HAHAHAHAHAHAHAHAHA :)

" HAHAHAHAHAHAHAHAHA ", så har Miranda skrattat några gånger. Det måste nog ha varit i höstas. Om inte i somras. Det gjorde hon med flit ;) Lilla söta unge. Jag skrattade alltid när hon skrattade så, med långa ordet " HAHAHAHAHAHAHAHAHA ", Söta Miranda är bara för gullig, att det inte går beskriva. Det gäller samma sak med hennes lillebror Viktor. Vivvis visningsbild på Viktor... Han är bara för söt på bilden men också ser han väldigt glad ut. Det var nog världens största leende :) De båda ungarna är så härliga!

I hjärnan ser jag Miranda hur hon skrattar med det långa ordet " HAHAHAHAHAHAHAHAHA ".
Det gör mig glad att tänka på dessa sötnosar!

Imorgon är det onsdag, och då ska man träffa ängel skrattis. Fett najsigt :)


Ingen rubrik.

Jag har inte bloggat på några dagar, och tror inte att jag kommer att uppdatera min blogg ofta som jag gjorde i början. Det känns som om jag inte har mycket att skriva om men ändå känns det som om jag har en del att skriva om men man vill inte skriva om allt.

Först och främst vill jag tacka er som kommenterade min förra inlägg, som jag skrev i torsdags då när jag var missnöjd men också var jag förbannad på allting och på en del människor. Era kommentarer värmde mitt hjärta. Det ska ni veta. Tusen tack och kram på er! :)

Hur min helg har varit, har den varit bra för jag har varit med Ronja, Tezz och Sanna hela helgen förutom i söndags för då var det bara jag och Sanna som umgicks i några timmar. Sanna var här på besök, och hon sov över hos mig fast vi var i min farfars lägenhet. Ronja sov också över, fast det var bara i fredags till lördag. Jag hade trevligt. Tack tjejer! :)

Jag tänkte ganska mycket på Tess kommentar, att jag kanske ska prata med de som får mig att må dåligt. Jag tror inte riktigt att de får mig att må dåligt förutom en person utan det handlar mer om att jag blir lätt arg på dessa personer, att jag inte kan riktigt förklara. Varför jag blir arg på dessa personer, finns det olika orsaker men det finns en orsak som dessa personer har gemensamt som gör att jag blir arg på de. Det ska jag inte ta upp här på bloggen. Jag tror inte heller att jag ska prata med dessa personer för det jag har att säga, skulle nog inte betyda något. Det har alltid vara så. Och jag vill inte ha bråk för det skulle jag inte orka med. Jag har haft bråk med en kompis i somras. Det var inte första gången vi två bråkade utan det var andra gången vi bråkade. Inte vill jag uppleva det här igen.
Skulle jag prata med dessa personer, skulle de också berätta hur de känner sig kring mellan oss två. Att lyssna på det, skulle jag inte orka höra för då kommer jag få dåligt samvete. Det har alltid handlat om andra så när ska det handla om mig? Så hellre att jag håller käften än att sanningen kommer ut. Jag kan säga att där ute, de som gör mig arg bör hålla käften. Eller så behöver de lära sig hålla käften. Det här har fått mig att inse att jag inte kan lita på dessa personer eller vara försiktigt det jag säger. Jag är medveten om att jag inte är perfekt för det är jag inte. Det finns ingen människa som är perfekt. Alla har sina dåliga sidor. Själv har jag nog dåliga sidor hos mig som jag inte vet vad jag har dåliga sidor hos mig. Det behöver jag ta reda på men jag vet att jag är dålig på att höra av mig till mina kompisar. Det kan jag erkänna.


Nu känner jag min ilska, att jag inte borde skriva upp mer om det här. Inte vill jag vara arg på jobbet när jag ska jobba idag. Och jag vill inte ens tänka på det här för det är inte värt att tänka på. Idag får vi nog semlor på jobbet för det är semledag idag. Jag lär nog äta två stycken semlor för jag skulle få min mammas semla men jag får se om jag kommer att äta den andra semlan för jag försöker inte äta så mycket sötsaker. Försöker " dämpa " ner sötsaker.
Imorgon är det onsdag och då ska jag träffa ängel skrattis :) Efter det, ska jag och min mamma till min syster. Sedan ska vi till Ikea förutom min syster för hon ska till Marieberg. Där ska hon vara modell - ansikte. Kanske på eftermiddag ska jag simma för jag simmade igår. Eller så får jag ta simtur på fredag då när jag inte jobbar. I helgen jobbar jag.

