Frågetecken.

Hur ska man acceptera?
Hur ska man förstå?
Och kan man förlåta?


Tre viktiga frågor som jag tänker ganska mycket på som jag egentligen inte vill tänka på men ändå så gör jag det. Att jag gör det, är nog för att jag vill få ett bra svar på alla mina tre viktiga frågor.

Och ibland är det inte lätt att vara jag för ibland gör det ont att vara jag, för jag vet hur jag är som en person.


Ont.

Ont i huvudet, att jag borde ta en huvudvärkstablett.
Ont i mina ögon, att jag borde skölja med iskall vatten efter all tårar idag.


Ibland gör det ont. Ont att det ska vara så här.


Hullu?

Jag må vara hullu men jag kan inte sluta le.

Tänk att det finns människor som kan få mig att le. Tänk att det finns människor som kan få mig att känna hullu fast på ett positivt sätt. Tänk att det finns människor som kan få mig att må bra.
Att le, att känna sig hullu fast på ett positivt sätt och må bra för den lilla stunden. Den lilla stunden bara betyder mycket för mig, och den lilla stunden behöver jag ibland då när allt är jobbigt.

Den lilla stunden upplevde jag för en liten stund. Det behövde jag!


Stort tack till ängeln utan vingar!


Min fina mamma.

På vägen hem från jobbet, sa min fina mamma att hon är stolt över mig för att jag kunde säga ifrån.
Inte bara hon som är stolt över mig utan jag är också stolt över mig själv, att jag kunde säga ifrån när det gällde det situationen.
Det är bara för min egen skull, inte för någon annans skull.


Min familj är kärlek, och två fina fina människor är mina två fina fina änglar utan vingar.

Tack för igår!

Egentligen skulle jag har skrivit ett inlägg igår kväll innan jag skulle sova men jag hade problem med blogg.se för adressen fungerade inte så det får bli ikväll för blogg.se fungerar igen.

Kvällens inlägg handlar om från igår för jag vill tacka en del människor. Det blir inte ett långt inlägg utan det får bli lagom.


Först och främst vill jag tacka min familj samt min systers sambo Armin för de fina presenter som man har fått igår. Även om jag visste vad jag skulle få, så är jag supernöjd med presenterna! Och av hela mitt hjärta älskar jag min familj, som jag alltid kommer att göra! Och jag är också glad att min syster och hennes sambo hittade varandra!

Nästa vill jag tacka Vivvi och hennes lilla familj. De kom hem till mig och uppvaktade mig lite vilket det gjorde mig glad. Den lilla stunden betydde mycket för mig. Vill också tacka de för de fina presenter som man har fått! Gottegrisen Viktor var bara för söt när han åt olika kakor. Det gjorde mig glad hur han åt för han var så rolig. Och söta Miranda var så fin i klänningen. Hon var en söt prinsessa igår, och det är hon alltid. Barnen fick hoppa i min säng. Roligt hade de för Miranda ville inte hem. Tusen tack för allt!

Vill också tacka min lilla tjejgäng som kom hem vilket det betydde också mycket för mig! Tusen tack för de fina presenter som man har fått! Jag hade trevligt med tjejgänget :)
Kortet från Sara och Tezz och stenen från Ronja och Sanna har jag på hyllan i mitt rum. Tillsammans med andra kort som jag har fått från min syster och hennes sambo, Miranda och Vivvi och hennes familj...
Tack för allt tjejgänget!

Det är inte bara de jag vill tacka utan vill också tacka de som sms och gratulerade mig vilket det gjorde mig glad :) Sms från söta TinA gjorde mig glad. I år skickade hon på samma dag för att förra året var hon en dag för tidigt. Jag vet inte hur hon tänkte för hennes lillasyster och jag fyller år på samma dag.
Min moster sms och gratulerade vilket det betydde mycket för mig! Och samtal fick man också. 
Det var min morfar, morbror, hans fru, Amra, Lejla, faster, farfar, moster och mina kusiner Belma och Selma.
Det gjorde mig glad.

En annan "syssling" överraskade mig, och det var Ramajana. Jag var förvånad men samtidigt var jag överraskad. Hennes sms betydde mycket för mig så tusen tack till henne!


Stort tack till min familj, Vivvi och hennes familj och min lilla tjejgäng som gjorde min födelsedagdag bra igår!
Glad och nöjd var jag! Tack för allt!


Besök.

Snart får jag en trevlig besök utav Vivvi och söta barnen Miranda och Viktor. Det blir trevligt :)
Sist jag träffade de, var för en vecka sen. Inte ofta man träffar söta barnen Miranda och Viktor. Även om jag inte gör det, så kommer de alltid finnas i mitt hjärta!


Och jag önskar att jag hade en del av mina släktingar hos mig idag. De som jag vill ha hos mig, är morfar, farfar, morbror, hans fru, mina fina bästa sysslingar Lejla och Eldar, gammelfastrar, faster, moster och mina kusiner Belma och Selma. Samt min mormor och farmor som inte finns i livet längre.
Tänk om jag bara kunde få det uppleva en gång, att få vara med de på min dag idag.

RSS 2.0