Skidresan imorgon :)

Från och med imorgon till söndag är jag på en skidresa i Sälen. Dit åker jag med ett stort gäng så det blir trevligt men också roligt :)
Jag skriver ett inlägg om skidresan på måndag. Om inte någon annan dag men ska försöka göra det på måndag.


Innan jag avslutar kvällens korta inlägg vill jag säga till min familj, att jag älskar de. Idag, imorgon och för alltid! ♥
Och tack fina Du som sprider en speciell glädje!


Barnvakt och biobiljetter :)

Det kanske är på tiden att jag skriver ett inlägg om att jag var barnvakt förra månaden :) Flera gånger har jag tänkt att jag ska skriva om det så jag får göra det nu innan man åker till Sälen imorgon. För annars kommer jag bara att skjuta upp det.

Som sagt, var jag barnvakt åt sötnosar Miranda och Viktor förra månaden. Det gick väldigt bra än vad jag trodde, för jag var orolig och nervös hur det skulle gå med Viktor tanken på att jag inte hälsar på familjen så ofta, och att Miranda har känt mig längre än vad Viktor har gjort, samt att både Miranda och jag har lekt mycket med varandra än vad Viktor och jag har gjort. Miranda känner nog trygg med mig, men när det gällde Viktor visste jag inte hur det skulle gå. Om han skulle vara arg eller ledsen när föräldrarna inte var hemma. Men det gick så strålande bra att jag inte kan beskriva! :)

Det första Johannes sa när jag kom in, var att jag alltid låter Miranda vänta för länge. Jag fick dåligt samvete, och får dåligt samvete när jag låter söta tjejen vänta för länge. Söta Miranda!

Hur det var att vara barnvakt, var det väldigt roligt :) Jag var glad i några dagar innan jag skulle vara barnvakt. Jag sken som en sol när Vivvi frågade mig om jag var ledig den dagen, och om jag kunde vara barnvakt. Självklart var jag ledig, och jag ställde upp.
Miranda och jag lekte själva innan vi väckte Viktor som sov i sin säng. Lillen ville inte vakna utan han ville fortsätta sova, men till slut vaknade han. Det första jag trodde att han skulle fråga efter sin mamma och pappa men det gjorde han inte. Vi tre lekte tillsammans vilket det var väldigt roligt tyckte jag. Jag tror också att barnen tyckte att det var roligt för det fanns glädje bland oss tre. Vi lekte kurragömma, jagade varandra och allt möjligt.
Jag var barnvakt i två timmar men stannade kvar några timmar till. Det var länge sen jag träffade de. Viktor träffade jag sist på min födelsedag. Miranda och Vivvi var i november så det var inte igår jag träffade de. Hur som helst, var det jättetrevligt hos familjen vilket det är alltid.
Barnen har så mycket energi inom sig, speciellt Miranda. Och jag måste också ha energi för att leka med de vilket jag har alltid. Jag har nog aldrig känt mig trött när jag har lekt med de, och jag vill inte vara trött eller vara seg när jag leker med barnen. Det är för att jag vill få barnen att le vilket jag lyckas att göra det.
I cirka fem timmar lekte vi tre :)

Vivvi berättade för mig vad Viktor hade sagt till henne om mig.
Nu går tanten in i rummet. Det var hans gulliga kommentar.
Jag log när jag hörde om detta för det var ju väldigt sött av Viktor att säga så om mig. Enligt Viktor är jag en tant. Han får nog kalla mig tant Sabina. Eller kanske inte för jag tror inte att jag vill bli kallad för tant. Inte än.

Som sagt, var det väldigt roligt att vara barnvakt :) Hoppas söta Miranda och Viktor var nöjda med mig att ha barnvakt.
Och Miranda och Viktor är bara för söta och härliga! De får mig att le :)


Nu till biobiljetter som jag ska också skriva om. När jag kom hem efter jag hade varit hos Vivvi och familjen, berättade min mamma att jag vann två stycken biobiljetter som jag fick från jobbet. Jag trodde inte att det var sant för jag frågade henne om hon menade allvarlig. Hon tog fram biljetterna och visade. Jag vann! :)
Det kändes bra att jag vann två stycken biobiljetter. Anledningen till att jag vann, var för att jag hade mindre diffar i kassan för månaden december. Tävlingen avslutades i december så jag hade tur som vann två stycken biobiljetter :)

Den dagen hade jag väldigt bra vilket jag behövde. Stort tack till Vivvi som frågade mig om jag kunde vara barnvakt. Det betydde väldigt mycket för mig!