Annars händer det inget speciellt. Om en vecka ska jag till K.K så jag börjar bli lite nervös. Nervös att höra resultatet men som tur är enkeli med mig så det känns bra.
Jag saknar mina bästa sysslingar Lejla och Eldar. Jag saknar också sötnosar Miranda och Viktor. De fyra barnen finns alltid i mina tankar! <3

Bortsett från familjen, är det bara DIG jag kan lita på!

Lillasyster... Jag älskar dig

Missnöjd.

Jag kan inte riktigt förklara hur mycket missnöjd jag är för av hela mitt hjärta är jag missnöjd. Eller om jag säger, skala på 1-10 så är det skala på 10 jag är missnöjd. Jag som trodde att det skulle gå bra men det gjorde inte riktigt. Jag vet inte vad det berodde på. Kanske på grund av en människa som jag lät påverka mig som jag egentligen inte borde låta människan påverka mig. Dessutom kom smärtan vilket jag hatade. Jag hatar både känslor och tankar så det är inte min dag idag. Jag trodde att jag skulle vara nöjd men det var jag inte så jag hade fel. Dessutom är jag arg. Jag är arg för allting. Jag är arg på mig själv men också är jag arg på vissa människor som jag inte ens borde tänka på. Jag borde tänka på mig själv. Och jag borde inte bryr mig om det här eller. Nu kom de jobbiga känslorna, att jag är avundsjuk/svartsjuk som jag inte ens vill uppleva. Som sagt, så är det inte min dag.


Imorgon bitti har jag tänkt att jag ska följa med min mamma till jobbet för att lämna ett papper till personalchefen som jag har skrivit ner viktiga punkter så hon är medveten om det, så det inte krockar mina arbetstider.

Jag kan inte riktigt släppa ilskan, att jag inte vet hur jag ska göra. En boxningssäck hade jag verkligen behövt i mitt rum.

Som jag märker, så behöver jag en lång semester fast det är långt kvar till dit. Semester ska jag ta i juli så det innebär att jag ska jobba ihjäl mig hela månaden juni för jag vill inte ta semester i juni om jag ska ta semester i juli... Om jag nu får sommarjobba. Jag har lite aningar varför jag inte jobbar lika mycket som jag gjorde i början så jag vet inte vad jag ska göra. Att ta diskussion med personalchefen om det här, det skulle inte hjälpa. Jag har ingen aning.

JAG ÄR FÖRBANNAD! Kan någon slå mig?


Det hon skrev.

Det hon skrev på kortet som jag fick förra veckan, som gjorde att jag var nära på att gråta men höll tårarna tillbaka. Det värmde mitt hjärta. Det gjorde mig glad men också blev jag tårögd det jag läste. Det hon skrev på kortet, att jag har ett stort varmt hjärta, önskar jag ibland att jag inte hade det. Jag är medveten om att jag har ett stort varmt hjärta för jag har alltid tänkt på människorna i första hand. Jag har alltid tänkt på mig sist. Fortfarande idag, tänker jag på människorna i första hand. Kanske dags för mig att jag ska göra en förändring här? Frågan är bara hur jag ska göra det för det blir inte lätt för mig att göra en förändring när det gäller det här.

Som sagt, önskar jag ibland att jag inte hade ett stort varmt hjärta.


Kryddiga äpplen med kanelglass.

En av de godaste efterrätt jag har ätit :) Jag rekommenderar att ni själva ska prova den här efterrätten.
Receptet tog jag från mataffären, och det kommer från hemsidan ICA.se.
När jag gjorde den här efterrätten, hade jag inte kardemummakärnor för jag hade inte hemma.

