Fina meningen :)

Det är så häftigt att jobba med dig - varje gång jag tänker på den fina meningen, ler jag för mig själv för att den fina meningen gör mig så glad, att jag inte kan beskriva. Den meningen finns alltid i mitt hjärta! :)

Och hon är en av dem finaste människor jag har mött i mitt liv!


Jävla kärring!

Idag har det inte alls varit roligt och jobba på grund av en kund som förstörde min dag. Hon förstörde inte bara min dag, utan hon fick mig också känna värdelös, att jag till slut grät för att jag var upprörd.

Det började med att jag fick ett telefonsamtal från henne som hade en klagomål om bilmuggar som vi säljer på mitt jobb. Det hon klagade över att kaffet blev varm i femton minuter vilket hon tyckte att det var dåligt. Hon tyckte att det skulle hålla längre än femton minuter. Jag som är oftast trevlig mot kunder, var trevlig mot henne, och var ärlig. Jag sa att jag inte kan mycket om det här, och vet inte hur länge värme ska hålla eftersom jag har aldrig testat det. Även berättade jag för henne vad det stod på hemsidan, om bilmuggar. Hon var inte nöjd med mitt svar, att hon fortsatte klaga tills hon började "kränka" ner mig. Hon sa att jag var underlig, och att jag inte borde jobba där om jag inte kan svara på hennes fråga bla bla bla.
Detta gjorde att mina händer började skaka för att jag har otroligt svårt att ta emot en dålig kritik. ( Det är för att en del människor har fått mig att känna värdelös vilket det gör att när jag får en dålig kritik, känner jag mig på en gång att jag är värdelös. ) Det var inte bara mina händer som var skakiga utan min kropp var också skakig, och jag antog att det var min smärta som jag upplevde. Sa till henne att jag inte kan svara på det här, och att jag inte har tillverkat bilmuggar. Jag fick nog för jag ville inte uppleva smärtan, att jag till slut sa till henne att vi får avsluta samtalet om vi ska hålla på och tjafsa vilket vi gjorde för hon la på luren.

Mina händer var skakiga. Jag var så upprörd. Jag var så arg, att jag till slut grät.
Detta gjorde att jag loggade ut från min mobil (arbete) för jag ville inte bli inloggad på min mobil.

Det var en jävla kärring jag hade, och man har velat att strypa henne.

Kommer inte på någon rubrik.

Mycket tankar som snurrar i hjärnan.
Och mycket känslor som man upplever inom kroppen.

Och nu upplever man jobbiga smärtan som jag hatar.


Fina hon <3

Jag finner inga ord hur fin hon är som en människa. Hur en fin människa kan sprida en speciell glädje som får mig att le. Få är som hon <3


Imorgon <3

Efter 4½ år gifter sig söta paret imorgon :)
Båda kommer bli jättefina imorgon, och jag hoppas på att väder blir jättefin!

Nästa vecka åker söta paret till Maldiverna där de ska vara i två veckor. Det är en riktig avkoppling semster måste jag säga.

Jag önskar de all lycka <3



Lördag.

På lördag ska min världens bästa syster gifta sig <3


RSS 2.0