Studenten

Jag kan fortfarande inte fatta att det har snart gått 16 månader sedan jag tog studenten. Nej, jag kan inte fatta för jag tycker att tiden har gått för alldeles fort och så ska det inte vara. Snart är det 16 månader sedan, HJÄLP! Det får inte gå så fort, för det är skrämmande när tiden går fort. Jag kommer aldrig att glömma bort min studentdag för att jag var så himla lycklig. Snarare, överlycklig som klarade skolan speciellt gymnasiet när jag tyckte att allting var jobbigt att vara där men jag kämpade och gav inte upp. Jag trodde att jag skulle gråta på studentdagen men det gjorde jag inte. Jag blev nöjd med betygen, fick inte underkänd i något ämne men jag brydde mig inte så mycket om betygen utan det enda jag tänkte på, var att jag ville bara springa ut på skolan och känna glädje och det gjorde jag. När jag sprang ut, var jag överlycklig!
Jag klarade skolan trots att allt har varit jobbigt för mig och jag såg till att det inte skulle påverka min skolan. Min studentdag var perfekt, blev verkligen nöjd med den dagen. Jag tänkte inte på mina jobbiga situationer utan jag tänkte att jag skulle ha roligt och det hade jag.

Sedan på eftermiddag blev det ännu bättre och det är tack vare min ängel. Den finaste ängel som kom hem till mig och överraskade men jag blev verkligen förvånad när hon kom hem till mig. Det kommer jag aldrig att glömma bort för att hon gjorde mig ännu lyckligare som ingen annan människa har gjort. Varje dag är jag tacksam för att hon kom hem och grattade mig, för det var verkligen snällt av henne. Idag kan jag fortfarande inte fatta att hon kom hem till mig men jag är glad att hon gjorde det.

Senare på kvällen drog jag till Frimis och skulle fortsätta att festa och vara med mina vänner. Och jag hade super trevligt på Frimis. Drack en del men jag hade kontroll. Efter Frimis stack jag och Chulle till Stadsparken och träffa våra vänner där, för där var avslutning kan man säga. Man skulle säga hejdå till sina vänner. Det var helt okej men det som var roligt var att en ungdom smet från två poliser som jagade efter killen. Det såg komiskt ut. Man stannade en liten stund på Stadspakrne eftersom jag inte mådde så bra, kanske det blev för mycket alkohol för mig. Man fick skjuts hem av den finaste ängel :)



Min studentdag blev guldvärd och idag är den fortfarande guldvärd!

                                                                                2oo6.o6.o9

 

                   

      


Jag hade velat att ta med en bild på mig och min ängel men det gör jag inte därför att bilden är privat samt att jag inte vill att alla främlingar ska se vem hon är :)

Grattis

GRATTIS!

Nu vet inte jag om ni fortfarande är tillsammans men jag antar att ni är det.
Om ja, så är jag glad för din skull och jag hoppas att ni kommer vara länge tillsammans.
Jag hade velat sms dig och gratta men jag vet inte om ni är fortfarande tillsammans samt vet jag att du inte skulle svara mig, så jag får skriva här istället även om du inte vet om det.

Ett år har ni varit tillsammans idag, om nu ni är fortfarade det!

Lycka till med allt!
Grattis igen :)


RSS 2.0