Prinsessan och prinsen <3

Idag har man hälsat på vännen och hennes familj :) Den lilla söta prinsen är jättesöt att det inte går att beskriva hur söt han är. Små händer, små fötter... Hela han är liten men väldigt söt. Han sov när jag kom till familjen, och han sov fram tills innan jag skulle åka hem. Han kommer vara lik sin mamma för han har sin mammas näsa.
Jag lekte med söta prinsessan, det var kul : ) Jag lekte en liten lek med henne som jag tycker att det är väldigt roligt, och jag tror också att hon tycker också att det är roligt när jag gör så för det syns på hennes söta ansiktet. När vi fikade, var hon väldigt törstigt, hon bara drack och drack sin juice. Jag och vännen undrade om hon hade druckit något på dagis...

Jag hade väldigt trevligt hos vännen och hennes familj och hoppas på att man får träffa de snart igen  )

Innan jag skulle gå hem, sa hon samma sak som förra gången när jag var där sist. Och det gjorde mig glad att få höra den meningen. Hon gör mig glad... Hon låg i sin säng, och jag pratade lite med henne innan jag skulle hem, och då sa hon: Sov så gott! Det sa hon på ett fint sätt, det gjorde mig glad när hon sa att jag skulle sova så gott.

Prinsessan & prinsen <3

BK

Snart ska jag träffa Ronja, och vi ska äta på BK = Burger King. Vi visste inte vad vi skulle göra eftersom Örebro är en tråkig stad att det nästan inte finns något att göra här. Och det är inte så varmt heller utan det är väldigt kallt, vinter har kommit tillbaka istället för att det ska vara vår. Hade det varit varmt, hade jag velat ta en lång promenad med Ronja och ha roligt. Vad vi än gör, har vi alltid roligt tillsammans :) Och vi ska ha roligt på BK.

Idag har man jobbat, det var helt okej. I början var det ganska mycket folk men senare på eftermiddag var det ganska lugnt vilket det var tråkigt. Imorgon och på söndag ska man jobba, och jag hoppas att det blir lite bättre än vad det var idag för jag kände att jag inte mådde bra. Det är mycket tankar och känslor som snurrar just nu för tiden att jag inte vet vad jag ska fokusera på. Smärtan, det är bara jobbigt att den ska dyka.
Man vill ta kontakt med farbror doktor men ändå gör jag inte det. Jag vet inte varför. Kanske för han inte svarade på mitt mail sist. Sedan vet jag vad han skulle säga. Ibland känns det som om ingen tror på mig att jag mår dåligt. Jag söker inte tröst, jag söker inte uppmärksamhet. Om man mår dåligt, måste man bevisa det? Måste man göra en dum sak för att bevisa att man mår dåligt inom sig? Kan man inte tro på en som mår dåligt som berättar vad som är problem? Usch, inte ska jag tänka på det nu utan jag ska tänka på att jag ska ha roligt med Ronja.

Sömn sömn sömn sömn sömn, det är vad jag behöver!

Jag har världens bästa syster! ♥


Ängel skrattis!

Av hela mitt hjärta vill jag tacka ängel skrattis som tog emot mig, det betyder väldigt mycket för mig.
Jag gav de en chans trots att de svek mig. Hon räckte sin hand till mig som jag tog emot, och jag är glad att jag tog hennes hand. Jag är glad att jag gav den här chansen. Ängel skrattis får mig att må bra och skratta när jag mest behöver. Hon är en ängel som räckte sin hand till mig, och hon kommer alltid finnas i mitt hjärta. Hon har en speciell plats i mitt hjärta som är bara hennes, ingen kan ta den platsen! Hon är guldvärd!
Idag är det ett år sedan ängel skrattis räckte sin hand till mig :)

Hon är en ängel som har osynliga vingar!