Tre negativa känslor.

Det gjorde mig arg. Det gjorde mig besviken. Det gjorde mig upprörd. Inom mig var jag arg, besviken och upprörd vilket jag fortfarande är. Hur det har påverkat mig, har det påverkat min mage otroligt mycket för jag har haft ont i mage sen eftermiddag, och det är på grund av jobbet. På grund av jobbet fick jag ont i magen över en sak som jag absolut är arg över. Som jag absolut är besviken för jag såg fram emot.
Jag såg fram emot den veckan för att lära mig och få erfarenheter samt att ha roligt men nu vet jag inte ens om det blir så för mig.

Jag som hade beslutångest över det på grund av två olika anledningar men bestämde mig till slut att jag ville dit, och jag gjorde även det för min arbetskollega som har slutat på mitt jobb för han ville att jag skulle skriva mitt namn, och det gjorde jag. Nu kanske jag får glömma det, men jag tänker tala med henne på måndag eller tisdag och säga vad jag tycker. Jag ska säga att jag har sett fram emot för att lära mig nya saker, att arbetskollegan vill att jag ska komma dit, och räknar nog med att jag ska komma dit. Samt att jag har jobbat här i två år, och förtjänar att åka dit för att lära mig.
Och sen ska jag ta kontakt med arbetskollegan som har slutat på mitt jobb så kanske han kan hjälpa mig med detta.

Blir det så att jag inte får åka dit, tänker jag inte jobba den dagen. Om inte ens den veckan. Jag är inte hundra procent säkert men jag tror att jag skulle jobba en dag för den dagen skulle några på truckutbildning, och då behövs det extra personal då fastanställda är på utbildningen. Den här gången tänker jag inte ställa upp. Jag lär nog ångra mig men jag bryr mig inte för jag är så arg.

Och jag är dum. Dum som låter den här situationen påverka mig, som gör att jag får ont i magen men jag kan inte rå för att jag är så känslig mot allting. Det gör att jag blir stressad vilket jag inte borde göra, utan jag borde ta hand om mig själv, och inte tänka så mycket.

Så mycket tankar i mitt huvud, att jag inte kan sluta tänka. Mest tänker jag på det och hur jag ska göra med jobbet. Hur mycket jag ska jobba i sommar. Man ska kryssa på lappen hur mycket man vill jobba i sommar. Man kunde jobba från och med veckan 16-34. Så jag måste tänka hur mycket jag vill jobba i sommar. Samt när jag ska ta semester vilket jag har redan börjat tänka på. Jag funderar på att ta semester i augusti och september. Min semester tillbringar jag nog i Bosnien, men får diskutera med min mamma om detta.

Tänk om jag kunde släppa det här men det kan jag inte för jag är så irriterad. Så irriterad, att jag behöver en boxningssäck och boxa på den för att ta ur all ilskan som jag har inom mig.

Nu avslutar jag kvällens tråkiga inlägg.


Sömnproblem i natt.

Hela dagen idag, har jag varit trött, och det beror på att jag sov väldigt dåligt i natt, att jag absolut inte fick någon bra sömn. Jag fick två timmars sömn i natt innan jag hade problem att somna igen. Första gången jag vaknade var klockan ett. Efter jag hade sett vad klockan var på mobilen, kunde jag inte somna om för jag låg och vred hela tiden. Det fanns en stund jag kunde sova lite, men då vaknade jag för jag kunde inte sova. Jag låg och vred hela tiden. Jag kunde inte somna om, och jag kunde inte sova, att jag till slut gav upp. Jag vaknade vid halv tre. Jag låg i min säng och skrev lite. Samt att jag kollade på tv. Sen fixade jag mig ordning inför jobbet för jag och en liten grupp skulle åka till Västerås, och det gjorde vi klockan sex imorse. Väldigt tidigt måste jag säga.

På väg till Västerås, gäspade jag väldigt mycket för jag var så trött. Till och med höll jag nästan på att somna i bilen vilket jag inte gjorde det, men det lyckades jag göra när vi åkte tillbaka till Örebro till Västerås.

