Årets kramar <3

Årets kramar går till:

Min familj som är min KÄRLEK, som alltid kommer att vara min KÄRLEK!
Stort tack till de som valde Örebro, och stort tack till de som tänkte på mig i första hand! De betyder mycket för mig! <3

Vivvi och Johannes som tillät mig vilket det har betytt mycket för mig, som alltid kommer att betyda mycket för mig. 3 maj och 2 november är ett minne för livet! Lilla familjen kommer alltid att finnas i mitt hjärta vad än som händer! Och stort tack till lilla familjen som kom på min födelsedag!:)

Söta TinA som skriver fina och varma meningar som värmer i mitt hjärta. Hennes meningar får mig att le vilket det gör varje gång jag läser de meningar. De fina och varma meningar kommer jag att skriva i min positiva bok! Tack söta TinA! :)

Tjejgänget som kom hem till mig och fikade när jag fyllde år. Tack för den lilla uppvakningen på min födelsedag! Ett gäng som jag trivs bra med! Ett gäng som är knasiga, som jag tycker om! 

Ängel skrattis som betyder otroligt mycket för mig, att jag inte kan beskriva. Det går inte beskriva hur fin hon är som en människa för hon är en av de finaste människor jag har mött i mitt liv. Hon kommer alltid att finnas i mitt hjärta för hon är en speciell människa. Få är som hon! <3


Och Gott Nytt År! :)


Lista 2009.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Gjorde rektoskopi som jag inte vill göra om igen.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inte nyårslöfte i år men funderar på om man ska ha det?

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej men min gammelmoster dog, som är min mammas moster.

5. Vilka länder besökte du?
Åkte genom Danmark, Tyskland, Slovenien, Österrike, Kroatien och Bosnien. I Bosnien stannade jag i en månad för där hade jag min semester, som var en underbar semester vilket jag behövde!

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?

Det är en del.

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
Det är 3 maj och 2 november. Ett minne för livet! Stort tack till Vivvi och Johannes!
Samt att den 18 december fick jag veta från en lärare som jobbar på Tullängen, att en av de finaste människor som jag har mött i mitt liv, som alltid kommer att finnas i mitt hjärta, är gravid för andra gången! <3

8. Vad var din största framgång 2009?
Den största framgång som jag har gjort i år, håller jag för mig själv men jag är glad att jag valde det beslutet för jag ångrar inte. Den dagen lyssnade jag på mitt hjärta. Den dagen lyssnade jag på min magkänsla som ibland brukar ha rätt. Den dagen tänkte jag på mig själv. Den dagen var ett stort steg för mig för jag gjorde för min egen skull, inte för någon annan skull. Jag kan inte bara göra för andras skull utan måste också göra för min egen skull. Och jag tror också att jag tänkte på mig själv mer i år än vad jag gjorde förra året. Det är något som jag tänker bli bättre på så jag har en lång bit kvar till dit. 

9. Största misstaget?

Att jag höjde min röst mot fina toker som jag inte skulle ha gjort. Jag var inte arg på toker utan det var ordet jag reagerade på.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja.

11. Bästa köpet?
Mina vita converseskor.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Laptop. Nästa köp är en systemkamera.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Det är ju en del :)
Semester i Bosnien gjorde mig riktigt glad för jag var glad i tre veckor vilket jag behövde!
Spenderade två underbara veckor med mina fina sysslingar Lejla och Edlar i somras, Bosnien!
Vår lilla utflykter!
MMS på sötnosar Miranda och Viktor från Vivvi där Vivvi skrev vad Miranda hade sagt om mig! Jag grät för det betydde mycket för mig att få veta Mirandas meningar. Det värmde i mitt hjärta!
Och varma och fina meningar från Tiina. Hennes meningar som har gått rakt i mitt hjärta. Något som jag ska skriva i min positiva bok.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Vill leva mitt liv, I miss you, Spår 1 och 2, Kopriva, Carsija, Höj er självkänsla, Ja sam vjetar zaljubljeni

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare men det fanns stunder jag var glad.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Jag skulle ha satsat på uppgiften som jag har skjutit upp för länge :(
Jag önskar att jag kunde ha trott på mig själv mer än vad jag gör och att jag borde tycka om mig själv för den jag är.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Jag skulle inte ha brytt mig om mina negativa tankar men framför allt skulle jag inte ha låtit två människor påverkat mig mycket för de har gjort mig otroligt ledsen, att jag inte kan beskriva. En av de har fått mig att känna underlägsen. Samt fick mig att känna att det var mitt fel för hur än jag gjorde, var inte mina tankar eller känslor värda. Och de har inte förtjänat mina tårar!!!

18. Hur tillbringade du julen?
Firar inte jul.

19. Blev du kär i år?
Nej.

20. Hur många one night stands?
Noll, och jag tänker inte gå så långt.

21. Favoritprogram på TV?
Desperate housewives, Andra avenyn, Criminal Minds, One Tree Hill, Hell´s Kitchen

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Hat är ett starkt ord för det hjälper inte att hata men tror att jag hatade i somras. En människa som gjorde mig verkligen förbannad.

