Kryssningen

Från söndag till måndag ( 25-26 mars ) var man på en båtkryssning med Sanna, Ronja och Ngoc. Från Örebro till Stockholm åkte vi med buss. Och på bussen pratade vi, och hade det trevligt. Det kändes som att man aldrig skulle komma fram till Stockholm eftersom busschauffören körde sakta eller kanske det var tiden som gick sakta.
När vi kom till Stockholm, väntade vi på båten i cirka två timmar. Vi satt på ett cafe och fikade lite. Jag tyckte att tiden fick sakta, för jag och mina vänner ville börja åka kryssningen. Cirka halv sex började vi gå in på båten och det var verkligen mycket folk. Folk trängdes, och jag tycker inte om när folk ska trängas före.

Klockan 2o.oo åt vi middag i restaurangen, och då hade vi bara 1 ½ timme på oss.
Det var verkligen en lång kö, vilket det var jobbigt eftersom man ville gärna sitta och börja äta mat.
Det var kallrätt, varmrätt och efterrätt. Jag tog maten som jag tyckte om medan Sanna, Ronja och Ngoc hade tagit räkor samt andra mat. Och Ngoc. Hon la räkornas skal på bordet, vilket hon inte borde ha gjort utan hon skulle ha lagt alla skalet på en tallrik. Och det var ett par som satt på samma bord som vi och jag tyckte att det var otrevligt att all skalet låg på bordet. Så när Ngoc gick och hämtade mer mat, passade jag på att ta bort skalet.
Då sa mannen, att jag kunde lägga de på tallriken och det gjorde jag. Och jag sa till paret att det såg otrevligt ut att skalet låg på bordet. De två skrattade ;) Jag blev verkligen mätt på maten eftersom jag hade nog tagit för mycket. Sedan tog man efterätt, och det åt man inte upp allt. Efter middagen, gick vi fyra tjejer till dansgolv " Club Seven " och där var det karoke. Vi gick runt på båten och kollade vad det fanns.

Ngoc var trött, och ville vila så jag följde med henne till hytten. Hon sa att hon skulle vila i 30 minuter, så kunde jag hämta henne. Jag gick tillbaka till Ronja och Sanna, till dansgolvet men de drack jordgubbsdrink, så ville jag också dricka men jag drack Pina Colada. Sannas och Ronjas drink var god medan min drink var så där, den var för sött.
Efter det, gick vi till spelrummet och spelade air hockey fast bara jag och Sanna. Jag vann. Resultatet blev 7-1 :)
När ½ timma hade gått, gick vi tillbaka till hytten och skulle hämta Ngoc men så blev inte så.
Sanna väckte henne och Ngoc frågade mig " Skulle inte Sanna jobba idag? "
Jag bara " Va? Hon är ju här. Hon sitter mitt imot mig "
Ngoc " Skulle inte hon jobba idag? " Jag garvade.
Sanna förklarade för Ngoc, att hon är med på båten. Ngoc var nog full, för hon drack ju 4 glas vin. Sedan sa Ngoc att hon ville vara ensam och sova, så man kan säga att hon slängde ut oss ;)

Jag, Sanna och Ronja hade faktiskt skoj och Ngoc har verkligen missat en del saker ; ) Men det får hon skylla sig själv, eftersom hon var ju trött och ville sova. Till slut ville vi spela kort  - " Finns i sjön " Vi tre gick till 10 våningen och satt vid telefonen. Vi pratade och skrattade och spelade kort. Vi hade skoj tills en kärring som kom fram till oss och gjorde oss förbannad. Och den här kärringen jobbar på båten. Hon frågade oss om det var vi som busringde eftersom vi satt vid telefonen. Jag sa att vi satt bara här och pratade och att vi inte har ringt.
Då sa hon att vi ljög. Och Sanna bara " Va? " Och den kärringen bara " Va? "
Så den kärringen härmade vad Sanna sa.
Då ringde hon till någon och sa så här:
" Ja, det är tre ungar som lekte med telefonen "
Jag var så förbannad, och det var Sanna också. När hon gick sa hon att vi skulle betala nästa gång men då sa jag att det inte var vi som ringde. Fy fan, vad förbannad vi var. Jag, Sanna och Ronja gick till annan våning.