Kryddiga äpplen med kanelglass
4 portioner

4-6 äpplen
2 msk smör eller margarin
2 msk brun farin eller råsocker
2 tsk stötta kardemummakärnor
rivet citronskal
2 msk pressad citronsaft

Tillbehör
vaniljglass
malen kanel

Gör så här:

1. Kärna ur och skär äpplena i klyftor. ( Skala inte bort skalet. )

2. Hetta upp matfettet i en stekpanna. Lägg i äppelklyftor och stek dem i några minuter.

3. Blanda ner socker, kardemumma och citronsaft och låt dem sjuda mjuka. Strö över citronskal.

4. Rör glassen mjuk och blanda ner kanel efter smak.

5. Servera med kanelglass.

Lycka till! :)

Alla hjärtans dags kramar.

Alla Hjärtans Dags kramar går till två speciella personer som förtjänar att få kramar utav mig men också förtjänar att få var sin rosbukett...


Den första personen är min underbara mamma. Min underbara mamma som jag älskar av hela mitt hjärta. Det går inte beskriva hur underbar hon är, och det går inte heller beskriva hur duktig hon är. På jobbet är hon otroligt duktig för hon sliter hårt med sitt arbete. Med sin avdelning där hon försöker göra det fint. Hon sliter ihjäl sig. Hon klagar inte. Ska hon klaga så är det ryggen. Ryggen som hon har haft problem med men annars är hon duktig. Hon hjälper kunderna. Hon ger inte upp. Dessutom är min mamma modig som jag inte tänker detaljera. Hon är inte bara duktig eller modig utan hon är också en stark människa. Jag hoppas att hon är stolt över sig själv för det är jag. Jag är stolt över min underbara mamma. Ibland plågar jag henne. Vad jag menar med det, när jag mår dåligt så ser hon det på mig. Hon frågar mig men jag svarar att det inte är det fast hon vet att det är något. Hon vill att jag ska berätta, och det förstår jag men jag vill inte alltid berätta allt för henne. Sedan har jag svårt att prata med henne om mina känslor och tankar för jag inte vill göra henne orolig. När jag inte berättar vad det är, så blir hon orolig. Och då måste jag berätta. Men det är inte alltid jag gör det. När jag gör henne orolig, vill jag flytta hemifrån för då behöver hon inte se mig när jag blir nere. Jag vet att min mamma vill att jag ska prata med henne om vad som helst.
Det är så mycket man vill säga om sin egen mamma men det viktigaste är att jag säger det som är viktig: att min mamma är underbar. Hon är en fin människa, och det har hon fått höra flera gånger. Jag hoppas att hon tar in åt sig när människor säger att hon är fin. Och det viktigaste: Jag älskar min mamma. Det har jag gjort sedan jag var liten!
Mamma ♥

Den andra personen är ängel skrattis. Jag tänker inte detaljera så mycket utan skriver det som är viktigt för mig. Det som betyder mycket för mig. Av hela mitt hjärta, är jag glad att jag har träffat henne för hon är en av de finaste människor jag har mött i mitt liv. En av de finaste människor som alltid kommer att finnas i mitt hjärta. En av de finaste människor som alltid kommer att finnas i mina tankar. Dessutom finns hon alltid i mina tankar. Hon får mig att skratta. Hon får mig att le. Hon får mig att vara arg eller tjurig. När jag är det, blir jag inte arg eller tjurig på henne. Jag är tokig, det är hon också. Jag får kalla oss för tok-människor, och det ser jag på positivt sätt! Hon är en ängel som har osynliga vingar. En ängel som har osynliga vingar som alltid kommer att vara en ängel för mig!
Ängel skrattis ♥


Alla hjärtans dag

Ett inlägg om viktiga rader som är kopplad till Alla Hjärtans Dag!

Min familj - jag älskar min familj, och finns de alltid i mitt hjärta! Stort tack till mina föräldrar som valde Örebro. ( Skriver en annan dag vad jag menar med det ) Kärlek! ♥

Mina mor- och farföräldrar - av hela mitt hjärta vill jag tacka de som har ställt upp för mina föräldrar genom att vara barnvakt till mig och lillasyster! Det här var innan det var krig i Bosnien. ♥

Mina bästa sysslingar Lejla och Eldar - de älskar jag, så det går inte beskriva! ♥

Sötnosar Miranda och Viktor - när jag tänker på de, ler jag. när jag tittar på bilderna på de, ler jag! ♥

