Sex-lådan

Jag ska fortsätta att skriva om mina andra pinsamma saker som jag har varit med om.
Den här gången handlar om " Sex-lådan "

När jag gick på högstadiet, hade jag och min klass " Sex - och samlevnadslektion " på SO-lektion.
Våra lärare hade tagit med en ' sex-lådan '. Anledning att de tog med lådan, var att de ville att alla i klassen skulle göra egna frågor om kärlek, sex och relation som vi ville få svar på. De frågelappar skulle vi lägga i " sex-lådan ".
Lektionen var slut, och det var slut för dagen i skolan. Jag och min kompis Ngoc gick till matsalen och åt lunch. Efter lunchen gick vi tillbaka tillbaka till klassrummet trots att skolan var slut för dagen, eftersom vi skulle ha helg. Min kompis satt framför datorn och jag gick runt i klassrummet, för jag hade så tråkigt ;) Då såg jag att " sex-lådan " var kvar på bordet, och tänkte att jag skulle ha kul. Jag stoppade ena handen i hålet i lådan och tog upp lådan. Jag visade för Ngoc och hon skrattade, och det gjorde jag också :)
Plötsligt hör jag:

' Sabina! Vad håller du på med?! ' skrek Pia
Jag blev skiträdd och tog bort min hand, och la lådan på bordet.
' Inget speciellt. Jag hade så tråkigt ' svarade jag.
' Jasså?! Så du ville kolla på frågorna? '
' Nej nej! Hade bara tråkigt '

Pia skrattade, och det gjorde jag också. Hon trodde väl inte på mig, tänkte jag.

Efter helgen, alltså på måndag så hade jag sista lektion på eftermiddag med min svenska lärare Sanna.
Jag satt vid runda bordet, där vi alltid satt när vi hade samling.

' Jag hörde vad som hände i fredags ' sa Sanna till mig
' Vad hände i fredags? Det hände inget speciellt... ' sa  jag.
Samtidigt undrade jag vad hon menade. Och hon gjorde mig nervös.
' Pia berättade vad du gjorde i fredags med ' sex-lådan ' sa Sanna

Jag blev generad och tyckte genast att det var pinsamt. Så Sanna berättade för klassen vad jag hade gjort med " sex-lådan ". Det var hälften av klassen som fick veta vad som hände. Jag kände hur varm jag blev i kroppen för jag tyckte att jag gjorde bort mig. Sanna skrattade men det gjorde inte jag.
Jag kommer aldrig glömma bort den händelsen, för när jag tänker på det så skrattar jag för mig själv.
Ibland händer det att Ngoc tar upp om " sex-lådan " och då skrattar vi tillsammans :)

Bindan som hamnade på killens lår

Jag tror att alla har gjort pinsamma saker. Man kanske inte ska skämmas över det för det är något som man borde vara glad för, för att det är något som alltid kommer att minnas. När man tänker på det, skrattar man för sig själv eller om man berättar för sina vänner vad man har varit med om. Själv kan jag tycka att det är kul att berätta för mina vänner om pinsamma saker som jag har varit med om, därför att man vill gärna få sina vänner att skratta och att man kan skratta åt det tillsammans.
Jag tänkte att jag kunde skriva om en liten pinsam sak som jag har varit med om.
Det är nog den pinsammaste jag har varit med och jag hoppas att jag aldrig få uppleva det igen.

Jag gick i klass 10 när detta hände.
Den morgonen hade jag nog bråttom, för jag hade inte packat ner mina idrottskläder i väskan. Det får jag nog skylla mig själv, eftersom jag packade alltid idrottskläder samma dag när jag hade. Jag åkte buss, nummer 12 ( Brickebacken ). Det var fullt på bussen och jag hittade en plats där jag satt vid fönster. Det var en kvinna som satt bredvid mig och mitt i mot mig satt en kille. En söt kille ;) Men i alla fall, så fick jag för mig att jag hade glömt bort något som jag skulle ta med på Idrotten. Så jag kollade i min väska och rotade om det var något som jag hade glömt bort. Och jag hade rätt, jag glömde det hemma. När jag stängde min väska, så såg jag min binda. Och det hamnade på killens lår...
Jag blev lite frusterad och jag kände genast att jag var varm i kroppen eftersom jag tyckte att det var pinsamt. Och den söta killen, han såg ju det. Han log lite också :P Vad skulle jag göra? Jag kunde inte lämna min binda kvar på hans lår, så jag tog den och la i min väskan. Man såg lite på honom, att han var lite generad. Och det var inte bara han som såg det utan det var lite andra folk som också såg det, och det var ju ännu pinsammare för mig.

Jag ville bara hoppa av, för jag tyckte att det var pinsamt. Och tänkte hur kunde detta hända mig. När jag hoppade av, så garvade jag ihjäl, för jag kunde inte tro att det var sant. När man kom hem från skolan, berättade jag först för min mamma och lillasyster vad som hände på bussen.  Och de garvade som fan :)

Jag hoppas verkligen att jag slipper uppleva det igen ;)
Jag har andra pinsamma saker jag har varit med om, men det får jag ta en annan dag.

image31

RSS 2.0