11 timmar

Idag har jag jobbat i elva timmar istället för 9 timmar. Egentligen skulle jag ha börjat jobba klockan 8.oo men på vägen till jobbet kom jag på att jag glömde min mobil så jag cyklade hem och då hoppade min cykelkedja av. Jag och mamma gick tillsammans till jobbet, och jag tog med min cykel så att någon på jobbet kunde laga min cykel. Jag började jobba cirka 8.15 och skulle sluta klockan 17.oo men det blev kvar tills vi skulle stänga på grund av brist personal. Jag sa till arbetskamrat att jag kunde stanna kvar om det skulle vara svårt att få tag i någon men hon skulle prata med personalchefen A i telefonen om det men till slut blev det att jag fick stanna kvar. Det var inga problem för mig även om jag var trött och lite nere på grund av olika orsaker. Det var mycket folk på jobbet idag men vid sextiden var det ganska lugnt så egentligen kunde jag ha gått hem men jag stannade kvar.


Det är valborg ikväll och jag sitter här hemma. Jag ska kolla på Top Model med min mamma. Egentligen skulle jag ha varit med kompisar och grilla men ville inte vara med eftersom jag jobbade sent ikväll och sedan är man också trött. Jag är inte bara trött utan är också arg, besviken, irriterad och ledsen... Helt enkelt känner man sig nere.

Jag längtar bara till den dagen när jag ska träffa ängel skrattis!


Imorgon och på fredag är jag ledig, det är ganska skönt. Vad händer imorgon, så ska jag träffa prinsessan M och prinsen V på eftermiddag :) Det ser jag fram emot för det var ett tag sedan jag träffade de. Jag längtar till imorgon eftermiddag.


I helgen ska jag jobba så det lär nog bli mycket i helgen men samtidigt är man lite orolig hur det ska gå i helgen men jag ska inte tänka på det. Idag på jobbet fick jag mina tider för nästa vecka, härliga tider har jag fått för jag kommer att jobba sent. (nästa måndag-fredag).

Nu på lördag till nästa vecka fredag kommer jag jobba varje dag utan att vara ledig. Sju dagar i rad. Jag kommer att vara helt slut som jag gjorde förra veckan men jag tycker om mitt jobb. Jag tycker om att jobba där även om jag ibland kan vara nere men det är bara att försöka.

Även solen har sina fläckar...


Helgen är slut

Helgen är slut, imorgon börjar jag jobba igen efter när man har varit ledig i två dagar från jobbet. Lilla jag är inte jätteförtjust att vara ledig i två dagar i rad av någon anledning men i helgen gick det bra eftersom jag hade något att göra även om det kändes att det gick lite segt på något sätt. Imorgon börjar det en ny vecka som jag hoppas att det blir en bättre för att denna vecka har inte alls varit bra. Mina arbetstider har ändrats för varje dag förutom i tisdags. Jag har börjat jobba tidigare än vad jag skulle ha gjort. Jag har slutat sent än vad jag skulle ha gjort men det har inte varit några problem för mig att börja tidigare och sluta sent men man var lite trött. Och sedan har inte jag mått bra heller för i onsdags var jag irriterad på grund av min fika. Var på väg att ta fika, en arbetskamrat säger att jag skulle hjälpa henne ( personalchefen A pratade mig om Förbutiken men jag visste inte när jag skulle stå där ), personalchefen A kommer och säger att jag ska ta fika. Allt blev rörigt för mig. Ena säger så, den andra säger så.
I torsdags var det skit att jag ville bara hem, allt var jobbigt. Jag kände att jag inte orkade vara kvar på jobbet på grund av arbetskamraten T som inte kan ringa en signal som innebär att en kassa behöver öppna. Hon väntade ända tills avdelning teknik, en lång kö. Jag fick panik när jag såg den långa kön. Jag var stressad, ledsen inom mig, irriterad, sur och arg. Jag var helt skakig, några gånger fick jag problem med att dra kundens kort för jag var skakig. Jag visste inte när jag skulle äta lunch för jag hade kassa 3 men hon tog min kassa så jag fick ta kassa 1 tills den nya tjejen skulle komma till jobbet. Jag visste inte om jag skulle följa kassa 3 eller 1 lunch tid vilket det ledde att jag missade båda de tider. Klockan var nog 13.25 för det är då kassa 1 har lunch, mellan 13.oo-13.45 för att kassa 1 ska sitta mellan 14.oo-15.oo. Till slut blev jag förstörd, arbetskamraten J såg det och undrade vad som hade hänt men jag gick raka vägen till WC och grät, försökte lugna ner mig. Jag ville bara skälla på henne, ville bara säga att hon ska skärpa sig. Att hon måste bli bättre på att ringa på en signal inte låta mig eller någon annan komma och kolla hur läget ser ut. Efter en kort stund kom jag ut, var på väg till kassan men då kom personalchefen A och hörde vad som hade hänt. Jag berättade vad som var problemet, jag var ärlig. Det kändes bra att prata med henne, för det kändes bra i själen istället för jag ska stänga in all känslor och tankar. Jag fick ta min lunch, gav min kassa nyckel till personalchefen A som ville ha.
Senare på eftermiddag mådde jag lite bättre, det kändes bra. Tusen tack till personalchefen A!

