Det har varit bra idag

Tänkte att jag skulle skriva ner hur jag har haft idag - min dag har varit bra : )
Innan man skulle träffa ängel skrattis gick man på stan en snabbis för att köpa ett födelsedagskort till V som fyller år idag. Efter det träffade jag ängel skrattis :) Som vanligt, var det trevligt att träffa henne. Det är alltid trevligt att träffa henne, speciellt när hon får mig att må bra och får mig att skratta. Jag gav henne en skiva samt fyra stycken bosniska godis som jag älskar. Hon blev glad för godiset. När hon öppnade cd-fodralen fanns inte det skiva i den. Hon garvade och jag blev arg på mig själv men skrattade också. Jag glömde ta ut skivan från datorn igår kväll så hon får sin skiva nästan gång när vi ska ses. Och då har jag gjort färdig med förklaringar vad de låtarna handlar om. Efter det gick man en liten stund på stan innan man gick till V. Hon fick sin födelsedagspresent men också fick hon sin favoritkaka Bajadera som hon blev glad över :) Ni skulle bara ha sett hennes min. Gullig hon är... GRATTIS Vivvi på födelsedagen! Det var trevligt hemma hos Vivvi och hennes familj, det var inte bara jag utan det fanns andra med som var där. Det var goda mackor man åt, mini-scones och morotskaka :) Jag blev verkligen mätt, det behövde jag för jag hade inte ätit något på hela dagen förutom yoghurt och en macka. Man var inte bara social utan man har även lekt med den lilla tösen som har fått mig att skratta. Hon är en av de sötaste barn jag har träffat.
En sak som gjorde mig väldigt rädd när jag satt i köket med de andra, jag skrämde nog de. Det knäppaste är att jag har inte mått dåligt idag, jag har inte haft negativa tankar men visst, jag har tänkt på en sak men det har inget påverkat mig starkt. Jag satt bara, och plötsligt kom den jobbiga smärtan i mitten mellan mina bröst. Jag ryckte till för jag reagerade där starkt. Och de andra undrade hur det var med mig men jag sa att det inte var något.
Han som satt bredvid mig undrade om jag skulle få hjärtattack. Jag sa nej. Det här var inte första gången utan det här var andra gången. Sist jag hade en sån smärta var i höstas. Och för två veckor sedan hade jag en annan jobbig smärta som påverkade min rygg. Jag hade inte gjort något den morgonen, jag bäddade sängarna och sedan kollade jag ute. Plötsligt kom den smärtan i ryggen, som om någon högg i mig med ett svärd vilket det ledde till att jag hade svårt att andas. Jag visste inte hur jag skulle ligga för oavsett hur jag gjorde, hade jag så ont i ryggen och att andas. Att jag fick en sån smärta i köket när jag satt, vet jag inte varför men jag vet att det var ångest. Annars har man haft trevligt hos Vivvi och familjen. Den lilla tösen ville inte att jag skulle gå hem, hon var lite ledsen eller mest hade hon en sur min men jag sa till henne att jag skulle snart komma och leka med henne. Sedan gav hon mig en kram. Den lilla tösen gör mig glad :)

Ikväll fick jag mina tider för vecka 8-9, min mamma skrev ner mina tider när jag ska jobba. De båda veckorna kommer jag jobba varje dag förutom helgerna för då är man ledig. Det känns bra för mig att jag vet vilka tider jag har, och då vet jag när det inte ska krocka med ängel skrattis :)
                                                    
Fyra månader idag...

Vilket väder vi har här

Vilket väder vi har här i staden Örebro för det regnar här. Inte bara regn utan det är snö också. Jag tycker inte om denna väder som vi har nu för jag vill inte att det ska snöa eller regna för att jag ska cykla iväg till stan, kommer ju bli blöt. Jag smälter inte men jag tycker inte om regn. Och varför ska det kommer snö nu? Igår var det helt okej väder, det blåste och man kände att snart är våren på väg men icke. Jag hoppas att det slutar snöa snart för jag tycker inte om när snö och regn ska blanda ihop för man blir sur och irrterad när det är en sån väder men idag är jag inte sur eller irriterad vilket är bra. Jag mår bra, det har jag gjort sedan igår. Och jag vet inte varför. Jag var pigg och glad på jobbet igår :)
Kanske för att jag ska träffa ängel skrattis. Jag blir alltid glad när jag ska träffa ängel skrattis för hon får mig att må bra. Yeah, du är en ängel!
Jag har bränt en skiva, där det är bara bosnisk musik. Jag har valt de låtar som jag tycker om, som jag tycker att hon ska lyssna på.

Idag fyller Vivvi år, och jag hoppas att hon får en bra födelsedag med sina nära och kära :)

Grattis Vivvi på födelsedagen ♥
Tusen kramar till dig!

