite nervös av någon anledning men jag tänker inte vara nervös. Det får jag inte vara utan SLAPPNA av, det ska jag!

Idag har man lyssnat på en bosnisk låt som jag inte har hört tidigare, den är några år gammal.
Låten är väldigt bra men sorglig på något sätt för att den här artisten har gjort en låt om före detta president Ailja Izetbegovic. President Alija Izetbegovic var Bosniens president i många år. Han dog för några år sedan, vila i frid!
Otroligt fint av Dino Merlin att sjunga den här låten.


youtube: Dino Merlin - Alija

Inget svar

Fortfarande har man inte fått något svar från farbror doktor, mailet som jag skickade i onsdags kväll. Och jag trodde att han skulle svara mig igår eller idag men icke har man fått något svar. Hoppas på att han kan svara på mitt mail nästa vecka för det vore bra om han kunde svara mitt mail. Om inte får jag gå till vårdcentralen fast jag inte vill för jag litar inte på vårdcentralen eller på sjukhuset, speciellt kan jag inte lita på sjukhuset för jag tycker att det är deras fel att min farmor dog. Dessutom har man hört att Örebro har den sämsta vården, och det måste jag nog hålla med. Jag litar helst på farbror doktor än på vårdcentralen eller sjukhuset av någon anledning. Sen handlar det också att man måste ha tålamod, så jag måste ha tålamod även om jag inte ibland tycker om det beroende vad för situation det är. Jag borde ha skickat mailet till hans privata mail istället för skicka mailet till hans jobb mailadress som han har men aja.

Snart ska man iväg och jobba, börjar inte förrän klockan 14.oo -19.15.
Det blir la okej förutom min smärta som jag har men det är bara stå ut med smärta som jag har haft sedan i måndags men det är så himla jobbigt att man ska ha ont speciellt när man ska äta eller dricka.

Jag önskar att jag kunde trolla...
 

En obehaglig smärta

Sedan i måndags har jag haft en obehaglig smärta som inte vill gå över, och jag vet inte hur jag ska göra för att det ska gå över för jag vet inte om det är ångest eller om det är något annat.
Allt började med i måndags morse när jag vaknade, kände jag hur ont det gjorde i ryggen - som om någon högg i mig med ett svärd. Den obehagliga smärtan upplevde jag för några veckor sedan fast då kunde jag inte stå upp för gjorde jag det fick jag ont utan jag fick ligga i sängen en liten stund. Fast den här gången är det inte så utan nu har jag ont i ryggen och mellan brösten när jag dricker eller ska äta för då hugger till i ryggen och mellan brösten.
Så har det varit i måndags, och jag trodde att det skulle gå över igår men icke för man hade ont på jobbet. Lite ont hade man när man ville ta djupa andetag så man skippade det. Går inte det här över i helgen, får jag gå till vårdcentralen nästa vecka fast jag inte vill för jag litar inte på de utan jag vill lita på min egen doktor, snarare läkare är han fast jag säger farbror doktor. Låter knäppt säga: farbror läkare. Föredrar säga farbror doktor.
Och att kontakta farbror doktor, det kan jag inte göra för gör jag det, kommer jag göra rambrott och det vill jag inte göra. Jag får nog tvinga mig själv att gå till vårdcentralen även om jag inte litar på de men de kommer nog tycka att jag är knäpp eller kanske hittar på. Hur ska man förklara den här smärtan för en främling läkare?
Ännu svårare för mig, för jag tycker att det är svårt att förklara för en främling läkare medan det är lättare för mig att förklara för farbror doktor för jag känner honom redan och sedan skulle han lyssna på mig vad jag har att säga.

Jag får nog skippa maten i några dagar, det borde jag klara. Jag får överleva med vatten även om det gör ont när jag sväljer och yoghurt borde jag kunna äta för man tuggar inte direkt. Jag får testa med det imorgon. Tragisk att det ska vara så här... :(

Känner att jag är lite trött för jag har inte sovit bra i natt. Jag vet inte hur lång tid det tog för mig att somna i natt men det tog väl 45 minuter. Och imorse vaknade man tidigt, fråga mig inte när men att jag vaknade tidigt var för att jag skulle träffa ängel skrattis på morgonen, och det gjorde man :) Alltid trevligt.
Efter en liten stund efter när man hade träffat ängel skrattis, kom jag på att jag glömde ge henne en bosnisk skiva som hon skulle lyssna på. Det får jag ta med nästa gång men jag blir störd på att hon inte fick det idag för jag hade skivan i min väska. Och förra gången tog jag med cd-fodralen men ingen skiva låg där i utan den låg hemma, i datorn...

Snart ska man iväg till jobbet, väldigt trevligt... Eller inte för idag orkar jag inte jobba tanken på att jag har den här obehagliga smärtan men jag kommer inte jobba mycket, bara tre timmar men det blir så härligt med lönen som jag kommer får nästa månad, alltså februari-jobbet, vad man nu kan säga.
Och jag ser fram emot att få lönen som kommer i slutet av månaden för jag har jobbat otroligt mycket i januari.
Mycket timmar plus OB. Och sedan nästa vecka får jag tillbaka mina pengar som jag har förlorat under januari-oktober 2007 :)

Det var allt jag hade att säga om idag, trist blogg va? ;)


Jag önskar att jag kunde acceptera det här...

Semledagen

Idag är det semledagen som jag kallar fast det heter egentligen Fettisdagen :)
Jag antar att många har ätit semla idag, inte får man missa det för det är himla gott med semla.
På jobbet blev vi alla personaler bjudna på semlor, jag vet inte hur många paket det var idag men jag antar att det var över 10 paket. Jag åt två stycken semlor idag på jobbet, det var väldigt gott : ) Fast jag hade gärna velat att ha mjölk till att dricka men det fick duga med apelsin jucie för det är också gott fast godare med mjölk till semla.

Sammanlagt har jag ätit 7-8 semlor i år :) Jag få se om det blir semla för mig i helgen.
Nu ska man gå och titta på tv-serien Brothers and Sisters, sedan ska man väl gå och lägga sig för imorgon ska man upp och vakna tidigt. Ska nämligen träffa ängel skrattis :), och sedan ska man jobba fast jag inte börjar jobba förrän på eftermiddag, tre timmar jobbar man imorgon...

Sov gott!

RSS 2.0