Vännen Vivvi - hon finns också i mina tankar! Hon och jag är chokladmänniskor! ♥

Den finaste ängel - det går inte beskriva hur mycket jag har varit tacksam det hon har gjort för mig! Fortfarande idag är jag tacksam för det fina jobbet hon har gjort. Hon har ställt upp och lyssnat på mig! När jag tänker på henne, sänder hon glädje till mig som jag inte kan förklara. Hon finns alltid i mina tankar. Varje dag. En av de finaste människor jag har mött i mitt liv. Stor-loser och lill-loser! :) ♥

Ängel skrattis - jag kan inte heller beskriva hur mycket jag är tacksam, det går inte beskriva! En av de finaste människor jag har mött i mitt liv. Det är inte bara jag som är tokig utan hon är också tokig. Det ser jag på ett positivt sätt :) Hon är en ängel som har osynliga vingar. ♥

Lillasyster - jag är glad att hon har sin Armin i sitt liv! Jag är glad att jag har henne som syster för jag älskar henne. Det gör jag av hela mitt hjärta! ♥


Jag älskar dig ♥

Jag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar dig
Jag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar dig
Jag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar dig
Jag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar dig
Jag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar dig
Jag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar dig
Jag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar dig
Jag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar dig
Jag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar dig
Jag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar dig
Jag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar dig
Jag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar digJag älskar dig

Jag ÄLSKAR dig, lillasyster! ♥


Frågetecken

Jag sitter framför datorn och lyssnar på min mp3 när jag egentligen borde ligga i sängen och sova tanken på att jag ska upp tidigt imorgon för jag ska till tandläkare som jag inte ser fram emot. Jag tycker inte om tandläkare. Vi får se hur mycket jag kommer att betala,
I kväll ska jag lägga mig tidigt så att jag får mer sömn för det fick jag inte i natt för jag somnade sent i natt för jag somnade vid ett tiden. Samtidigt kan jag inte sova på grund av mina tankar. Tankar som jag tänker mycket på, som jag ens inte vill tänka på. Det är så mycket som snurrar att jag inte vet vad jag ska göra. Egentligen borde jag skriva ner de på papper, och tejpa de på boxningssäck och boxa på papperna. Ett problem bara… Jag har inte boxningssäck så det går inte. Hade jag haft en sån, så hade jag nog gjort det. Det var en dum idé. Den dumma idén föreslog jag till Tina när hon en gång var arg ;)

Jag får skriva ner mina tankar fast jag sa till mig själv att jag inte skulle göra det. Snarare, sa jag att jag inte skulle skriva ner mina tankar på ett bra tag men det blir lite svårt att låta bli. Jag kan inte riktigt sluta tänka på de meningarna. Meningar som hon sa. Hon har rätt.
Jag hatar när det är så här.
När ska jag börja göra det jag vill? Frågetecken??? En viktig fråga som är jobbig.

Nog om det här…
Idag träffade jag Ronja efter några veckor. Vi fikade på Java så det var trevligt :) Tack för sällskapet gumman! :)
Nästa helg är det tjejhelg för att Sanna kommer hit så det måste bli en bra helg för Sannas skull :) Det blir trevligt.

Nu börjar jag känna tröttheten, att jag vill sova. Jag ska ligga i sängen och sova. Glömma dagens tankar så får jag fortsätta tänka på de tankarna imorgon.   

Tusen tack till Vivvi för de fina och varma meningar som värmde mitt hjärta! Blev tårögd men tur höll jag tårarna tillbaka för jag var nära på att gråta. <3 


Och... Enkeli, du är en enkeli!


Presenten ♥

Nyss lämnade min systers sambo en liten present till mig som är från min söta lillasyster. Först trodde jag att det var fisk - lax ;) För jag älskar lax speciellt när han lagar fisken eller om det är hans pappa men lilla jag hade fel utan det var kakor jag hade fått. Inte en vanlig kaka utan en av mina bosniska favorit kakor. Kiflice hade hon bakat. Lillasyster bakar goda kiflice, och hon vet att jag älskar hennes kiflice. Lillasyster gjorde mig glad. Hon överraskade mig. Det värmde mitt hjärta. Jag sms henne och tackade henne mycket men också skrev jag att hon inte hade behövt. Det hade hon inte behövt. Och hennes sambo hade inte behövt köra mina favoritkakor hit.

