SÖTASTE OMAR <3

Imorgon blir sötaste Omar en vecka gammal :)

Nu skulle jag vilja ha lillen i min famn.
Pussa på pannan, och lukta på honom för jag kan tänka mig hur gott han luktar.

Jag älskar dig lillkusinen ♥


...

Även om jag kan skratta och ha roligt, är det inte roligt att vara där för det är ingen bra stämning längre vilket jag tycker är väldigt tråkigt. Stämningen är inte detsamma som det var förut, och jag vet inte ens om stämningen kommer bli detsamma som det var förut. Det tror jag inte för jag upplever att stämningen blir sämre för varje dag. Det är inte roligt att komma dit utan jag får dåligt samvete när jag kommer dit.
Ingen frågar vad vi tycker. Ingen frågar hur vi vill göra, utan alla gör som de vill. Speciellt vissa.

Att komma dit, är "psykiskt". Och jag är imponerad av mig själv att jag klarar av att vara där. Det är bara tvinga sig själv för det är vad jag gör. Jag tvingar mig själv när jag har vissa dagar när jag inte vill tvinga mig själv.

Allt är "kaos".


STOR KÄRLEK TILL MIN FAMILJ!
OCH OLET ENKELI!


Huvudvärk.

Just nu har jag så ont i huvudet, att jag vill ligga i sängen och sova.
Det är inte så konstigt för jag sov väldigt dåligt i natt och sen åt jag bara potatisgratäng och sallad för kassler kunde jag inte äta för jag äter inte fläsk. Jobbet fixade inte en special mat till mig. Arg var jag för det var andra gången. Inte så konstigt att jag inte vill vara med jobbet när vi har aktiviteter några gånger per år. Aktiviteter med jobbet undviker jag oftast.

Nu är jag nog på dåligt humör.

 

 


Av hela mitt hjärta älskar jag dig lillasyster.
Idag, imorgon och för alltid!


RSS 2.0