I fredags var det lön vilket det innebar att det var otroligt mycket på jobbet, jag var stressad. Hit och dit men det gick bra. Och jag hade jätteroligt på jobbet för jag sa emot arbetskamraten H och personalchefen A när jag inte ville byta med arbetskamraten H för han skulle ta över min kassa och jag skulle stå i Förbutiken. Att stå i Förbutiken, det gör mig nervös och orolig speciellt när det är mycket folk. Jag stod där i en timme, ville inte stå där mer så att jag fick byta med arbetskamraten H. Jag och arbetskamraten H skrattade åt varandra när vi kollade på varandra, han tycker att det är kul att reta mig och jag tycker att det är kul att reta honom. Jag och personalchefen A log mot varandra, vi skrattade lite. Både hon och jag är envis. Vem skulle ge upp? Jag fick ge upp.  Får lära mig att lyssna på henne för hon tyckte att jag stod mycket i kassan men det var inga problem för mig. Några gånger frågade jag henne om jag kunde byta med henne men hon sa nej. Envis som en åsna.

Min helg har varit helt okej, inte världens bästa helg. Igår var man hemma hos Sanna för att Chulle hade en födelsedagsfest för hon fyller år imorgon. Det var trevligt. Idag gick man på stan med min mamma och shoppade en del saker : ) Det blev: ett par byxor, solglasögon, klocka, en tröja, halsband och örhänge. Det som fattas är skor, sandaler och några tröjor till men jag ska vänta tills nästa lön kommer eller när min handikappersättning kommer.

Annars har jag tagit mest lugnt, det behövde jag. Jag har inte läst boken som jag lånade i måndags sedan i torsdags. Jag ska läsa om den för boken är väldigt intressant. Väldigt intressant att läsa böcker som handlar om psykologi för jag har läst både Vem är det bestämmer i ditt liv och Att leva ett liv, inte vinna ett krig - om acceptans. Jag ska köpa de böckerna på Internet för det är nog mycket billigare än i en affär men få se hur jag gör.


Veckan som kommer nu, kommer jag att jobba fram till onsdag och jag jobbar sent. Sedan är man ledig både torsdag och fredag innan man ska jobba i helgen. Och jag antar att jag också få veta vems som ska få personalchefen A´s helg för jag har sökt den lediga tjänsten av tre tjänster som handlar om att jobba var tredje helg. Jag få se vad som händer. På torsdag ska jag hälsa på prinsessan och prinsen för det var ett tag sedan : )
Det ska bli väldigt kul att träffa familjen, det ser jag fram emot.

Nu ska jag gå och sova, det behöver jag för jag känner nu att jag börjar bli trött...

Mina två änglar har osynliga vingar!