23. Bästa boken du läste i år?
Det säger jag inte. Boken heter inte så utan vill inte säga vad boken heter.

24. Största musikaliska upptäckten?
?

25. Något du önskade dig och fick?
-

26. Något du önskade dig men inte fick?
-

27. Årets bästa film?
Under Toscanas Sol och Livet från den ljusa sidan.

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Vivvi och hennes lilla familj och uppvaktade min födelsedag en liten stund som betydde mycket för mig. Mina närmaste tjejer kom och fikade. Och så var jag med familjen! Tusen tack till de! <3

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Det finns en del.

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Hur ska jag beskriva min stil?

31. Vad fick dig att må bra?
Familjen. <3
Var med mina bästa sysslingar Lejla och Eldar i två underbara veckor! <3
Resan till Neum. ( jag, mina föräldrar, morbror och hans fru. )
Sötnosar Miranda och Viktor.
Vår utflykter.
Tjejgänget.
TinAs fina kommentarer som har värmt i mitt hjärta.
Fina Tiina :)

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Ingen.

33. Vem saknade du?
Det är en del människor som jag har saknat, som jag alltid kommer att sakna. Min mormor och farmor som inte finns i livet, de kommer jag alltid att sakna. Lejla och Eldar som är mina bästa sysslingar. Sötnosar Miranda och Viktor. En del av mina släktingar. Och den finaste ängel.

34. De bästa nya människorna du träffade?
Har inte träffat nya människor.


Grattis <3

Ett stort grattis till den finaste ängel som fyller år idag! En av de finaste människor som jag har mött i mitt liv, som alltid kommer att finnas i mitt hjärta för att hon har fått en speciell plats i mitt hjärta som är bara hennes. En av de finaste människor som jag har mött i mitt liv, som alltid kommer att betyda mycket för mig!
Hon är en ängel utan vingar i mina ögon, och hon har ett hjärta av guld!
Grattis på födelsedagen fina Malin! ♥

Det är inte bara den finaste ängel som fyller år idag utan min goa farmor skulle också ha fyllt år om hon levde idag. Än idag kan jag inte förstå att det har gått åtta år sen hon lämnade världen vilket det gör ont i hjärtat. Min goa farmor kommer alltid att finnas i mitt hjärta, och jag kommer alltid att älska henne även om hon inte lever. De minnena som hon och jag skapade tillsammans kommer jag alltid att bevara i mitt hjärta! Och jag saknar henne så otroligt mycket att jag inte kan beskriva!
Grattis på födelsedagen min goa farmor! ♥


Vodopad.

Vackra vattenfallet i vackra staden Jajce.
Och det spelar ingen roll hur länge jag har bott här i Sverige för Bosnien kommer alltid vara mitt första hem!


Strah.

Tänk om jag bara kunde få slippa den här jobbiga strah som jag upplever i kroppen för jag orkar inte med strah längre som jag har haft i några år. Som har följt med mig i några år, som jag egentligen inte vill uppleva. Det är okej att jag kan uppleva strah då och då men ska jag uppleva det ofta? Snarare, att jag upplever det varje dag som jag tycker att det är jobbigt. När jag upplever strah, vet jag inte vad jag ska göra. En jobbig situation som man helst inte vill vara i. En jobbig situation som man helst vill slippa.

Och det finns en plats där jag inte upplever strah, och det är i kära hemlandet Bosnien. I somras upplevde jag inte strah förutom den helgen men det fanns anledning till varför jag upplevde den jobbiga strah. Den helgen var jag inte mig själv. Den helgen var jag i min egen värld. Den helgen kunde jag inte alls le eller skratta. Den helgen hade jag ont i huvudet, och jag mådde dåligt. Det var som om jag ville försvinna, som om jag ville dö. Det var en jobbig helg som jag har varit med om i somras för det här hände en vecka innan jag och mina föräldrar skulle åka tillbaka till Sverige från semestern.

Att åka till Bosnien är min terapi. Där kan jag tänka på mig själv. Där kan jag känna mig levande. Där kan jag slippa uppleva strah. Där behöver jag inte tänka så mycket på mina problem. Där behöver jag inte tänka så mycket på människor i Sverige utan de människor som jag tänker på, är människor i Bosnien.

Innan jag avslutar dagens inlägg, vill jag tacka min familj som valde Örebro. Hade de inte valt Örebro, hade jag förmodligen mått dåligt. Stort tack till de som tänkte på mig i första hand! Och tack för kärleken som de visar! Av hela mitt hjärta kommer jag alltid älska min familj för de betyder mycket för mig! Min familj och en del av mina släktingar är de starkaste människor jag vet!

Det är inte bara min familj som jag vill tacka utan jag vill också tacka fina Tiina som finns här! Stort tack till henne för allt! Stort tack till henne för de fina meningar som man har fått höra, som alltid kommer att finnas i mitt hjärta! En av de finaste människor jag har mött i mitt liv!

RSS 2.0