Det kändes lite onödigt att man var i Västerås idag för det var inte mycket varor kvar när vi kom dit. Det var en liten del. Och det var en väldig seg dag, att man helst hade velat vara hemma och sova.
Imorgon är det sista dagen i Västerås vilket det är skönt för det har inte hänt så mycket speciellt där. Egentligen hade det räckt med en eller två dagar att vara i Västerås. Och jag trodde att det skulle vara ett annat system hos de men det är samma system som på mitt jobb. Anledningen till varför vi är i Västerås, var för att vi skulle uppleva hur det är att jobba i en större butik.

Som sagt, somnade jag i bilen vilket jag nog behövde det. Jag var inte bara trött, utan jag fick ont i magen. Det fick jag när jag kom hem, och jag har fortfarande ont i magen. Det är jobbigt när det ska vara så men samtidigt är jag van för jag har haft så sen år 2008. Dock har det blivit bättre.
Det är nog stressen som gör att jag får ont i magen. Nu för tiden känner jag mig stressad av allting, att jag till slut får ont i magen. En liten semester skulle jag behöva för att komma bort från min stress. Tänk om jag bara kunde få slippa min stress i några veckor…
Nu hade man velat vara i Bosnien och få ta hand om mig själv som jag inte riktigt kan göra här. Nu när man nämner om Bosnien, måste jag kolla i min almancka hur jag vill jobba i sommar, och hur jag ska göra med min semester.

Ikväll och i natt hoppas jag på att jag får sova bättre. Och imorgon är det helg vilket det innebär att jag är ledig i helgen. Till och med är jag ledig på måndag, tisdag och onsdag, fast man vet aldrig med jobbet. Och jag funderar på att stänga av mobilen i helgen för att jag känner mig ganska stressad just nu på grund av allting. Idag är jag inte bra på humör.

Imorgon är det en ny dag. Kanske jag är på bättre humör.


Dagens ordspråk.

Det är inte lätt att finna lyckan i oss själva, men det är omöjligt att finna den någon annanstans.
Agnes Repplier.



Film plus popcorn.

Ikväll går det en underbar film på tv som jag absolut måste titta på, som jag absolut inte får missa. Det är ett amerikanskt romantiskt drama film som är värd att ses om och om igen. Det finns en del filmer som är värda att ses om och om igen utan att tröttna.

Framför filmen blir det popcorn av smör och vatten. Samt att jag ska göra hemgjord lemonad snart. Att dricka lemonad är det godaste som finns. Speciellt när man har mycket socker i vilket min mamma tycker att det kan bli för mycket sött men jag tycker om när det är för sött i lemonaden. Det måste jag nog ha fått från min fina mormor för hon kunde ha mycket socker i lemonaden för hon ville att lemonaden skulle bli sött.

Film: under toscanas sol, popcorn, vatten och lemonad.
Det är min egokväll mellan klockan 21.00-23.20.


Västerås i tre dagar.

Efter tre arbetsdagar är jag ledig idag, för att jag ska jobba i helgen. Hur det har gått att jobba, har det gått bra att jobba speciellt igår för jag höll på att bygga om på bilavdelning 11, och det var bara ena sidan men ska göra det snyggt på andra sidan också. Nu ser det snyggt ut, och jag är riktigt nöjd för det var jag igår när jag gjorde klart. Min mamma hjälpte mig lite men resten gjorde jag själv. Och jag hoppas att arbetskollegan som ska sluta hos oss, tycker också att det ser bra ut.
Men jag måste säga att det inte är lätt att bygga om för man måste stå där och fundera på hur man ska bygga om innan man börjar med det. Det var roligt men också jobbigt.

Idag händer det inte så mycket speciellt utan jag ska ta det lugnt vilket jag nog behöver göra det för jag ska jobba imorgon, lördag, söndag och måndag innan man är ledig på tisdag och onsdag.
Jag ska gå på stan och kolla efter en jacka som jag behöver till Stöten, Sälen. Det är inte långt kvar tills Sälen för om två veckor åker vi. Det blir nog trevligt och roligt.

