Ett nytt år.

Det var inte igår jag uppdaterade min blogg. Sist jag uppdaterade min blogg var på nyårsafton så jag gör det nu.

Det är ett nytt år för nu är det inte år 2009 längre, utan det är år 2010. Nu känns det verkligen att tiden går för fort, att tiden kanske borde sakta ner lite grann. Snart är månaden januari slut för det är inte många dagar kvar tills det är februari.

Hur jag har haft på min nyår, har jag haft trevligt så jag var nöjd med min nyår.
Först började vi med en god middag och god efterrätt hos Sara med ett gäng så det var trevligt. Precis som det ska vara. Efter middagen och efterrätten, var vi hemma hos Tezz och Janne där de hade fest. Det var också trevligt för det var lite blandat folk. Under kvällen skrattade både Sanna och jag så mycket, att vi inte kunde skratta. Vi hade skrattanfall. När Sanna och jag skrattar åt något, kan vi skrattar mycket tillsammans. Jag vet inte när jag skrattade så mycket som jag gjorde på festen. Det måste nog ha varit i somras när jag, mina föräldrar, min morbror och hans fru åkte till havet i Neum för vi skrattade så mycket i bilen, att jag inte kunde sluta skratta. Det var en rolig bilresa till Neum som jag aldrig kommer att glömma bort. Ett minne för livet.
Hur som helst, hade jag bra på nyår :)
Nästa nyår får vi se vad vi ska hitta på.

Förra månaden december har jag jobbat en del, så det har känt bra att man har fått jobba en del. Det var ett tag sen jag jobbade så mycket i december, att jag inte minns när jag jobbade så mycket.
Det blir mycket klirr i kassan, att jag ser fram emot att få min lön på måndag :)

Den här månaden har man inte jobbat mycket vilket det suger, att jag inte kan förklara. Det suger att inte får jobba mycket som jag gjorde tidigare. Jag blir frusterad av detta vilket jag inte borde vara det. Det är inte värt att vara frusterad, orolig och arg men det blir så automatiskt när man tänker att man inte jobbar så mycket.
Den här veckan har jag bara jobbat en dag, och det var igår. Jag fick köra ut varor i butiken. Egentligen skulle jag inte ha jobbat den här veckan för jag hade inga arbetsdagar. Nästa gång jag jobbar, är nästa vecka på onsdag.
I februari har jag sex arbetdagar som inte är förrän om tre veckor. Och jag kunde ha haft fler arbetdagar men de arbetsdagar som jag kunde jobba, kunde jag inte få. Jag hade kunnat få det om det var min gamla personalchef som nu är mammaledig. Hon hade gett mig de arbetsdagar, och hade kunnat lösa problemet men den här nya personalchefen som är vikarie, ville inte ge mig de arbetsdagar samt lösa problemet.
Som jag skrev tidigare, blir jag frusterad av detta, att jag inte vet vad jag ska göra längre. Jag kanske borde söka ett nytt jobb om det blir så här i framöver men samtidigt vill jag avvakta lite fram till april, så får jag se vad som händer. Blir det inte bättre, får jag väl söka ett nytt jobb som jag har ingen aning var jag ska börja.
Just nu borde jag inte tänka på jobbet för det påverkar mig så mycket, att jag till slut blir stressad av detta. Det är inte bara jobbet som stressar mig utan mina tankar och situationer stressar mig också, att jag inte klarar av stress längre.

Nu skulle jag behöva åka på en liten semester för att komma bort från allting. Bara tänka på mig själv och ta hand om mig själv. Nu när man nämner semester, vet jag inte hur jag ska göra i sommar. Jag vet inte ens om jag kan planera något på grund av jobbet.
Och det har varit lite diskussion om att åka till Grekland med ett gäng vilket det hade varit roligt. I några år har jag velat att åka dit, och vi har pratat om att åka till Grekland men det har aldrig blivit av.
Det är inte bara till Grekland jag vill åka utan jag vill också åka till underbara Bosnien, och vara där i två veckor. Jag får lösa problemet hur jag ska göra för på något sätt måste jag kunna lösa det. Jag får väl prata med min mamma om detta, så kanske hon kan hjälpa med detta.

Annars händer det inget speciellt förutom att jag ska till Sälen i februari. Dit drar jag med ett stort gäng som är medlemma i Unga hörselskadade. Det är första gången för mig att jag är i Sälen, och sist jag åkte slalom var på gymnasiet så vi får se hur det går denna gång. Det blir nog svårt i början men jag hoppas att jag lär mig snabbt. Ser fram emot Sälen :)

Det är inte långt kvar tills vi får en ny medlem i familjen. Lillen som kommer till världen i april. Jag ska nämligen få en kusin så jag ser fram emot att få en kusin till :) Det som skär i hjärtat, är att min morbror och hans fru bor i Bosnien. Det är de som ska ha barn. Deras första barn. Så det är därför jag vill åka till Bosnien, och umgås med lillen i några veckor.
Nu tänker jag på min gammelfarfar som gick bort för fem år i sommar. Hade han levt idag, hade det varit hans 26 eller 27 barnbarnsbarn. Min mamma har många sysslingar i familjen. Det är en stor fet släktskap jag har, som jag tycker att det är roligt :)
Hur som helst, blir det kul att få en kusin till för jag har tre kusiner idag. Lillen blir den fjärde.

Det var dagens inlägg, för nu ska jag städa.

RSS 2.0