Idag är det torsdag

Idag har man inte jobbat utan man har varit ledig. Och imorgon skulle jag också ha varit ledig men jag ska jobba fram till söndag. Igår var det onsdag, och då jobbade man fast bara 2 ½ timmar trots att jag skulle ha jobbat fram till klockan 19.15 men jag stack hem för jag mådde inte bra på jobbet. Jag hade världens jobbigaste huvudvärk när jag kom till jobbet. Jag kunde inte koncentrera mig i kassan för jag hade jätteont i huvudet för det kändes som om mitt huvud skulle sprängas. Samtidigt när man hade ont i huvudet, var man lite yr. Att växla pengar i kassan, det gick inte bra för jag var seg och det brukar jag inte. Sedan hade jag den obehagliga smärtan, vilket det påverkade min rygg. Jag pratade med en personal om jag kunde gå hem för jag inte mådde bra, och det fick jag men jag fick vänta en liten stund innan någon annan kunde hoppa in och jobba istället för mig. När man kom hem, sov jag i två timmar. I början var det jobbigt för huvudvärket gick inte över, det blev bara värre. Det dunkade till i huvudet vilket det gjorde ont. Till slut somnade jag. Huvudvärken gick över på kvällen. Jag tror att jag måste börja lyssna på mina signaler, mina signaler som talar om för mig att jag börjar bli helt slut för jag har jobbat mycket på jobbet. Vissa dagar kan jag vara helt slut när jag kommer hem från jobbet. Och sömn, den har inte blivit bättre att jag inte vet vad jag ska göra åt min sömn. Jag har inga mardrömmar som jag hade i höstas och på jullovet. Ibland när man vill somna, kommer minnesbilderna fram vilket det stör mig. Jag ska inte skriva om vad jag gjorde igår utan jag ska skriva om dagens blogg även om man inte har gjort mycket idag.

Imorse har man städat, följde med min mamma till jobbet där jag pratade med personalchfen A om mitt schema nästa vecka. Vi två ska prata om det imorgon, hoppas att det går att fixa - att jag kan sluta tidigare den dagen. Jag gick hem igen, fixade mig lite i ordning och gick lite på stan. Jag hittade en svart topp tröja och fyra linne i olika färger på H&M. Efter några timmar på stan, cyklade jag hem och åt lite mat: makaroner och köttbullar blev det.

Imorgon jobbar man inte förrän klockan 1o.3o till 16.oo, affären är bara öppet till 16.oo för det är röd dag. Egentligen skulle jag ha varit ledig imorgon men personalchefen A undrade om jag kunde jobba imorgon och det kunde jag. Dubbellön imorgon : ) Jag ska jobba fram till söndag. Det kommer nog bli fullt fart i helgen, det lär bli mycket folk vilket jag inte ser fram emot för jag blir stressad. I vanliga fall är jag stressad på jobbet. Hit och dit men skoj är det på jobbet.


Och snart får man träffa prinsessan och prinsen, jag ser fram emot att träffa både två men också deras föräldrar : ) Det blir najsigt, inte ofta hälsar man på de. Även ser jag fram emot att träffa ängel skrattis, det ska nog bli kul och spännande den här gången. Jag måste slappna av - SLAPPNA AV!

Nu ska jag avsluta här för jag ska gå och kolla på TV: Criminal Minds. Efter det blir det Gordon´s Kitchen Nightmares. Jag älskar programmet Gordon´s Kitchen Nightmares, en skön program :) Kocken säger rakt åt, han är rolig - han är ball. Någon som följer den programmet?

God natt och sov gott!

Jag vill ha sol och värme

Sommar, det är vad jag vill ha nu. Jag vill ha sol och värme men var har värmen tagit vägen?

Innan det är sommar, måste först våren komma men var är våren? Både igår och idag har det varit fint väder här i Örebro men det har varit kallt och kyligt vilket det är tråkigt för jag vill att det ska vara varmt när det är fint väder. Eftersom det har varit fint väder igår och idag, tror jag att våren kommer snart vilket jag hoppas att det gör. Jag ser fram emot när våren kommer, då kan man ha varma kläder på sig. Ingen vinterjacka, mössa eller vantar behöver jag. En vårjacka ska jag ha fast då måste jag köpa en ny vårjacka för det har jag inte gjort på ett bra tag sedan. När det är vår, använder jag inte mycket vårjacka för det gjorde inte jag förra året.
När min lön kommer i månaden, ska jag shoppa.

Angående om shoppning, det har jag gjort idag med min mamma i Marieberg. Jag var också på stan igår med min mamma och syster men jag var inte bra på humör för jag mådde dåligt inom mig sedan i fredags kväll.
Vad jag hittade i Marieberg, hittade jag en söt pyjamas till mig själv. Äntligen :) Jag har inte bara handlat pyjamas till mig själv utan jag har också köpt en present till prinsen :) Ett par tuffa byxor hittade jag igår på stan medan i Marieberg hittade jag en tuff randig tröja och ett par söta strumpor. Tack söta min mamma som hjälpte mig med detta för jag är jättenöjd med de kläderna som prinsen ska få. Och han kommer vara en tuff kille i de kläderna! Jag ser fram emot att träffa prinsen den dagen när jag ska hälsa på men också hans storasyster  ) Det blir najsigt för det är alltid najsigt att träffa de!