Annars händer det inget speciellt förutom att man ska åka till Västerås på måndag så det blir nog trevligt. Dit åker jag med två arbetskollegor från mitt jobb. Som sagt, ska vi vara där på måndag men också på torsdag och fredag. Det är tre dagars utbildning som vi ska ha.
Egentligen är det bara de som är fast anställda få åka dit för jag är inte fast anställd på mitt jobb, men arbetskollegan frågade mig om jag var intresserad av att åka till Västerås, och det var jag. Jag är tacksam att han frågade mig om det, för annars hade jag tyckt orättvist tanken på att jag har jobbat där i två år. Jag sliter hårt. Jag jobbar ihjäl mig. Det är för att jag tycker om att jobba. Det är för att jag vill göra något i butiken.

Kanske jag åker till Karlstad i en vecka men det vet jag inte. Hoppas jag får veta det snart, så att jag vet hur det blir. Det har inte varit ett lätt beslut för mig för jag har haft beslutångest av olika anledningar men till slut skrev jag mitt namn på listan. Dels för att jag inte vill göra arbetskollegan besviken som vill ha med mig till Karlstad. Dels för att det hade varit roligt att vara där, och få lära mig nya saker.

Nu när man nämner om sitt jobb, är det inte långt kvar tills vi flyttar in till den nya byggnaden. Det ska bli kul att vara i den nya byggnaden för det kommer att bli större, ljusare och fräschare. Jag tror att alla på mitt jobb, ser fram emot att jobba i den nya byggnaden. Och en del kunder har frågat mig när vi ska flytta in till den nya byggnaden, så jag tror också att de ser fram emot.
I mitten av april öppnar vi.

Kanske stämningen kommer att bli bättre när vi är i den nya byggnaden?
Och undra hur det blir för mig? Något som jag är lite orolig över, som jag egentligen inte vill tänka på för jag blir stressad att tänka på det men kan inte låta bli att tänka på det.
Jag får se vad som händer.


Idag var jag glad.

På förmiddag bestämde jag för mig att jag skulle vara glad idag vilket jag var det idag.
Idag var jag glad över det korta mailet som fick mig att le och skratta, men också var jag glad över samtalet som jag hade på jobbet, gick strålande bra. En arbetskollega till mig ville ha ett samtal med mig innan han ska sluta på mitt jobb vilket jag tycker är tråkigt. Det är tråkigt att han ska sluta för han såg till att alla skulle jobba, men samtidigt är jag glad för hans skull. Det är inte många som får den här chansen som han har fått, och självklart ska han ta den chansen vilket han har gjort.
Hur som helst, gick samtalet strålande bra att jag behövde inte vara nervös eller orolig som jag var innan. Det enda jag behövde tänka på, är att jag ska vara på andra avdelningar, inte på samma avdelning. Själv trodde jag att det skulle vara lite mer men det var bara en sak vilket jag tyckte var bra.
Enligt arbetskollegan är jag en klippa.

I april öppnas den nya butiken, och det kommer att finnas tjänster på jobbet som jag ska söka för jag vill ha ett fast jobb där för att jag vill fortsätta att jobba där. Han tyckte att jag skulle söka, och det tänker jag göra. Vi får se vad som händer för det gick inte bra när jag sist sökte. Jag hade sökt ett vikariat tjänst men den tjänsten fick jag inte, och jag kunde inte få av en orsak. I vår så får vi se vad som händer.

Det känns som om det är mycket som händer med jobbet... Om två veckor åker jag till Västerås med en grupp från mitt jobb. Där ska vi vara i tre dagar så det blir nog trevligt. 


God natt!


:)

Hur kan ett kort mail få mig att le?
Hur kan ett kort mail få mig att skratta?


Hon och hennes små saker gör mig glad, att jag inte kan beskriva den speciella glädjen som jag får uppleva. Den speciella glädje skulle jag vilja uppleva varje dag, men det gör inget för det finns stunder som jag kan uppleva den speciella glädjen genom att läsa mail och tänka på henne.

Tack vare mailet som jag fick imorse, som jag läste, har jag bestämt mig att vara glad på jobbet genom att tänka på mailet men också på henne! :)
Jag må vara hullu men det ser jag på ett positivt sätt.


Min familj är kärlek!
Och hon är en toker. Precis som jag!


RSS 2.0