Tusen tack :)

God kväll!

Idag har jag träffat ängel skrattis, det var najsigt :)
Både hon och jag skrattade, vi hade roligt idag.
Tusen tack till skrattis som fick mig att skratta idag, det behövde jag verkligen :)
Lilla skrattis!
Det är tur att skrattis finns för hon ger mig styrka och mod som jag behöver. Det går inte beskriva hur mycket det betyder för mig!
Av hela mitt hjärta är jag tacksam!
Hon är guldvärd!

                                                            


Wiho :)

Wiho, idag får man träffa ängel skrattis :)
Det ska bli najsigt. Förresten, det är alltid najsigt att träffa henne :)


Studentskylten :)

Innan jag skulle ta min student, 2006 visste inte jag hur jag ville ha min studentskylt. Det första så ville jag inte gå till någon affär och be de göra min studenskylt för jag var rädd att jag inte skulle vara nöjd med min studentskylt. Foto på mig själv visste jag vad jag ville ha. Och visst, det är familjen som brukar välja men jag har inte många foto på mig själv när jag var liten för att alla mina foto på mig förstördes i kriget i det forna Jugoslavien. Sedan fick jag en tanke vem som kunde göra min studentskylt: Den finaste ängel.
Jag valde henne för att jag kunde lita på henne, hon är konstnär och hennes mamma är också konstnär så varför inte den finaste ängel. Jag skickade mail och frågade om hon kunde göra det. Hon ställde gärna upp trots att hon höll på att måla sina tavlor som hon skulle ha utställning. Själv tyckte jag att det var verkligen snällt av henne att hon kunde göra min studentskylt. Hon berättade också att hennes mamma skulle hjälpa till och det var inga problem för mig. Då kom den svåraste fråga jag fick: Hur ville jag ha min studentskylt? Jag sa till den finaste ängel att hon och hennes mamma får bestämma hur min studentskylt få se ut. Jag var inte så värst hjälpsam men jag måste säga att hon och hennes mamma fixade det superduper bra :)

En vecka innan det var student, träffade jag den finaste ängel på 019 för att lämna foton på mig själv och planschen. Jag tänkte att jag skulle få det några dagar senare men så blev det inte. Efter när den finaste ängel hade åkt hem från Cafe 019, var jag kvar på 019 och umgick med några vänner. Efter en liten stund satt jag med en vuxen i ett rum där vi kunde prata ifred för jag mådde inte så bra på grund av en sak. Jag vet inte hur länge vi satt där men det var en lång stund. Sedan var det någon som knackade på dörren, så det var bara torka bort mina tårar. Jag blev chockad när den finaste ängel kom in i rummet. Med min studentskylt. Det gick verkligen fort men hon gjorde mig lycklig. Hon fick mig att må bra. Hon visade min studentskylt som hon och hennes mamma hade kämpat otroligt bra med. Jag tyckte väldigt mycket om studentskylten. Den var såå fiiin :) Det var ett jättefint arbete av henne och hennes mamma. Jag tackade jättemycket och sa att jag tyckte mycket om den.
Sedan berättade hon om sin lilla historia om sin present som jag gav till henne, att hennes mamma garvade åt nyckelskåpet : ) Gud, vad jag garvade åt hennes historia.

Jag kommer aldrig slänga min studentskylt, det ska man väl inte göra utan man ska spara. :)


Jag fick glitter på min skylt och fortfarande idag sitter glitter fast kvar.

Tack till den finaste ängel och hennes mamma!


Äntligen helg

Äntligen är det helg :)
Vad ska man hitta på i helgen? Jag ska inte göra mycket speciellt i helgen. Det enda jag ska göra är att ta det lugnt innan man ska börja jobba på måndag igen och få höra en massa barnskrik och en massa tjafs som man har hört i fyra jobbiga dagar. Kanske det blir lugnare nästa vecka? Det tror jag inte. Imorse vaknade man halv sex på morgonen för jag började jobba klockan 07.00 Jag trodde inte att jag skulle vakna, trodde att jag skulle komma försent men det gick så bra att vakna imorse. Det var lite lugnare på jobbet idag. Visst, det var lite tjafs si och så men det var inte som igår. Vi hade allsång med den andra K-avdelningen, för de har det tillsammans varje fredag. När man var inne på K-avdelningen kände jag att jag saknade att vara på den avdelningen samt att jag saknade barnen, det gör jag. Barnen från K-avdelningen skriker när de ser mig för de är glada över att få träffa mig och det gör mig glad. Jag blir glad när jag träffar barnen från den avdelningen :)
Som sagt ska jag inte göra något speciellt i helgen. Jag ska bli färdig med boken som jag läser just nu, Flickan med de röda skorna. Den har jag läst förut men tycker att den är jättebra samt sorgligt. Och sedan måste jag läsa en annan bok som heter Budskap från evigheten. Den får jag börja läsa på söndag.
 
Jag funderar på om jag ska baka imorgon. Jag vill gärna baka saffrankaka för den är så himla god. Det är inte jul än men det behöver jag inte tänka på för jag firar inte jul. Och sedan är jag sugen på semla. Det är så gott med semla. Kanske jag kunde baka imorgon saffrankaka för då kan jag kolla på en film som jag känner att jag måste kolla på. Jag kan inte bara skjuta upp filmen som jag har gjort nu i flera veckor. Sound of music, den vill jag se på och det tänker jag göra i helgen, det måste jag göra. Jag få se hur jag ska göra med bakningen, om jag ska baka eller inte. Måste tänka på att inte äta mycket sötsaker för det känns som att jag äter mycket sötsaker, ja... Tröstäter och det vill jag inte. Jag får ändra på det. Men filmen ska jag kolla på...

Jobbet

Förra vecka fredag har jag börjat jobba igen. Efter fem långa veckor har man inte jobbat. Eller, en vecka har man inte jobbat för att Vikariepoolen inte hade ringt mig och fyra veckor har jag varit sjukskriven.
Nu är man tillbaka till jobbet så det känns helt okej att börja jobba igen. Det är både för- och nackdelar. Fördelen med jobbet är att få lön. Nackdelar med jobbet, det behöver jag inte detaljera.
Just nu vikarierar jag på P-daghem där jag tidigare var fast den här gången är jag på B-avdelningen och det är jobbigt att vara där. Jag trodde inte att det skulle vara jobbigt att vara där men det är det. Och sedan trivs man inte jättebra. Jag vill gärna vara på K-avdelningen för där trivdes jag bättre och sedan barnen blir så himla glada när de ser mig. Jag saknar barnen på K-avdelningen :) Även om jag tyckte att det var jobbigt att vara där.
Nästa vecka får jag veta om mitt vikariat förlängs eller inte. Hade varit bra om mitt vikariat förlängs för då slipper jag vikariera på olika ställen för det tycker jag inte om. Jag får se vad som händer nästa vecka...

Fortfarande är jag osäker om jag ska gå ut eller inte imorgon. Det är halloweenparty på Frimis. Som jag känner just nu vill jag inte gå ut på krogen även om jag vill men den här veckan har det varit verkligen jobbigt att det inte är sant. Så jag skippar nog Frimis imorgon.


RSS 2.0