Ledig tjänst

Mina arbetstider för den här veckan förutom helgen har ändrats varje dag. I måndags började jag jobba 11.3o -18.3o istället för 13.oo-17.oo. Igår var det tisdag, och den tiden ändrades inte för då började jag jobba klockan 1o.oo-19.15. Idag började jag jobba från 9.oo-19.oo istället för att sluta 18.oo fast i början skulle jag jobba fram till 18.3o men det blev 19.oo. Imorgon är det torsdag, och då ska man börja tidigare än vad man skulle göra för jag skulle egentligen ha börjat klockan 12.45 men klockan 1o.oo om jag nu orkar beror på hur mitt läkarbesök blir som jag har imorgon bitti. Lite orolig och nervös är man inför läkarbesöket vilket jag inte borde vara det. Jag vill inte hoppas för mycket, jag vill bara att den läkaren ska lyssna på mig det jag har att säga om mitt sömnproblem som jag har problem. På något sätt borde det gå, det borde ordna för jag orkar inte längre med mitt sömnproblem för jag måste börja sova bra men det gör jag bara i Bosnien, och det förstår jag inte.

Idag på jobbet var jag lite små arg när jag skulle ta fika. Allt blev rörigt, och jag har svårt att ta fika, jag försöker lära mig. När jag väl försöker ta fika, kommer det någon som ska förstöra för mig som idag. Man har inte bara stått i kassan utan även i Förbutiken som gör mig nervös och orolig, orolig hur detta ska gå även om jag ibland kan tycka att det kan gå bra. Jag har känt mig stressad - hit och dit. Jag mår inte bra av det här. Jag höll på att grina men höll tillbaka mina tårar.


Igår skrev man på en liten lapp där jag sökte en ledig tjänst för det finns fyra olika tjänster som är lediga som handlar om att jobba helg. Och lilla jag valde personalchefen A´ s helg för det finns någon anledning till varför jag har valt hennes helg och det vet hon om. Får jag den tjänsten kommer det innebära att jag kommer att jobba var tredje helg plus att man jobbar på vardagar som jag nu gör. Jag vill inte hoppas för mycket att jag ska få den tjänsten men det såg positivt ut enligt personalchefen A. Sen pratade man med henne om sommarjobb, hur mycket man får jobba. Hon sa att man får jobba hur mycket man vill, att jag får jobba hela sommarn om jag vill. Jag sa att jag behöver en lite semester men också att jag var lite osäker på om jag ska åka till Bosnien eller inte. Jag vet inte hur jag ska göra i sommar, ska jag åka till Bosnien eller ska jag stanna här?
Det är ett svårt beslut för mig för så här var det förra året fast den här gången känns det som om det är värre. Åker jag till Bosnien vill ju Ronja, Ngoc och Tezz följa med, och det vore trevligt :) Åker jag i juli kan inte Tezz följa med för hon ska jobba.

I helgen är jag ledig, och jag ska vila mig ordentligt för det är vad jag behöver. Det jag behöver är att komma ifrån Örebro/Sverige. Jag behöver komma ifrån allting, bara kunna koppla av.

På fredag kommer min lön som jag ser fram emot :) LÖN, wiho!

Nu ska jag ligga i min säng och läsa boken som jag har lånat, en väldigt intressant bok måste jag erkänna även om jag trodde inte att den skulle vara bra...

Lillasyster & kusinbarnet Lejla <3


Tjejkvällen hos Sanna :)