Vet ni vad? Jag har världens bästa syster. Världens bästa syster är hon!
Och jag älskar henne. Jag älskar min lillasyster! Hon är bäst! :)
En liten present gör mig glad, och det är vad min syster gjorde. Hon och hennes present! TACK!

Kärlek ♥


Huvudvärk

En seg söndag som började med en jobbig huvudvärk som kom på förmiddag men nu verkar som om huvudvärken börjar släppa... Annars får jag ta två olika huvudvärkstabletter tillsammans som jag brukar göra. Oftast brukar det funka än att jag bara tar en sort huvudvärkstablett Jag har haft huvudvärk i några dagar så det känns lite jobbigt så jag får se hur jag gör imorgon, om jag ska jobba eller inte.
Hade tänkt simma idag men vågar inte lämna Sandras kanin ensam så jag får väl ta nästa vecka fast då får jag väl försöka simma tre gånger istället tanken på att jag inte har simmat något den här veckan.

Igår var jag och familjen på en 50 års fest. Det var min systers sambos mamma som fyllde år. Det var trevligt. På slutet började jag bli trött att jag ville bara hem men också var man lite orolig för Sandras kanin som var ensam hemma hos oss för jag ska passa kaninen till idag.

I fredags fick jag veta att min systers sambo fick ett jobb så ett stort grattis till honom. Ringde och gratulerade honom. Han var på arbetsintervju i torsdags men också i fredags så i fredags fick han jobbet :) Jag är glad för hans skull. Han är klar med skolan. Det enda han väntar på är examen. Någon gång i mars ska vi ha två fester som blir på samma dag. Examen och hans födelsedag så det blir trevligt. Jag och mina föräldrar måste bestämma snart vad han ska få i sin födelsedagspresent.

Imorse kollade min mamma när hon ska ta semester. Tanken slog mig: Hur många veckor semester ska jag ta? Två veckor? Tre veckor eller en månad? Jag funderar på att dra till Norge en vecka och hälsa på Sara för det är något som jag vill :) Jag får maila henne och fråga vad hon ska hitta på i sommar. Samtidigt funderar jag på att dra till Norge en helg. Det vill jag gärna göra. Om jag är välkommen ;)

Huvudvärken vill inte släppa än...


Tredje gången

Det blir andra inlägget ikväll för jag skrev på den förra inlägget att jag skulle skriva om en söt historia som får mig att le när jag tänker på det här.

Exakt, en vecka sedan när Vivvi fyllde år, hälsade jag på henne och hennes familj för att ge presenter till Vivvi. Det är tredje gången det hände när jag var hos de. Det är tredje gången att Miranda kissade på sig för det var vad hon gjorde när Vivvi fyllde år. På ett år har Miranda hunnit kissa på sig när jag har varit hemma hos de ;)
Första gången var det förra året när Vivvi fyllde år. Även hade hon bajsat. Vid den tiden försökte man lära henne att vara blöjfri och att hon skulle säga till om hon behövde kissa. Andra gången var förra sommaren, när Miranda fyllde tre år. Hon kissade på sin egen födelsedag. Och den tredje gången, var för en vecka sedan. Stackars lilla sötnosen.
Jag är farlig att leka med ;) Både jag och Miranda har roligt när vi leker tillsammans, att hon inte tänker på toaletten. Förra gången, kissade hon inte mycket som hon gjorde vid de två andra tillfället utan det var bara lite kiss det kom. Nästa gång får inte det här hända utan jag får fråga henne om hon behöver gå på toaletten. Lilla sötnos :)

Miranda: Jag måste på toa. Jag har kissat på mig.
Jag: Har du kissat på dig?
Samtidigt tänkte jag på vad Vivvi skulle säga.
Miranda: Ja, fast lite.
Miranda berättade för sina föräldrar att hon hade kissat på sig lite.
Vivvi: Det är alltid när du är här. Hur många gånger är det nu?
Jag: Förlåt. Jag ska sluta komma.

