Grattis min underbara mamma ♥

Ett stort grattis till min underbara mamma som fyller år idag! Jag kan inte förklara hur mycket min underbara mamma betyder för mig, och jag kan inte heller förklara hur mycket jag älskar henne. Hon är en av dem finaste människor jag har mött i mitt liv, och hon är en av dem starkaste människor jag har mött i mitt liv. Min underbara mamma är min förebild medan min pappa är en hjälte för mig, men inte ska jag skriva om min pappa utan jag ska skriva om min mamma för det är ju hennes födelsedag inte pappas födelsedag.

Jag finner inga ord om min mamma för det är mycket man vill skriva om sin egen mamma men det är svårt att få fram dem tankarna eller känslorna. En annan sak som är väldigt viktigt för mig, är att min mamma får höra att jag älskar henne. Det får hon höra varje dag för jag vill att hon ska veta att jag älskar henne, och hon vet att jag älskar henne. Ibland undrar jag om hon blir trött på mig när jag frågar henne om hon älskar mig ;) Det är något som jag ibland brukar fråga henne, och jag frågar det på ett skämt för jag vet att hon älskar mig. Och hon frågar mig också om jag älskar henne.
Varje gång jag pratar med henne i telefonen, talar jag om för henne att jag älskar henne. Varje gång jag sms henne, skriver jag att jag älskar henne. Det får jag också höra från min mamma. Jag talar om för mina föräldrar att jag älskar dem. Det gör jag varje dag för jag tycker att det är viktigt att dem ska få höra att jag älskar dem.

Och min mamma är världens bästa mamma! Jag är väldigt stolt över henne, och jag är glad att jag har henne i mitt liv! Av hela mitt hjärta älskar jag henne!
Jag hoppas att hon hade trevlig nu i kväll för min syster och hennes kille kom på besök i några timmar. Vi åt en god middag och åt princesstårta vilket det gjorde att alla blev mätta. Senare satt vi på balkongen där vi fick höra barndomshistorier om mig och min syster när vi var mindre. Vad vi hade gjort ;) Vi alla fem skrattade åt de roliga historier.

Stort grattis! ♥


Ånnaboda.

Imorse ville jag verkligen inte vakna utan jag ville fortsätta sova men till slut var jag tvungen att vakna. Egentligen var det min mamma som väckte mig för att jag inte skulle komma försent till jobbet.
Både igår och idag jobbade jag i sex timmar sammanlagt, så det var inte många timmar jag jobbade men bättre det än ingenting. Det var för att vi hade storleverans. Det kändes lite konstigt att jobba för jag hade inte jobbat på elva dagar men det var trevligt att vara på jobbet och plocka upp varor.
Efter jobbet, cyklade jag hem och tog det lugnt. Cyklade till affären och handlade lite frukter för jag ville göra en fruktsallad vilket jag gjorde. Jag gjorde inte bara fruktsallad utan hade också gjort en varsin smörgås till mig och min syster för vi var i Ånnaboda i några timmar. Jag väntade på min syster i några timmar för hon skulle hämta mig med sin bil.
Sen så körde vi iväg till Ånnaboda. Det var en del människor som låg och solade men samtidigt kändes lite skumt att vara där för jag började tänka på människor på badstranden i Jajce, Bosnien. När man är på badstranden i Jajce, så känner nästan alla varandra. Vi går förbi och säger hej eller så stannar man och pratar en liten stund. Det är så det borde vara i Örebro men så är det ju inte vilket det är tråkigt. Örebro är större än Jajce men det är verkligen skillnad när det handlar om människor om man ska jämföra med Sverige och Bosnien.
Hur som helst var jag och min syster i några timmar på Ånnaboda. Vi solade, läste lite och pratade. Så det var en trevlig syskonpicknick :) I tre dagar i sträck har jag varit med min syster, Det var najsigt!
Tack lillasyster för sällskapet! <3

Fick ett mail utav en bekant, Tiina :) Hennes mail gjorde mig glad för jag läste mailet några gånger. Jag lär nog läsa det mailet i några dagar. Det är kul att det finns människor som kan göra mig glad, och Tiina är en av dem!
( Nu pratar jag inte om TinA med det långa håret utan pratar en annan Tiina. Och TinA ger mig alltid fina kommentarer som får mig att le. )

Nu ska jag läsa Tiinas mail igen. Tokig är jag fast på ett positivt sätt... Hoppas jag.

Mobilen avstängd.

Det var inte igår jag uppdaterade min blogg utan det har gått två veckor sedan jag uppdaterade min blogg sist, så det kanske är på tiden att jag skriver ett inlägg om mobilen.

Min mobil är avstängd i några dagar vilket jag började göra med det igår förmiddag. Att jag har stängt av mobilen, är för att jag behöver ta en paus från mobilen för jag orkar inte med sms eller samtal just nu. Det är kanske inte bra att jag har mobilen avstängd på grund av jobbet i fall dem på jobbet skulle ringa eller sms mig och fråga om jag kan jobba men eftersom dem inte har ringt eller sms mig på några veckor så tror jag att det inte blir några problem att jag har mobilen avstängd i några dagar. Sista sms som jag fick från jobbet, var i onsdags för då frågade personalchefen om jag kunde jobba torsdag och fredag, det vill säga att jag jobbade igår och idag.