Igår kväll hade vi tjejkväll hemma hos Sanna på grund av Ronja som fyllde år förra veckan då när hon var i Irland och vi kunde inte fira henne utan det blev igår. Jag måste säga att den lilla festen blev lyckad för jag hade jätteroligt. Jag tror också att Sanna, Ronja, Tezz och Ngoc också hade roligt på festen. Vad vi gjorde på den lilla festen åt vi snacks, Sannas goda mockarutor som jag brukar kalla men vet inte vad Sanna brukar kalla de och min blåbärspaj som jag bakade hemma. Självklart drack vi också alkohol och det kanske blev lite för mycket men det viktigaste var att vi hade det trevligt. Vi spelade även Jag har aldrig fast då skulle man också berätta om sin lilla historia vilket det gjorde att leken blev bra för vi skrattade åt varandras historier : ) Vi har även dansat, skrattat och jagat varandra. Då menar inte jag att alla har jagat varandra utan det är Ronja och Ngoc som jagade varandra i Sannas lägenhet. Alla var fulla, alla gick på toa. Jag tror att tequila blev lite för starkt för mig även om jag drack två stycken. Jag var illamående efter all alkohol. Jag blir lätt påverkad, jag blir lätt full och det är inte kul måste jag säga för det leder bara till att jag får dåligt samvete vilket jag fick igår.

Vi pratade om sommar, att det inte kommer bli av det vi har pratat om. Grekland blir inte av, det är jättesynd för jag såg fram emot. Lilla Tezz var sur för att vi inte skulle åka bort, och det förstår jag. Ronja är borta hela månaden juni, Tezz ska jobba hela månaden juli och Sanna ska flytta. Till slut sa jag att jag får åka till Bosnien i juli för jag tänker inte vara här i Sverige under ett år för det räcker att jag är här varje dag. Självklart ska jag jobba men måste veta bara när jag kommer att jobba och när jag får ta min semester. Ronja vill gärna åka till Bosnien om jag åker, och det får hon. Tezz vill också ner till Bosnien och det får hon. Jag skrattade åt Tezz frågor om Bosnien, om det är krig där... Om det någon gång har varit bomb när jag har varit i Bosnien. Hade det varit krig i Bosnien hade jag inte åkt dit men eftersom det inte är krig i Bosnien åker jag ju dit. Lite tokiga människor finns här i Sverige som inte har koll på världen... Lilla Tezz som hade tokiga frågor om Bosnien, men jag skrattade bara. Alla vi skrattade. Kriget i Bosnien tog slut 1995 om det är någon som undrar...

Jag borde ge Tezz en lektion om historia Bosnien, hur det var förr i tiden och hur det är. Kanske jag slipper hennes tokiga frågor om Bosnien. Tezz är inte den första person som frågar mig om det fortfarande är krig i Bosnien för jag har fått den frågan förut. Ingen har koll vad som hände i det forna Jugoslavien och jag tror att jag kommer att skriva om det här på blogg för att en del människor behöver llära sig mer om Balkan.

Vi har även pratat om Liseberg för i början pratade vi om att vi skulle åka dit i maj men nu pratade vi om att åka i juni istället. Och då åker vi med ett stort gäng vilket jag tror att det blir ännu roligare. Vi pratade om att campa. Campa eller vandrarhem, vi få se vad det blir. Vi får hoppas på att det blir fint väder den helgen när vi ska åka till Liseberg. Liseberg, här kommer jag!

Jag och Ngoc gick hem för det fanns ingen buss efter klockan 12 på natten. När vi kom halva vägen, missade vi bussen. Jag måste nog ha kollat fel på busstidtabellen på Internet för jag åker väldigt sällan buss. Vi mötte en söt kille som rastade sin hund som jag var rädd för, för jag är rädd för hundar. Den söta kille försökte få mig att slappna av, ville att jag skulle klappa hunden och det gjorde jag men fortfarande var jag rädd.

Som sagt tyckte jag att festen var lyckad, och det behövde jag för jag har haft en jobbig vecka för man har haft jobbiga tankar. Och man har inte mått jättebra men ändå var jag glad på utsidan. Jag ville inte visa att jag var sur eller ledsen utan jag försökte ha ett glatt humör förutom i torsdags för då mådde jag dåligt. Jag blev stressad, hade smärtan... Helt enkelt, det blev för mycket för mig. Jag ska inte detaljera situation/situationer...
Det var ett tag sedan jag hade så här roligt, och jag har alltid roligt med Sanna, Ronja och Tezz även om jag inte träffar de ofta :) Tack tjejer för att ni får mig att skratta!