Så vi tre gick till 7:e våningen och satt vid ett bord. Sanna: " Här kan vi sitta eftersom det inte finns telefon " Jag garvade eftersom hon sa det så eftersom den kärringen var på samma våning som vi fast vid disken ' Informationen '
Jag: " Ja, här kan man sitta och då kan inte någon anklaga oss " Både jag och Sanna skrattade :)
Vi fortsatte spela ' Finns i sjön ' Tre söta killar gick förbi oss och frågade om vi spelade poker men jag svarade att vi spelade " Finns i sjön " De undrade om de fick vara med och jag sa ja. En av de sa att vi kunde spela klart, men att de kommer tillbaka en liten stund.När de gick, sa Sanna att vi skulle gå härifrån och det gjorde vi. Haha, knäppa vi var som smet från söta killarna. När vi skulle ner till 6:våningen, tillbaka till hytten var det en kille som följde efter oss eftersom han sa ' Hej ' till oss, och det gjorde jag svarade men det hörde inte han.Han sprang efter oss, han var lite full. Killen: ' Should we go up and dance? ' Han pratade på engelska eftersom han trodde att vi inte förstod svenska men jag sa " Hej " när han stoppade oss. Jag, Sanna och Ronja kollade på varandra.
Jag: ' We go to our friend because she dosen't feel so good.'
Sanna: ' Maybe later ' En gubbe kom ut från sin hytt: ' Vad fan håller du på med? '
Jag, Sanna och Ronja blev rädda, så vi gick till våran hytt. Haha
Knäppa vi var men meningen var att vi skulle göra resa rolig och det har vi gjort ; ) Sanna ville tillbaka till dansgolvet men vågade inte pga killarna, för vi smet från de ; ) Jag ville också tillbaka men vågade inte heller, så vi var kvar i hytten. Ngoc, den knasen sov fortfarande. Jag, Sanna och Ronja pratade och skrattade. Till slut hade vi lite tråkigt så Sanna började riva små papper och gjorde små pappersbollar och kastade på Ngoc medan hon sov. Det var verkligen skoj för att Ngoc reagerade inte när Sanna träffade hennes ansiktet. På låtsas så hostade jag högt eftersom vi ville att Ngoc skulle vakna men starka ljudet reagerade hon inte. Sanna försökte och Ronja också men det gick ju inte. Ngoc sov verkligen djupt.
Till slut gick jag, Sanna och Ronja la oss, för då var klockan sent på natten...

Nästa morgon, när alla vaknade fixade vi lite och gick till affären för handla lite det vi behövde.
Cigratter, sprit och godis. Vi var även ute på båten och tog kort på varandra :)

Klockan 13.oo gick vi till restaurangen och åt mat.  Det var en del goda mat som man kunde välja och jag åt bara en portion, det räckte för mig eftersom jag var mätt på den första portionen :) Men efter maten så åt jag lite efterrätt men då tog jag morotskaka och en god kex. Efter maten, gick vi ut på båten och satt och tog kort :) Det var verkligen fint väder men blåsigt var det. Vi var ute i cirka 1 timma.

Ronja och Ngoc = toalettnördar :)

Jag har verkligen haft jättebra på kryssningen, eftersom jag har skrattat mycket och haft jätteskoj med mina vänner : ) Jag är glad att jag åkte med och att jag fick åka av min pappa :) Jag skulle tänka mig att göra om det här, för det var verkligen skoj.
Inte lika skoj att komma tillbaka till Örebro, för jag var inte så värst glad när jag kom hem om jag ska vara ärlig.
Men det var skoj att träffa min familj eftersom jag har saknat de men staden Örebro gör att jag blir " sjuk ".

