Den finaste ängel

Nästan varje dag saknar man henne, vilket det gör ont i mitt hjärta. Hon betyder väldigt mycket för mig eftersom hon har ställt upp för mig varje vecka genom att lyssna på mig när jag gick sista året på gymnasiet. Och det har betytt mycket för mig, därför att det har hjälpt mig enormt mycket. Hon har lärt mig en massa saker om livet som ingen annan människa har gjort. Det var hon som fick mig att må bättre för varje vecka och det är jag tacksam för.
Jag är glad att jag vände mig till henne för det var bara hon som kunde hjälpa mig, ingen annan människa.

Utan henne hade jag aldrig klarat mig det här!
Utan henne hade jag inte lärt mig att säga ifrån!
Utan henne hade jag säkert mått ännu sämre idag om jag inte hade gått till henne!
Utan henne vore jag död!

Varje dag är jag tacksam att hon har hjälpt mig och jag kommer aldrig glömma bort det här!
Utan det är något som alltid kommer finnas i mitt hjärta, för det hon har gjort var det fint av henne att hjälpa mig!
Hon kommer alltid finnas i mitt hjärta, vad än som händer. Och hon har en plats i mitt hjärta som bara tillhör henne, och ingen annan människa kommer ta den platsen!

Ibland brukar jag tänka på hur hade jag haft idag om jag inte hade träffat henne.
Så därför brukar jag säga: " Min Gud sände henne till mig, för det var henne jag behövde "

Hon är en ängel som har osynliga vingar, och hon kommer alltid finnas i mitt hjärta! Hos henne kände jag mig alltid trygg, och den tryggheten saknar jag... Jag önskar att jag var hos henne!

En månad kvar

Det är bara en månad kvar tills jag kommer bort härifrån. Och jag ska nämligen till kära hemlandet Bosnien. I flera månader hade jag beslutångest om jag skulle åka till Bosnien i sommar eller inte men för några veckor sedan bestämde jag mig att jag ska åka till Bosnien i sommar av olika anledningar.
Jag åker den 23 juni och ska vara borta i fyra veckor.

Och jag längtar att komma ner till hemlandet Bosnien för varje dag ska jag leka med min kusinbarn Lejla.
Hon ska komma till min hemstad Jajce, och bo hos mig - alltså hos min morfar. Jag kommer ibland sova över hos min faster men jag kommer mest bo hos morfar eftersom jag bor alltid hos honom när jag åker till Bosnien. Jag och Lejla ska verkligen ha roligt tillsammans, för vi ska göra roliga saker :)
Jag ska lära henne cykla utan stödhjul, vi ska rita, spela boll, hoppa hopprep, bada och fika men framför allt ska vi ha roligt tillsammans, och det tror jag att vi kommer att ha. Och jag ska ta en massa kort på oss två men först ska jag köpa en ny digitalkamera, och det måste jag göra snart.

Det roligaste är att min morfar, morbror och faster tror inte att jag ska komma ner till Bosnien för jag har sagt till de att jag inte tänker komma i år, och de gick på det. Men sanningen är att jag ska överraska de, och jag är säker på att de kommer bli överraskade :)

Det jag har saknat är maten, och snart får jag äta bosnisk mat. Jag ska äta mat som jag har saknat. Najm najm.
Det som är skillnaden mellan Sverige och Bosnien är köttet, jag tycker bäst om köttet i Bosnien än i Sverige...

Och jag ska försöka inte bryr mig om det men det blir svårt!

image39












Vackra hemstaden Jajce, Bosnien

Det var ett tag sedan

Det var ett tag sedan man skrev här på blogget. Jag har inte så mycket att berätta heller förutom att man var i Göteborg förra vecka helgen med några kompisar. Och då var man på Liseberg för första gången i hela mitt liv. 
Jag hade verkligen skoj på Liseberg, och vill tillbaka till Liseberg och åka de olika attraktioner, speciellt Kanonen, Berg och dalbana och Flumride. Jag trodde att jag skulle bara åka attraktion Kanonen en gång, men jag åkte faktiskt flera gånger även om jag tyckte att det var läskigt att åka den. Höjdskräcken var verkligen äckligt och den ville jag inte åka mer den dagen när man var på Liseberg. Förresten så var man på Liseberg både lördag och söndag :)
Jag tröttnade aldrig på Liseberg utan ville bara åka hela tiden.

Annars jobbar man varje dag, på samma ställe som jag har jobbat från januari. Och kommer jobba till 17 juni.
Det funkar helt okej att jobba där. Jag börja känna att jag är lite trött att vara där av olika anledningar men jag får stå ut med det här.

Annars så går det upp och ner...
Det är mycket tankar som snurrar.
Jag orkar verkligen inte med mina tankar.


RSS 2.0