Hoppas att Ronja tyckte att hennes lilla fest blev lyckad vilket jag redan tror för hon hade roligt på festen!

Tack tjejer för igår kväll!


Nyfiken

Nu är jag lite nyfiken som jag hoppas på att jag kanske kan få kommentarer.
Vilka är det som läser min blogg?
Du som läser min blogg, vad vill du att jag ska skriva om? Kan inte du ge mig förslag om olika ämne som jag kan skriva om? Har du några förslag? Kan inte du hjälpa mig? Jag tycker om att skriva men ibland vet inte jag vad jag ska skriva om för ibland vill man inte att det ska bli för privat utan att det är mer neutralt...

Snälla, kommentera så kommenterar jag din blogg :)


Mina tankar

Ikväll och i framöver ska jag fortsätta att skriva ner mina tankar som jag skriver på Word, som jag inte kommer ta upp här utan mina tankar och känslor som jag kommer berätta för någon annan. Det är på tiden att jag berättar hur jag egentligen känner inom mig men frågan är bara om jag kommer att må bättre?
Nu ska jag inte fokusera på det utan jag ska fokusera på att jag ska skriva om allt, det har jag gjort sedan igår kväll. Låg i min säng och skrev i 45 minuter. Imorse vaknade man tidigt, och skrev det rent på datorn för jag kommer ju att fortsätta att skriva om mina tankar. Lika bra att jag skriver på datorn än förhand.

När man kommer hem från jobbet ikväll, få jag se om jag har fått post från vårdcentralen.
Jag fick ett mail från vårdcentralen i fredags eftersom jag hade skickat i torsdags, de skulle skicka en kallelse hem till mig så jag får vänta tills jag får den kallelse. Jag borde få kallelse i veckan om de inte har glömt bort mig. Om de har glömt bort mig, orkar jag inte försöka igen. Jag tänker inte ta kontakt med vårdcentralen eller farbror doktor mer för då har de visat att de inte bryr sig om vad jag har att säga.

Det gör ont att kämpa!


Kladdkaka

Idag har jag jobbat, det har gått helt okej. I början var det mycket folk men senare på eftermiddag var det lugnt. Jag visste inte om jag skulle jobba imorgon eller om jag skulle vara ledig för jag hade inte mitt schema för personalchefen A är sjuk, hon har varit sjuk i några dagar och hon har schema hos sig inte på kontoret. Det var svårt för oss att ta reda på när jag eller någon annan börjar imorgon. En arbetskamrat ringde till personalchefen A idag och frågade om jag skulle jobba imorgon eller vara ledig. Ledig är jag imorgon : ) Det är skönt men fast man hade velat att jobba på förmiddag. Efter en liten stund pratade personalchefen A med mig i telefonen vilket det gick okej för telefoner på jobbet är lite svaga men tur hörde jag henne. Jag fick mina tider för tisdag - fredag.
Personalchefen A: " Du är en pärla ". Det sa hon till mig i telefonen, och det är andra gången hon säger det till mig. Det gick rakt in i mitt hjärta, det värmde mitt hjärta. Såna små ord betyder otroligt mycket för mig även om jag ibland har svårt att ta in mig för jag har stora krav på mig själv. Jag log för mig själv när hon sa så till mig :)


Min kladdkaka är i ugnen, den är snart klar. Jag blev lite sugen på något sött, visste inte om jag ville baka eller köpa chips men samtidigt tänkte jag på min vikt. Kladdkaka blev det till slut, det var ett tag sedan jag bakade kladdkaka. Det brukar jag oftast lyckas bra med. Får se hur den blir ikväll.


Ska sen hoppa in i duschen, äta kladdkaka samt kolla på TV. Sen ska jag skriva ner mina tankar, det får inte jag glömma.


Ibland gör det ont i mitt hjärta att tänka på dig!