Och till Ronja, vill jag tacka henne för hon frågade mig om jag ville hänga med på kryssningen :)
Tack Ronja ♥

2007.03.25-2007.03.26

Vykortet

Idag när jag kom hem från jobbet, kollade jag på posten om jag hade fått något speciellt.
Fick en räkning som jag skulle betala men det var inget speciellt. Efter några minuter gav min mamma mig en annan post som jag inte hade sett på bordet, hon måste ha gömt den. Jag vet inte men i alla fall, så gjorde den här posten mig glad!

Det jag fick, var ett vykort från min ängel :) För just nu är hon på semester och jag hoppas hon har det bra där! Jag blev verkligen glad när jag såg att vykortet var från henne.
Gulligt av henne att sända ett vykort till mig  :) Hon värmde mitt hjärta, det är hon expert på...
Fast jag får nog skälla lite på henne när hon kommer tillbaka från semester eftersom hon gjorde mig orolig, speciellt den första veckan eftersom jag inte har sett henne på MSN på tre veckor nu.
Nej då, ska inte skälla på henne :) Det gör jag aldrig!

Våren är här nu

Som ni ser rubriken, har våren kommit :) Snön har smält bort, och nu  behöver vi inte använda vinterkläder längre :) Så skönt att slippa vinterkläder, för jag tycker inte om att använda vinterkläder, för att det är det värsta som finns.
Nu när våren är här, kan jag använda lite enklare kläder och då menar jag att jag kan början använda mina vanliga sportskor och kan använda vårjacka :)
Väder har varit helt underbart de senaste dagarna, förutom at det är små kallt nu och att det blåser men det har varit sol vartenda dag och det känns verkligen underbart.
Man känner att det är verkligen vår, tanken på att det är sol, små kallt, blåser, fina färger på träden och att det börjar bli lite ljusare nu på eftermiddagar.
Tiden går verkligen fort om man tänker efter, eftersom nu är det mitten av mars och om tre veckor är det april.
Shit, vad det går fort. Kan inte tiden gå lite saktare för det är lite läskigt när tiden går fort?!

Det bästa jag vet med våren, är att jag kan börja cykla långt var jag vill :) Eftersom jag älskar att cykla för att det är en avkoppling för mig. Och när jag cyklar, lyssnar jag på musik. Det gör jag alltid :)
Nu kan jag cykla till sjö där jag brukar ibland stanna och vila en liten stund.
Sitter på en bänk och funderar på mitt liv men framför allt njuter jag av väder :)

Snart är det sommar, och då kommer det bli ännu varmare. På sommaren brukar jag också cykla, cyklar varje dag :) Men även solar jag. Fast när jag solar, vill jag helst ha en bok med mig, så jag kan läsa. Och det är vad jag kommer att göra i sommar :) Och äta glass ska jag också göra, speciellt mjukglass fast då ska man nog sitta på parken i stan, vid Örebro slottet eftersom det är mycket folk då

Våren är kommen nu :)


Knas

 Bilden togs i höstas ( 2oo6.09.22 )

Jag är grym

" haha... du är ju grym, tjejen. Sånt superduperminne du har!!! "

När hon sa det, blev jag glad och det värmde mitt hjärta!

Jag rockar fett ;) Nej, jag skojar bara men...
Yeah, jag är grym tjej ;)
Det har inte jag sagt utan det har den finaste ängel sagt till mig.
Hon tycker att jag har superduperminne...
Lilla knas!
Jag kommer precis ihåg allt det hon har berättat för mig... Och jag funderar faktiskt på att skriva ner det i en bok. Så när jag mår dåligt, så kan jag kolla i boken eftersom jag vet att det skulle göra mig glad :)

Den finaste ängel gör mig verkligen glad, och det tycker jag är bara bra :) Det är tur att hon finns!

Jag är grym enligt den finaste ängel


RSS 2.0