Just det... Igår var man på en inflyttningsfest hos min söta syster och hennes kille. Det har gått en månad sedan de flyttade tillsammas till deras första lägenhet. Deras lägenhet är jättefint. Förra veckan hade de också en inflyttningsfest fast det var bara för oss familjen. Och igår var det för oss unga, det var bara bosnier på festen. Det var trevligt och mysigt. Vi hade trevligt tillsammans. Vi sjöng tillsammans, och självklart var det bosnisk musik. Efter tre månader drack man alkohol och lite full var jag. Som vanligt. Jag förstår inte bara varför blir jag lätt berusad när jag dricker min första cider eller smirnoff. Att cykla hem, lite vingligt men det gick bra... Igår på festen tänkte jag på en sak: När jag flyttar hemifrån ska jag ha tre inflyttningsfester:
1. Familjen
2. Bosnier ( bara bosnisk musik! )
3. Vänner, kompisar & bekanta.
Tre inflyttningsfester, trevligt va? ;)

Det var allt jag hade att säga ikväll för jag ska gå och läsa en bok som jag måste bli klar med innan man ska gå och lägga sig. Boken som jag läser heter Att leva ett liv, inte vinna ett krig - Om acceptans

Imorgon ska man vakna tidigt för jag ska träffa ängel skrattis :) Jag ska promenera till stan har jag tänkt. Promenera och lyssna på musik. Sedan ska man gå tillbaka hem och byta om mig till arbetskläder för jag ska iväg och jobba. Jag börjar inte jobba förrän klockan 1o.3o till 19.15 fast jag skulle egentligen har börjat klockan 14.oo.


Lillkillen har kommit till världen :)

Hela dagen idag har jag varit lycklig inom mig för vännen sms mig innan jag skulle iväg och jobba. Hon berättade att deras lillkillen hade kommit. När jag läste sms, var jag superduper glad men också var min mamma glad : ) Jag kunde inte fatta, jag kunde inte förstå och varför vet jag inte.

Jag önskar de all lycka till i framtiden, och den lilla tösen kommer vara en jättebra storasyster.

Jag hade velat träffa de i veckan men jag jobbar hela veckan förutom i helgen för då är jag ledig. Samtidigt tänkte jag att jag vill lämna familjen ifred för jag vill att deras nära och kära ska först hälsa på familjen och träffa lillkillen. Det är nära och kära som kommer i första hand, det är familjen, närmaste vänner och släktingar som kommer i första hand. Men snart ska jag hälsa på de, det vill jag gärna göra. Av hela mitt hjärta! Det ska bli kul och träffa lillkillen, och få se vem han liknar.

Imorgon hade jag planerat att gå på stan och köpa present till lillkillen men det blir inte så för jag ska börja jobba klockan 1o.oo istället för 14.oo. Jag blev lite besviken för att jag skulle jobba tidigt imorgon för jag ville så gärna gå på stan men det får jag göra på torsdag eller på lördag. På ett ungefär vet jag vad jag ska köpa till lillkillen, och sedan kom jag på en sak på jobbet som jag absolut måste fixa. Jag måste köpa material till det om jag inte glömmer.

Skulle vilja bara åka nu och träffa lillkillen men också träffa den lilla tösen men jag väntar. Jag har tålamod. Den lilla tösen, henne såg jag i lördags på stan. Hon är himla söt. Hon och hennes leende gör mig glad, det går inte beskriva :)

Välkommen till världen lillen!


Nybakade muffins

Det blir en liten kort inlägg idag för jag har inte nog mycket att skriva om. Även om jag hade mycket att skriva om, skulle nog inte jag veta vad jag skulle skriva om eller så får man inte fram det man vill skriva om.

Både igår och idag har jag städat och snart ska jag skala potatis. Grillad kyckling, kycklingfilé, klyft potatis om det nu blir klyft potatis och sallad blir det till middag. Efter middag blir det tårta. Min syster och hennes kille kommer ikväll för min pappa fyller år idag, så grattis till min pappa som fyller år! Jag älskar dig, pappa <3 Sedan blev jag lite sugen på att baka men visste inte vad jag skulle baka för jag ville inte baka något som är svårt utan enkelt. Det blev muffins till slut. Väldigt enkelt att göra men också väldigt gott. Chokladmuffins valde jag att göra : ) Nybakade muffins, vad gott...

Ikväll måste jag kolla på Andra Avenyn som jag inte vill missa.
Klockan 21.oo ska jag kolla på en film som heter The perfect man som jag måste absolut se på. Den ska jag titta med min söta mamma om hon inte somnar. Det brukar hon göra...


RSS 2.0