Uttråkad

Jag är uttråkad att jag inte ens vet vad jag ska göra. Jag får gå på stan en liten stund, sedan cykla hem och kanske jag kunde baka amerikanska plättar som är jättegoda. Sylt och sirap :) Jag få se om jag orkar att baka. Äta amerikanska plättar och kolla på en film kanske jag kunde göra. Jag få se hur jag gör för som jag känner just nu orkar inte jag med något utan det enda jag vill bara är ligga i min säng och sova för lite trött är man.
Nu ska jag iväg till stan och kolla vad jag hittar även om jag inte har lust att slösa pengar utan vill vänta tills lönen kommer.

Dagens test...

HUMÖR JUST NU: Små ledsen
HUR MÅNGA TIMMAR SOV DU INATT: Jag vet inte för jag har problem med sömn. Varje natt vaknar jag
NÄR DRACK DU ALKOHOL SENAST: Ett tag sen
VAD SKA DU GÖRA IKVÄLL: Jag ska nog sortera mina saker i mitt rum, kolla på TV och skriva ner mina tankar
VAD LIGGER NEDANFÖR DIN SÄNG: Böcker
VAD GÖR DU NU: Skriver och lyssnar på musik
VAD BLEV DU IRRITERAD PÅ SENAST: Jag vet inte, är irriterad nästan varje dag
VAD SKA DU GÖRA HÄRNÄST: Gå på stan?
HAR DU ETT JOBB: Ja
DRÖMBOENDE: Att ha en egen lägenhet men också ha en sommarstuga någonstans
VEM VILL DU TRÄFFA NU: Ängel skrattis
VAD SKRATTADE DU ÅT SENAST: Åt min farfar
VAD GJORDE DU I FREDAGS: Var ledig, umgicks med min syster
TIPS PÅ EN BRA SAK: Jag har ingen bra tips
HAR DU ONT NÅGONSTANS: knä
FOLKÖL I KYLEN: Nej
NÅGOT HUSDJUR: Nej, vill inte ha något husdjur
NÅGON FAVORITRÄTT: Mammas spagetti och köttfärssås, och bosnisk paj
NÅGON FLICK/POJKVÄN: Nej
PUDER PÅ DIG: Ja
NÅGRA FRAMTIDSPLANER: Vill inte tänka på det
GYMKORT: Nej, har dålig kondition
NÅGRA KÄRLEKSPROBLEM: Nej
DUSCHAT IDAG: Nej men ska göra det ikväll
NÅGON KOMPIS SOM KNARKAR: Det vet inte jag
NÅGON KOMPIS SOM SNARKAR: Det vet inte jag men det tror jag säkert
BRUTIT MOT NÅGON LAG: Nej, det tror jag inte
NÅGON VÄN SOM SPELAR I ETT BAND: Nej
NÅGRA MVG: Jag går inte i skolan
NÅGON SOM FÖRSTÅR DIG: Ängel skrattis :)
EN TUFF KOMPIS SOM KAN FÖRSVARA DIG: Det vet inte jag, ingen behöver försvara mig
NÅGOT BEROENDE: Ja
FIKAT IDAG: Nej
ETT PAR CONVERSE: Nej
NÅGOT FAVORITMÄRKE: Puma, Adidas
NAGELLACK: Nej
VARIT I SLAGSMÅL: Nej


Ledig i två dagar

Både idag och imorgon är jag ledig från jobbet så jag är inte jätteförtjust att vara ledig i två dagar i rad. Vad ska jag göra på mina två lediga dagar? Jag kanske borde läsa klart min bok Att leva ett liv, inte vinna ett krig - Om acceptans. Jag kanske borde öppna min körkortsbok, och börja läsa för det var verkligen länge sedan jag öppnade körkortsboken. Det får jag göra idag tror jag. När jag är ledig, är jag uttråkad för jag vet inte vad jag ska göra förutom at jag alltid städar eller går på stan men annars vet inte jag vad jag ska göra. Jag skulle vilja ta en promenad men det är inte världens bästa väder vi har nu för tiden i Örebro utan jag vill att det ska vara varm och sol när jag tar en promenad. För min del är det okej att jag är ledig en dag, inte att vara ledig två dagar i rad. Jag måste nog lära mig att slappna av, jag måste lära mig att njuta av ledigheten för det är något som jag är negativ mot. Nej, nu blir jag bara ännu tokigare på mina två lediga dagar. Vad ska jag hitta på imorgon?