Sötnosar Miranda och Viktor är så söta, att det inte går beskriva. Miranda är så söt när hon är arg. Speciellt när hon vill leka själv med mig. Hon vill inte att Vivvi, Viktor eller Johannes ska vara i rummet utan det ska bara vara jag och Miranda. Så söt. Och lilla söta Viktor. Han ler bara. Att se Viktor, det gör mig glad. Och han är mammaberoende. Jag vet hur det är att vara mammaberoende ;) Han vill inte att jag ska bära honom, och det förstår jag. Jag träffar inte barnen så ofta även om jag vill det. Jag vill inte vara på. Jag vill inte tränga mig på för jag är en sån person. Visst, det kanske skär i mitt hjärta att jag inte träffar barnen ofta men de finns alltid i mitt hjärta men också finns de i mina tankar. När jag tänker på de, ler jag. När jag tittar bilder på de, ler jag. Miranda och Viktor finns i mina tankar varenda dag! Sötnosar ♥


Äntligen helg :)

Efter den sjätte dagen på den nya månaden februari, har äntligen helgen kommit för jag är ledig. Efter två helger jag har jobbat, är det min första helg jag är ledig. Nästa helg jobbar jag så det är nog bra att jag ska ta det lugnt i helgen. I helgen ska jag inte göra mycket speciellt och har inte planerat mycket heller utan jag ska bara ta det lugnt för det är vad jag behöver.

Hela veckan förutom i onsdags har jag börjat klockan halv sju på morgonen. Om jag ska vara ärlig, har det varit jobbigt att stiga upp tidigt på morgonen för jag har velat att sova. Lite trött har man varit på morgonen men sen har man blivit pigg trots hur tidigt jag har börjat jobba. I måndags slutade jag klockan 14.00. I tisdags slutade jag klockan 12.00 för jag hade en tid, 13.00 på vårdcentralen. I onsdags var jag ledig. Igår slutade jag 13.45, och idag slutade jag klockan 13.00. Idag var det en jobbig dag måste jag säga. Det första var jag trött, att jag ville bara sova. Det andra mådde jag inte alls bra. Det tredje hade jag huvudvärk. Det fjärde blev det tryck i mina öron. Det femte var jag arg för allting speciellt var jag arg på min arbetskollega som tjatar på mig om utbildning, att jag snart inte orkar höra om utbildningen längre. Jag vet att jag vill utbilda mig vidare. Jag vet att jag vill plugga något ämne men inte just nu. Och det är jobbigt att känna press från honom, och jag vet att han inte menar illa utan vill bara väl. Det förstår jag men jag orkar inte höra om utbildning just nu för just nu vill jag bara fokusera på mig själv. Jag vill fokusera på dumma uppgiften. Jag vill fokusera på ängel skrattis. Jag vill fokusera på långa farbror. Och just nu fokuserar jag eller har börjat fundera på min semester, hur många veckor semester ska jag ta.

Arbetskollegan sa att jag kunde ha blivit klart med utbildning om jag hade börjat plugga direkt efter gymnasiet. Mitt mål var inte att börja plugga efter gymnasiet utan det var att jobba, det var det första jag tänkte på. Jag är inte arbetslös. Jag har ett jobb som jag är tacksam för. Jag sitter inte hemma och glor på TV. Egentligen borde han sluta tjata för jag sa till honom att jag inte är arbetslös för jag kunde ha valt att vara det men det gjorde jag inte. Den människan lyssnar inte på mig. Just det... Finns det någon människa som lyssnar på mig? Det är därför jag hatar att säga vad jag tycker för jag vet att ingen vill lyssna på mig det jag har att säga. Så jag har varit arg inom mig att jag har velat slänga grejer på golvet. Varför? Därför att det skär i mitt hjärta, att jag snart inte vet vad jag ska göra. Så egentligen är det en piss dag idag. Behöver jag semester nu? Ja, tack ;)


Imorgon lördag kommer Sandra förbi och lämnar sin lilla kanin som jag ska ta hand om till på söndag. Jag ska göra mitt bästa att ta hand om hennes lilla kaning men samtidigt är jag lite nervös och orolig för det är första gången jag tar hand om någons husdjur. Det viktigaste är att hennes lilla kanin får mat och vatten, och det ska hon få.

