Najs helg

Det var en najs helg förra vecka. I fredags var jag på en liten fest hos en kompis, det var trevligt. Det var trevligt att träffa andra vänner och bekanta. Och jag var nykter, drack inte en enda klunk. Till slut var det bara sex stycken som stannade kvar på festen för att de andra stack till en annan fest vilket jag tyckte att det var lite dåligt stil om jag ska vara ärlig. Om man är bjuden på en fest och har tackat ja till den festen, ska man inte gå till en annan fest för att det är mer folk där. Men jag hade det trevligt, vi pratade om skit saker ;)

Och i lördags var jag på en annan fest, ja. En liten fest och det var trevligt men också mysigt. Det var mycket skratt, det var trevligt. Och vi spelade spel, Alfas om jag minns rätt nu om så man stavar men jag var urdåligt på att förklara för jag tycker inte om att förklara ett ord. Det är inte precis mitt område. Jag var också nykter på den festen, så det kändes bra. Men jag hade tagit med cider och smirnoff men jag drack inte. Sedan tänkte jag på när jag drack sist, och det har gått en månad. Och sist jag gick ut var i augusti.
Igår söndag var det städ och jag mådde inte så värst bra. Inom mig var jag tom, kände hur det var skit för det var en jobbig vecka. Jag hade ont i huvudet och var så trött.
Jag har brist på min sömn, det känns verkligen jobbigt för man vill kunna sova bra på nätterna och inte ha mardrömmar. Satt nu och funderade på när jag sov sist bra. Det var i somras när jag var i Bosnien för då sov jag helt underbart. Jag hade inga mardrömmar eller vaknade inte på nätterna som jag gör nu för tiden.
Vill sova i Bosnien, inte här.


Sebina, inte Sabina

Mitt namn är Sebina, inte Sabina ;) Nej då, nu driver jag lite här men det är tösen som kallar mig Sebina.
Hon kan inte säga Sabina utan det får bli Sebina istället. Och det gör inget, det gör mig bara glad och mitt hjärta värms när hon säger Sebina till mig :)

Så söt hon är. Så söt när hon ler. Så söt när hon skrattar. Så söt när hon pratar.
Så söt när hon frågar: " Vad göööör du? Vad göööör du? "
Det långa ordet gööööör som hon säger, det får mig att le.
Ja, hon är för söt :)

Hon får mig att må bra <3

volim te slaktic ♥

Födelsedagsminne -19 år

Jag ska ta och berätta om min födelsedag när jag fyllde 19 år. Den dagen kommer jag aldrig glömma bort, för min födelsedagen var guldvärd och kommer alltid vara det. Jag kommer även skriva om min andra födelsedag när jag fyllde 20 år men det får jag ta en annan dag men det blir nog snart. Idag handlar det om när jag fyllde 19 år.


Dagen innan jag skulle fylla 19 år, planerade jag att jag skulle vakna vakna halv sex på morgonen. Fråga mig inte varför, för jag vet inte själv det. Tror ni att jag vaknade? Jo, jag vaknade halv sex på morgonen men jag somnade igen. Sedan hör jag " Ja må hon leva ". Och jag trodde att jag hade mardröm om det men när jag vaknade, stod goa mina vänner framför mig och började sjunga. Jag tyckte att det var lite pinsamt tanken på att jag var nyvaken och låg i min säng. Samtidigt var jag glad, för mina vänner gjorde mig lycklig. När jag såg mina vänner framför, tänkte jag:
" Nu får jag uppleva en svensk födelsedagsfirande ".
Det kändes konstigt måste jag säga, för att jag och min familj gör inte så som ni svenskar gör. Går upp tidigt på morgonen och sjunger för en som fyller år. Tar med paket och fikar. Men det var kul att uppleva en svensk kultur. Det var trevligt.

Jag bara log :)
Mina vänner gav presenter till mig, men de hade även bakat en god tårta som vi åt i vardagsrummet.
Presenterna var gulliga, för jag fick 2-3 påsar med kakor i. ( kakor från Göteborg ). De vet att jag var kakmonster men är fortfarande det. Jag blev glad för presenterna. På tre veckor åt jag upp kakorna.... Sen satt vi i vardagsrummet och fikade. Det var mysigt.
Sedan stack mina vänner, för de skulle till skolan. Och jag hade också skolan. Senare på kvällen var jag på Logen med Chulle, Tess och Regina. Vad vi gjorde där, satt vi och pratade. Vi åt Chulles goda chokladkaka som hon bakade. Söt hon var som bakade en chokladkaka till mig :) Det var trevligt på Logen.

Tack till mina vänner som gjorde min födelsedag lyckad.
Det glömmer jag aldrig bort :)


RSS 2.0