I måndags stannade jag hemma från jobbet för jag var sjuk men fortfarande är jag sjuk, det har jag varit sedan förra veckan trots att jag jobbade. Jag vill inte förlora mina timmar. Jag vill inte ha mindre lön för den här månaden utan jag vill jobba lika hårt som jag gjorde förra månaden. Där ställer jag ett krav på mig själv.
Jag hostar och är förkyld, hoppas att det går över snart speciellt min förkylning därför att när jag är förkyld hör jag sämre på grund av min hörselskadad. Förra veckan fanns det dagar att jag hörde sämre än de andra dagar, vilket det irriterade mig för jag var tvungen att höja volymen på mina hörapparater för jag ska kunna höra mina arbetskollegor och kunderna. När man har höjt volymen, blir det höga ljud för mig och det är jag väldigt känslig.
Det är inte lätt att vara hörselskadad när man är förkyld, så är det för min del. Hoppas att förkylningen går över.
Igår jobbade jag även om jag inte kände mig tillräckligt bra men jag kom till jobbet ändå, det kanske inte var så smart för jag hade jätteont i huvudet för det kändes som om mitt huvud skulle sprängas. Jag gjorde så gott jag kunde. Om jag stannade hemma igår, vad skulle jag göra? Jag skulle bli uttråkad. Sen ville jag inte svika personalchefen A för det var några andra som var sjuka igår.  Det gick helt okej att jobba igår, det var mycket kunder vi hade. Det gick upp och ner. Ena stunden var det lugnt i kö medan andra stunden kunde det vara en lång kö, och det var bara ringa på knappen så att någon kunde öppna en kassa till.
Senare på eftermiddag hade jag och personalchefen A en liten kaos situation om en kund, vilket det ledde att jag mådde dåligt, och hon var arg på kunden inte på mig. Jag blev arg på mig själv, tyckte att det var mitt eget fel. Jag hade jättesvårt att släppa den situationen. Personalchefen A ville att jag skulle stå i Förbutiken med arbetskollegan, och jag tycker inte om att stå där för det gör mig nervös. Hon tycker att jag klarar det och är duktig trots att jag har sagt till henne att jag inte vill stå där av någon anledning som jag har förklarat för henne. Det gick bra att stå där i Förbutiken. Jag vill inte stå där mer för jag brukar slippa undan för det har jag lyckas två gånger. Jag smet från Förbutiken ;) Det gjorde jag förra veckan för jag gjorde ett litet fel, och då ville jag inte stå där mer. Arbetskollegan i Förbutiken ville att jag skulle komma tillbaka men jag ville inte det...

I helgen jobbar jag vilket jag inte ser fram emot av någon anledning. Jag är både nervös och orolig hur det ska gå i helgen, det har jag varit sedan förra veckan så jag får se hur det blir i helgen. Annars får jag prata med personalchefen A om detta...

Skulle gå på stan på förmiddag men det snöar här i Örebro. Jag är inte alls förvånad utan jag är arg för det hemska väder vi har. Det ska vara vår, inte vinter!!!

Familjen <3


Grattis Ronja

                    

image33

Grattis lilla Ronja på födelsedagen


Ett stort grattis till Ronja som fyller år idag :)
Den unga damen blir 22 år gammal. Jag hoppas att hon får en bra födelsedag i Irland för där är hon just hon. När hon kommer tillbaka från Irland, blir det PARTY PARTY!!!

Grattis gumman, och hoppas att alla dina önskningar går i uppfyllelse för du är guldvärd!

Många kramar & pussar
från lilla mig Sabina <3


RSS 2.0