Frågetecken.

Hur ska man acceptera?
Hur ska man förstå?
Och kan man förlåta?


Tre viktiga frågor som jag tänker ganska mycket på som jag egentligen inte vill tänka på men ändå så gör jag det. Att jag gör det, är nog för att jag vill få ett bra svar på alla mina tre viktiga frågor.

Och ibland är det inte lätt att vara jag för ibland gör det ont att vara jag, för jag vet hur jag är som en person.


Kommentarer
Postat av: TinA

Just dom där tre frågorna har jag också fått ställa. MAn kan inte acceptera allting, man kan inte förstå allting och man kan absolut inte förlåta allting. HUr jag har gjort? Jag ser mitt liv som en bok. Och de saker jag VERKLIGEN inte vill ha med i mitt liv, det skrivs ner FAST bara som ett utkast. Det får inte vara med i boken, men det är lättare att lägga undan det jobbiga som man inte kan få svar på.



Du vet att det bästa du kan göra, om det handlar om en person är att ta ett snack med personen i fråga. ställa den mot väggen. det bästa är dock om ni kommer överens om att prata, för då är lättare att tala ut om problemet, annars kan den andra låsa sig i försvarsställning. om det handlar om en situation som har uppstått, som inte går att göra ogjort, så är det att rida ut stormen. tänka igenom, skriva ner om det känns bättre, prata med folk som du vet kommer förstå vad du menar/säger, och ta en dag i taget. det går inte att tänka ett år framåt för man bör inte skynda sig igenom allt.. då blir det slarvigt gjort.



jag hopaps du löser det vad det än beror på. (F)

2009-10-26 @ 20:23:24
URL: http://egoism.blogg.se/
Postat av: Mitta

Oj, :) Glömde svara om klänningen!

Japp den är från Lindex.. :) Nus ka jag ta med den till Gran canaria och sen använda den på bröllop :)

Hur mår du vännen annars då? massa kramar på dej söt

2009-10-29 @ 09:58:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0