Att jag har valt att ha mobilen avstängd i några dagar, finns det olika anledningar till varför jag gör det.
Det största anledningen var sms:et som jag hade fått i onsdags. Det sms:et som jag hade fått, var jobbigt att läsa vilket det gjorde att jag fick negativa känslor, att jag till slut fick ont i magen. Det får jag när jag känner mig stressad eller pressad när jag har mina negativa tankar eller känslor, eller om det är människor som gör att jag blir stressad eller pressad.
Jag visste inte vad jag skulle göra men det enda jag visste var, att jag skulle lyssna på mitt hjärta. Jag skulle lyssna på min kropp som reagerade på ett negativt sätt på grund av sms. Jag lyssnade på mitt hjärta. Jag lyssnade på min kropp för jag ville inte må dåligt på grund av den situationen, och jag ville inte ställa upp heller. Jag hade ingen anledning att ställa upp för den här gången.

Några sms har jag fått idag när jag satte på mobilen för att kolla om jag hade fått ett viktigt sms men jag beslöt mig att inte svara på dessa sms som jag hade fått. Och jag vill inte att någon ska ställa jobbiga frågor. Får jag jobbiga frågor utav mina kompisar, är det inte säkert att jag kan vara ärlig för det är inte ofta jag är öppen om mitt mående utan är bara öppet om jag är arg på någon för då berättar jag varför jag är arg men berättar inte hur jag egentligen mår.

Som sagt, är mobilen avstängd i några dagar.

Det har gått tre år idag.

Det var inte igår jag tog min student utan det har gått tre år idag när jag tog studenten. Jag kan inte riktigt fatta att det har gått tre år för ibland känns det som om det var för några månader sedan, inte för tre år sedan, 9 juni 2006.
Tiden går fort. Alldeles för fort...

Jag minns fortfarande idag hur överlycklig jag var på studenten. Överlycklig över att jag skulle slippa gymnasiet men framför allt var jag överlycklig att jag tog studenten oavsett hur jag mådde. Jag klarade skolan genom att jag kämpade utan att jag gav upp även om jag hade tankar om att ge upp med skolan, men det gjorde jag inte.

Min studentdag var en av de bästa dagar jag har varit med om! :)

Och när jag tänker på min student, tänker jag oftast på fina Malin som kom hem och överraskade mig. Att hon kom hem och gratulerade mig för jag tog studenten, betydde det väldigt mycket för mig. Fortfarande idag betyder det väldigt mycket för mig, för det är något som jag inte kommer att glömma bort utan det är något som alltid kommer finnas i mitt hjärta!
Hon är en av de finaste människor jag har mött i mitt liv! <3

På min student var jag en liten ängel som var överlycklig. Änglavingar hade jag fått utav Anna, Maya och Chulle, och den har jag kvar i garderoben i klädkammaren. Den tänker jag inte slänga :) 
Jag kände mig som en ängel.


Mitt hjärta värmdes...

När grabben Dj skrev fint om mig i sms:et för hans sms värmde mitt hjärta men också fick mig att le. Hans meningar om mig, kommer jag att skriva i min positiva bok för jag vet att det skulle göra mig glad. Fina meningar om mig, eller fina kommentarer, får mig att le.
Jag sms tillbaka, och sa att det var fint sagt av honom.
Det sms handlade om kärleken för jag undrade hur det gick kärleken för honom, och han undrade hur det gick för mig. Jag sa som det var...

Grabben Dj:s sms som han skrev, som fick mig att le:

" Jag hoppas att du hittar någon. Du är en mycket fin tjej! :) Få som är som du!
Lycka till med färden hem :) cykla försiktigt :) Kraam "

Glad blev jag när han skrev så om mig, och det såg Tezz och Ronja på mig. Jag visade sms för de, och de tyckte att det var ett gulligt sms.

Hans sms fick mig att tänka väldigt mycket på en sak, att jag inte finner svar på min egen fråga. Det kanske jag gör. Jag tror att det handlar mycket om att jag inte vågar att inse det själv eller våga att tala om för mig själv även om jag vet sanningen... Sanningen om hur jag är som en person...

Så min fråga är till mig själv: Hur kommer det till sig, att jag inte fokuserar på de människor som har sagt fina saker om mig, om hur jag är som en människa? Det är de människor jag borde tänka på, eller tänka på de fina meningar jag har fått höra, inte tänka på att det är mitt fel eller att jag är en dålig människa fast jag kanske inte är det.
Ibland undrar jag hur jag tänker?!

Jag ler fortfarade när jag tänker på de fina meningarna " Jag hoppas att du hittar någon. Du är en mycket fin tjej! :) Få som är som du! "

Så stort tack till grabben Dj! :)

Mår så illa.

Just nu så mår jag illa, att jag vill spy för att slippa illamående men samtidigt vill jag inte spy för jag hatar att spy. Det var så här jag också kände mig i söndags. Jag mådde så illa. Jag kände mig yr. Jag hade en jobbig kramp i magen, att jag till slut trodde att jag skulle spy men det gjorde jag inte. Sist jag spydde var nog i mars och det var på grund av stress. Det var på grund av mina tankar och känslor.
Kanske jag upplever så nu ikväll, att jag tänker för mycket och att jag har mycket känslor inom mig. Det får nog mig att må illa, och det är ofta man upplever så.
Idag har man inte varit på världens bästa humör. Glad har jag inte varit utan har varit neutal.

Så mycket tankar. Så mycket känslor, att jag behöver en boxningssäck och boxa ur all ilska jag har. Det hade jag behövt ha nu i rummet men snart får jag boxa för det är något som jag ser fram emot men det blir nog också jobbigt...

Man har inte bara ont i magen utan har också ont i huvudet så att det får bli en huvudvärkstablett för mig innan jag ska sova.


RSS 2.0