Imorgon kväll ska jag och familjen på en 50 års fest för min systers sambos mamma fyller år så det blir nog trevligt.  

Och jag funderar på om jag inte ska ta en simtur imorgon bitti för sist jag simmade, var förra veckan. Jag hade tänkt simma i söndags, förra veckan men då jobbade jag. Så jag kanske kunde ta det imorgon bitti men också på söndag.

På söndag ska jag bara ta det lugnt. Ronja kunde inte ses så vi får ses på onsdag istället för då är jag ledig :) Sen så börjar nya säsongen av One Tree Hill som jag och min mamma ska titta på.


Nu ska jag äta kvällsmat för jag har inte ätit mat idag. Det blir makaroner och mammas goda köttfärssås. Skriver senare ett andra inlägg om en söt historia som jag måste skriva om. :)


Grattis lillasyster ♥

Ett stort grattis till min söta syster som klarade tentan, som hon har pluggat mycket inför tentan. Och inte konstigt att hon får ont i huvudet för hon kan ha en jobbig huvudvärk som inte kan riktigt släppa utan det tar några dagar innan den jobbiga huvudvärken släpper. Trots sin jobbiga huvudvärk, så klarade hon tentan. Hon fick väl godkänd :)
Jag som storasyster är väldigt stolt över henne, och det har jag alltid varit. Hon kämpar med skolan, hon ger inte upp. Hon pluggar, pluggar, pluggar, pluggar, pluggar och pluggar. Att plugga hela tiden, är inte bra och det har jag sagt till henne för skolan är inte alltid viktigt utan det är hälsan som är viktigaste.
Så nu hoppas jag att hon vilar lite från plugget för det behöver hon :)

Jag sms min syster och gratulerade henne men också skrev jag att jag är stolt över henne <3

Lillasyster... Kul att du klarade provet, och jag hoppas att du själv är nöjd med resultatet för det förtjänar du tanken på att du har kämpat hårt med pluggandet inför provet! Jag är mycket stolt över dig!
Och jag ÄLSKAR dig!

Lillasyster ♥


2007.02.23

Nyss gick jag igenom meddelandehistorik ( MSN ) för den finaste ängel för jag har fortfarande kvar den. Jag tror inte att jag kommer att radera bort meddelandehistorik för den finaste ängel för jag har haft både jobbiga och roliga samtal med henne :) De roliga samtal som jag och hon har pratat om, ska jag skriva i min positiva bok eller så får jag skriva ut och klistra i positiva boken.

2007.02.23, den dagen chattade jag med den finaste ängel i två-tre timmar :) Hon måste nog ha tröttnat på mig. I början hade vi ett jobbig samtal. Sen så hade vi roliga samtal för hon hade skickat roliga mail till mig för att hon ville nog göra mig glad, och det lyckades hon. Hon har alltid gjort mig glad. När jag tänker på henne, blir jag glad inom mig!

Den dagen, skickade hon dagens sämsta ämne som jag skrattade åt. Fortfarande idag, skrattar jag åt det skämtet när jag läser igenom meddelandehistoriken :)

Ämne: Dagens sämsta... I en park stod två statyer mitt emot varandra, en kvinnlig och en manlig. Tidigt en morgon uppenbarade sig en ängel som sa: *Eftersom ni har varit såna exemplariska statyer under så många år och skänkt så mycket glädje åt människor tänker jag låta er högsta önskan gå i uppfyllelse. Jag tänker ge er liv i 30 minuter var och låta er göra precis vad ni vill.
De båda statyerna tittade på varandra, log, sprang hoppade in bakom första bästa buskage. Ängeln log för sig själv när han lyssnade på de fnittrande statyerna, hörde grenar som knäcktes och såg de skakande buskarna. Efter en kvart kom de båda fram ur buskaget med ett leende på läpparna.
Ängeln tittade förvånat på sin klocka och sa till statyerna: Ni har ju fortfarande 15 minuter på er. Vill ni inte fortsätta?*
Den manliga statyn tittade på den kvinnliga och frågade: *Vill du göra det igen?* Hon log och svarade:*Gärna, men den här gången får du hålla i duvan så jag får skita den i ansiktet.*

Den finaste ängel finns alltid i mitt hjärta! <3


RSS 2.0