Vad jag har lärt mig

Förra vecka torsdag ( 24/1) fick jag lära mig något nytt, och det är två olika saker.
Det är tack vare ängel skrattis :)

Jag har lärt mig om de tre olika nivåer: Professionell, personlig och privat.
Vad det innebär, vill jag inte förklara även om jag vill det men jag har valt att inte förklara vad det innebär. Jag är glad att jag fick mig lära om de tre olika nivåer för det var bra för mig att veta om det i den situationen som är jobbigt som jag ska försöka släppa. De nivåer använder bara kuratorer och psykologer, men det är inte säkert att alla kuratorer och psykologer vet om det MEN det är något som alla borde tänka på!

Sedan har jag också lärt mig om rambrott, och jag tänker inte förklara om det heller... Alla gör rambrott. Jag fick veta att jag har gjort rambrott, jag blev lite förvånad att jag hade gjort det. Jag fick höra förklaringen när jag gjorde det. Jag hoppas på att jag inte gör rambrott igen men skulle jag göra det, så har jag min anledning till varför jag har gjort det men jag skulle bli glad om jag inte gjorde det. Tur att man inte tog kontakt med farbror doktor, det ska jag bara göra när jag vill sjukskriva mig eller något annat. Ska nog helst först kontakta ängel skrattis innan man kontaktar farbror doktor ;)

Ängel skrattis, du är guldvärd!

" Du är en pärla! "

Idag har jag jobbat fast jag skulle vara ledig idag men personalchefen sms mig imorse och undrade om jag kunde komma och jobba, och det kunde jag. Hon skrev att jag skulle komma till lunch. Och jag tänkte att jag skulle komma cirka klockan 11.00 men jag var lite osäker så man sms henne och frågade när jag skulle komma. Hon sa att jag skulle komma klockan 13.00. På slutet skrev hon: " Du är en pärla! " Jag blev glad men också rörd när hon skrev så till mig. Det gick rakt in i mitt hjärta :) Anledningen till att jag fick hoppa in är för en arbetskamrat på jobbet är sjuk.
Egentligen hade jag planerat att jag skulle på stan idag för att leta efter presenter för jag har inte hunnit att göra det, eller har inte haft ork för jag har ingen aning vad jag ska köpa till de två. Varför ska det vara svårt att köpa presenter till personer? Jag känner mig verkligen stressad nu i veckan för att imorgon och på onsdag ska jag jobba, jag jobbar sent så man hinner inte gå på stan utan det gör man på torsdag. Det ska jag göra innan jag ska träffa ängel skrattis men också ska man gå på stan efter när man har träffat ängel skrattis, så jag ska tillbringa många timmar på stan. Och jag hoppas att jag hittar presenter för det blir inte lätt. På fredag ska man också jobba, jobbar sent. Jag känner mig verkligen stressad :/

Innan man stack till jobbet cyklade jag till Försäkringskassan för att ta reda på vad som har hänt med min ersättning från Försäkringskassan då när jag var sjukskriven i höstas. De utreder min lön, när jag ska få ersättning då när jag skulle ha jobbat och att de inte får tag i chefen som har ansvar för lönen. Så det är en krånglig situation för de men jag hoppas att de löser snart problemet så att jag får min ersättning från Försäkringskassan.

Det gick bra att jobba idag, det var lugnt. Lugnare än i lördags i alla fall. Jag mådde inte dåligt som jag gjorde i lördags när jag stod i kassan utan mådde bättre idag men smärtan kom, och det var jobbigt. Smärtan blir bara jobbigare och jobbigare så det är kanske dags att jag ska boka en tid hos farbror doktor men jag vet inte...?


Jag önskar att jag fick höra det från DIG men fick höra det från någon annan...

" Ett personalmeddelande "

Idag har lilla jag jobbat idag, från 8.20-14.00 fast jag inte skulle jobba men de behövde extra personal för en var hemma och vårdade sitt sjuka barn. Jag fick ett sms från personalchefen  imorse när jag kom hem från promenaden. Man ringde upp chefen A och sa att jag kunde komma och jobba :) Det har gått bra men hörde lite dåligt idag när kunderna har frågat efter min hjälp för jag är förkyld. När jag är förkyld, så hör jag lite sämre men det har gått bra annars.

Innan jag skulle sluta, letade jag efter min mamma på jobbet för hon jobbade också idag, och jag gick runt och runt men hittade inte henne i affären så jag gick till kontoret och frågade personalchefen om hon visste var min mamma var men det visste hon inte själv. Jag sa till henne att jag inte kan hitta henne och att jag inte orkar gå runt i affären och leta. Då frågade hon mig om vi skulle ropa på henne att hon skulle komma hit, och jag sa ja.
Hon tog fram micken och satte på knappen:
" Ett personalmeddelande, kan Sabina komma till lagret? "
Jag och två andra som var i kontoret skrattade, en sa till henne att jag redan var här.
Personalchefen skrattade. Gud, vad vi fyra garvade. Istället för säga mitt namn, skulle hon säga min mammas namn.
Personalchefen: Då kan du gå till lagret...
Så personalchefen tog mikrofonen igen fast den här gången var det rätt:
" Ett personalmeddelande, kan Samira komma till Förbutiken? "

Jag berättade för mamma vad som hände, vi skrattade åt den lilla roliga historia :)
Fortfarande nu kan jag inte sluta tänka på det, det var så roligt när personalchefen sa fel namn ;)


RSS 2.0